Dat er veel troep tussen de MLM bedrijven zit mag duidelijk zijn. Maar welke MLM bedrijven zijn nou echt goede opportunities?

Onder deze blog, in de reacties, mag jij vertellen welk MLM bedrijf je het best vindt en vooral, waarom. Welk bedrijf biedt die eenmalige, unieke kans die je met beide handen aan moet pakken? Onderbouw je bericht zo goed mogelijk. Vertel bijvoorbeeld;

  • Wat wordt er precies verkocht? Waarom is dat een goed product/dienst?
  • Wat kost het om deel te nemen?
  • Welke verplichtingen heb je nog meer?
  • Wat maakt dit bedrijf beter dan andere bedrijven?

 

Als je bericht ons aanspreekt, dan gaan wij een stukje schrijven over dat bedrijf. We zijn benieuwd!

Categorieën: Bedrijven

Admin

Ik ben de beheerder van dit forum.

179 reacties

Annemie Van steen · juli 21, 2017 op 14:22

Ik denk er over bij SmartSN te beginnen, is dit een goed idee @ Admin ?

Mvg.

Annemie

Admin · juli 24, 2017 op 23:11

De gezondheidsclaims die Rain International maakt worden niet gestaafd met onafhankelijke wetenschappelijke onderzoeken. Zoals Ronald ook al demonstreert, moeten ze het hebben van testimonials van de gebruikers zelf. Dat is een enorme red flag en alleen dat al is reden om de producten absoluut niet te gebruiken.

SmartSN lijkt een kopie van het failliete Euphony. Het doorverkopen van abonnementen is altijd een slechte MLM business gebleken omdat de klant altijd goedkoper rechtstreeks bij de provider een abbo afsluit en omdat de distributeur niet de service waar kan maken die ze beloven; men stopt na korte tijd al bij het bedrijf omdat het te weinig geld oplevert en te veel tijd kost, waarna de klant niet meer voor support bij de distributeur terecht kan.

Rajshri · augustus 14, 2017 op 21:33

Hi there,

Ik zal ook, naast de 152 andere mlm-bedrijven die zijn aangeboden, een interessant bedrijf aanbieden.

De naam van het bedrijf is Globel InterGold. Het bedrijf is een webshop dat handelt in goud.

Globel InterGold heeft twee soorten klanten, namelijk klanten die goud kopen via de direct webshop en klanten die meedoen aan het marketingprogramma. Aan het marketingprogramma doe ik aan mee!

Het marketingprogramma valt onder de categorie netwerk marketing en is dus bedoelt voor het promoten van het bedrijf.

Het marketingprogramma gaat als volgt. Je investeert eenmalig een bedrag van 275 euro in goud uit je eigen portemonnee en zoekt eenmalig twee mensen die dat ook willen doen. Dat zijn de twee eisen om gekwalificeerd te worden.

Nadat je bent gekwalificeerd ontvang je leuke opbrengsten!

Het leuke aan dit bedrijf vind ik, dat je niet heel veel hoeft te investeren en dat er maar twee mensen gezocht hoeven te worden. Dat eindeloos mensen aanbrengen onder jezelf is niks voor mij. Ik heb vind daarom dit bedrijf ideaal! Twee mensen had ik binnen een mum van tijd gevonden en ik ontvang nu bijna wekelijks leuke opbrengsten!

Neem even een kijkje op de website: 229341455.myintergold.com

Vind je het concept van het bedrijf interessant en wil je daar graag meer informatie over ontvangen. Neem dan even contact met mij op via Facebook.

Link naar mijn (zakelijke) Facebook account: https://www.facebook.com/profile.php?id=100017779604901

Groetejs

Admin · augustus 16, 2017 op 15:47

Je zegt dat je moet betalen, vervolgens 2 mensen moet vinden en dat je dan opbrengsten krijgt. Hoe is dat volgens jou anders dan een piramidespel?

Els · september 15, 2017 op 21:53

Wil graag weten wat men vindt van Juice plus.
Ben benaderd en lijkt me ontzettend leuk. Lees alleen van die dubbele berichten.. de een zweert erbij en verdient ook leuk, de ander zegt nooit aan beginnen.
Kan hier niks terug vinden over Juice plus.
Dus als er iemand werk ervaring mee heeft zou ik graag willen weten of het verstandig is om er aan te beginnen.
Alvast bedankt 🙂

Valerie · september 21, 2017 op 10:52

Ik vind zelf deze producten troep 3 j geleden zelf geprobeerd ze beloven veel en werken niet .vorige jaar deed mijn dochter dezelfde fout en heeft ook niet gewerkt !plus als je instemt krijg je maandelijks je producten zonder ze besteld te hebben toegestuurd en goedkoop zijn ze zeker niet!! Ik vind persoonlijk dat wanneer je iets wil starten, je eerst zelf in je producten moet geloven en er tevreden over zijn.. ik zelf ben met flp gestart net omdat ik deze producten top vind . Pas dan kom je geloofwaardig over naar klanten toe..

Evelien · september 22, 2017 op 07:47

Ik weet niet waar je dat vandaan hebt Valerie, maar dat is absoluut niet waar. Je krijgt nooit zomaar producten toegestuurd. Ik ben zelf werkzaam voor Juice Plus en ik ben zeer tevreden

Admin · september 25, 2017 op 07:18

Nogmaals, Juiceplus is aan alle kanten een slecht bedrijf. Ze verkopen zakjes suiker als ‘gezond’. Zeer gevaarlijk voor de gezondheid, omdat de distributeurs over het algemeen zelf geen flauw idee van dieet hebben.

Sandra · september 28, 2017 op 03:49

Om succesvol te zijn, moet je eerst productkennis hebben en vooral achter de producten staan. Als een markt verzadigd is, brengt het weinig of zelfs niets op, dat is de wet van de economie. Weinig concurrentie is een voorwaarde. Jeunesse ontwikkelt inwendige en uitwendige verzorgingsproducten op basis van gepatenteerde stamceltechnologie. Ze hebben een alleen-verkooprecht en zijn nog niet lang actief in Europa. Dat is pas een opportuniteit!
https://gezondheidweb.jeunesseglobal.com/nl-NL/get-in-touch

Admin · september 28, 2017 op 13:33

Op het forum is Jeunesse al besproken en dat is overwegend negatief. Volgens de vertegenwoordigers starten er elke maand tienduizenden mensen met Jeunesse. Begin 2015 startten er volgens de vertegenwoordigers meer dan 80.000 mensen per maand met Jeunesse. Dus volgens de wet van de economie die jij noemt is het een heel slecht idee om aan Jeunesse te beginnen. Lees ook de discussie op ons forum. Niet aan beginnen is de enige conclusie http://mlmforum.nl/forums/topic/jeunesse-global-duur-product-en-verplichte-eigen-afname/

Suzy Elisa · oktober 14, 2017 op 09:05

Nu skin

Geen instapkosten!!!
Direct verdienen

Lisette K · oktober 17, 2017 op 13:51

Sinds kort ben ik gestart met IsAgenix.
Eind vorig jaar ben ik ernstig ziek geweest en na mijn herstel was ik vaak vermoeid en had ik veel klachten van mijn gewrichten en spieren.
Dit jaar heb ik het bedrijf Isagenix leren kennen. Isagenix heeft een compleet andere benadering als het gaat om gezondheid en gewichtsverlies. Bij Isagenix ligt de focus op het bereiken van een optimale gezondheid door het lichaam te voorzien van alle voedingsstoffen die het nodig heeft om goed te functioneren. Door het gebruik van hun producten ben ik me vrij snel heel veel beter gaan voelen.
De verhalen over het verdien model klinken erg goed maar het is nog te kort om mijn eigen ervaringen te delen.
Wat wel maakt dat ik in het verdienmodel geloof ligt mede aan het feit dat IsAgenix pas 4 november dit jaar officieel naar Nederland komt. Dus als je instapt zit je vrij boven in de boom.
🙂

Admin · oktober 18, 2017 op 11:04

Oei, een MLM met gezondheidsproducten en je komt met een testimonial in plaats van met onafhankelijk wetenschappelijk onderzoek naar de producten. Dat beloofd niet veel goeds!

Molo · oktober 27, 2017 op 04:27

Hetgeen de persoon in haar comment heeft aangegeven is een pertinente leugen omdat ik dit uit ervaring weet. Dat je direct geld verdient berust op een onwaarheid. Waaruit blijkt, niet aangegeven, dat er meteen verdient wordt? Tijd en energie kosten geld! Geen instapkosten, is hoe je het wilt bekijken!

De werkwijze die onder andere wordt gehanteerd als je bij genoemd bedrijf komt te werken, is als volgt: Je maakt een Facebook-page aan en koppelt daar een Besloten Groep aan.
In sommige gevallen heeft men al een Facebook en koppelt er een Besloten Groep aan! Sommige hebben wel meer Facebook-pages en Besloten Groepen. Men gebruikt heel vaak een alias en niet de eigen naam. (Mevrouw S. gebruikt niet haar eigen naam). Heb me altijd afgevraagd waarom niet. Je voegt zoveel mogelijk mensen toe en/of vraagt om vriendschapverzoeken. Het doel is eigenbelang!
Je promoot en verkoopt de producten (er zijn 200 producten) aan de mensen en ook aan hen die lid zijn van jouw Besloten Groep en/of Facebook. Mevrouw S. hoeft niks te kopen! Daarnaast mensen werven om hetzelfde werk te gaan doen. Men moet punten halen om kwalificaties te halen en door te groeien Alles wat men post t.a.v. de producten van dit bedrijf moet openbaar en de merken moeten worden afgeplakt! Het is m.i. zeer gevaarlijk om openbaar te posten omdat men iedereen moet toevoegen die erom vraagt. Alleen in hun Besloten Groep hoeft het merk van de producten niet afgeplakt te worden! Daarnaast worden mensen ertoe bewogen om ook de producten van dit bedrijf te promoten, te verkopen en hen zo ver te krijgen dan wel ertoe bewegen om hetzelfde werk te doen als hen (mevrouw S.) Het verschil in deze is ook, dat mevrouw S. niks koopt (als ze dit doet is het haar keus en voor eigen gebruik etc. niet verplicht) en anderen die een product wel hebben gekocht worden ertoe bewogen de producten te promoten en te verkopen. Daarnaast proberen zij mensen te werven om hetzelfde werk te gaan doen.

M.i. een piramide…De enige die goed verdient is degene die aanvankelijk de leden heeft toegevoegd om de producten aan anderen te promoten, verkopen en het werk te doen. Deze mensen moeten hun punten en kwalificaties behalen om door te groeien en geld te verdienen. Om een vast inkomen te generen, moet nog blijken en in de praktijk is dat lang niet zo eenvoudig!

Men kan allerlei kwalificaties behalen. De persoon die deze comment heeft gepost heeft de kwalificatie Executive Diamond waardoor zij iedere maand een bedrag verdient en een vast inkomen genereert en verdient aan alle anderen als bovenstaand aangegeven.Omdat zij een vast inkomen genereert heeft zij in zekere zin niks te verliezen. In dit werk kun je allerlei obstakels tegenkomen en er gaat veel tijd en energie inzitten. Ook al werk je keihard loont het vaak niet. Mevrouw S. verder te noemen, mevrouw S, heeft een strategie bedacht en daar een video van gemaakt die in omloop is gebracht. Er zijn veel mensen weggegaan bij genoemd bedrijf, lieten niks meer van zich horen, bleven weg etc. In haar video geeft zij o.a. aan, dat zij mensen die niks voor haar betekende verwijderde uit haar Facebook en Besloten Groep zonder opgaaf van redenen en ging op zoek naar andere mensen om toe te voegen met hetzelfde doel. De mensen die om uiteenlopende reden(en) wegbleven belde zij zonder dat deze mensen erom vroegen of toestemming hebben gegeven om gebeld te worden. Het doel was om de mensen die het bedrijf om wat voor een reden verlaten hadden, te vragen om terug te komen. Het is gebleken dat het project van meerdere mensen werd getraineerd en gesaboteerd.
Merendeel wilde dit niet en mevrouw S. gaf aan dat zij wel doorging. Mensen hebben ervaren dat het systeem van genoemd bedrijf niet werkt. Mensen kwamen niet verder, liepen tegen obstakels aan, stonden met hun rug tegen de muur, hoe hard zij ook werkte en zich inzette.

Er heerst een ellendige sfeer waarbij er sprake is van bedrog, manipulatie, intimidatie, afgunst, jaloezie, haat, nijd, leugens en onderlinge oneerlijke concurrente van een groot groep mensen binnen dit bedrijf. Mensen worden in het diepe gegooid en worden niet of nauwelijks gecocht. Men wordt vaak onderling gecoacht en door mensen die zelf niet kunnen coachen maar omdat ze langer of zelfs iets langer werkzaam zijn. De meesten zijn niet zo lang werkzaam bij dit bedrijf. Kortom, vaak worden mensen aan hun lot overgelaten.De indruk wordt gewekt dat men een training krijgt, maar dat is vaak ver te zoeken.Het systeem van het bedrijf wordt mooier voorgesteld dan in werkelijkheid het geval is. Regels worden niet of nauwelijks nageleefd en gelden niet voor bepaalde mensen. Je moet targets halen aan de hand van punten om kwalificaties te behalen. Je kunt het werk part-time of full-time doen.
Je krijgt een bepaald percentage van ieder verkocht product en de rest gaat naar het bedrijf bij een part-timefunctie. Bij een full-timefunctie wordt je geacht als leidinggevende te fungeren als bovenstaad uitgelegd ook al zijn een hoop en in ieder geval een behoorlijk aantal mensen niet daartoe in staat. Er is heel veel concurrentie en met recht kan ik stellen, oneerlijke concurrentie. Bepaalde mensen krijgen een voorkeursbehandeling en er wordt met twee maten gemeten. Sommigen zijn zeer selectief in hun handel- en denkwijze vooral als ze iets langer of langer bij genoemd bedrijf werkzaam zijn. Eigen belang en grote ego. De regie wordt bepaald door een select groepje van mensen en aanderen hebben niet of nauwelijks iets in te brengen. De indruk wordt gewekt dat men een team is maar dat blijkt in de praktijk niet of nauwelijks het geval te zijn. Toen mevrouw S. het zwaar had, zoals ze in haar video weerlegt, verwijderde ze mensen die ze niet kon gebruiken uit haar Facebook en Besloten Groep en belde mensen die weg waren gegeaan op om terug te komen. Mevrouw heeft nu de kwalificatie van Excutive Diamond en een vast inkomen, dus zijn een behoorlijk aantal mensen niet of niet meer van nut!! Er wordt nauwelijks toezicht gehouden door het bedrijf als het gaat over een aantal aspecten: Een aantal mensen denkt overal de regie in te kunnen bepalen en te manipuleren als iets hen niet aanstaat ook al is het ten onrechte. Sommige mensen nemen onterecht de macht over of krijgen de macht omdat zeniet ter verantwoording worden geroepen. Mensen worden regelmatig tegen elkaar uitgespeeld waardoor een wig ontstaat. Dit is een greep uit het geheel en heb zo goed als kon beschreven waar mogelijk een deel beschreven. Het is onmogelijk om alles te vermelden omdat het stuk te lang wordt. De comment van mevrouw S. kwam ik per toeval tegen, hoewel ik niet in toeval geloof, en kon m.i. niet anders dan te reageren.

Molo · oktober 27, 2017 op 04:56

Ik heb vandaag, 27 oktober 2017, twee keer dezelfde reactie geplaatst op de comment van Suzy Elisa alias Suzy (naam weggehaald) van Nu Skin geplaatst op 14 oktober 2017. Dit was niet de bedoeling. Het systeem gaf iedere keer aan dat ik Cookies moet accepteren en Java moet zijn ingesteld. Ondanks dat alles goed ingesteld staat blijft het systeem dit aangeven totdat ik aan de onderkant van deze pagina de mogelijkheid kreeg een reactie te geven op de comment van Suzy Elisa alias Suzy (naam weggehaald). Wilde een reactie plaatsen door op reply te drukken maar tevergeefs. De melding werd herhaald. Heb uiteindelijk een reactie kunnen plaatsen maar deze is per ongeluk twee keer geplaatst. Mijn excuus. Heb geen ervaring met dit systeem. Welke van de twee uiteindelijk de manier is om een reactie te plaatsen of te reageren, weet ik niet. Maar het is gelukt!

Molo · oktober 27, 2017 op 05:09

Er zijn m.i. zeker wel MLM-bedrijven met goede opportunities. Er is een MLM-bedrijf die op dit moment voor mij de beste opportunity is. Hier kom ik t.z.t. op dit Forum op terug. Ik zal exact aangeven waarom ik van mening ben dat dit
MLM-bedrijf de beste opportunity is.

JustKarin1976 · november 1, 2017 op 13:24

https://yoo.rs/karin.den.hollander-rietbroek/blog/extra-geld-900-euro-p-m-gegarandeerd-1509347203.html?Ysid=65701
Ik heb een blog geschreven over GTI-NET.
@admin: Ken je het en zo ja, wat vind je ervan?

Admin · november 5, 2017 op 19:05

GTI net is een ponzi, net zoals Bancde Options en de talloze andere zogenaamde forex traders waren.

Aim · november 6, 2017 op 10:30

Hallo allemaal,
Voor degene die interesse hebben om wat extra te verdienen vanuit huis of elders, neem dan een kijkje op mijn Webpagina https://www.worldofaim.com
Mocht u vragen hierover hebben kunt u altijd contact met mij opnemen.
Alvast bedankt.
Gr.

Bianca · december 10, 2017 op 20:20

Nog niks gehoord over mwr en life plus. Iemand ervaring?

Admin · december 11, 2017 op 14:28

Is een topic over MWR op ons forum:
http://mlmforum.nl/forums/topic/free-life-with-five-oftewel-mwrlife/
Niet een heel best bedrijf, de distributeurs zijn de enige klanten van dat bedrijf.

Anna · april 13, 2019 op 22:43

Hoi hoi Admin, ik heb Cashback World gevonden. Met een klantenpas (die gratis is) kun je je aankopen doen. We consumeren allemaal of het nou voedsel is of stroom, kleding of anders wat, we gebruiken het allemaal. Waarom zou je het niet met korting krijgen of een deel van je uitgaven terug krijgen? Als je geen mensen wilt werven kun je de kaart gratis aan mensen geven. Die mensen gaan winkelen (er zijn 120.000 winkels die aangesloten zijn) en zo verdien jij op hun uitgaven. Er zit natuurlijk ook een mooi verdien model achter (die ik hier niet helemaal uitgebreid uit ga leggen. Om de eenvoudige reden: het verhaal word dan te lang, want er zijn 13 manieren om geld te generen) Nog even over het piramide gebeuren: Kijk eens naar de gewone werkgever/werknemer relatie. Wie van de twee word er rijk van de inzet die een ander doet? Bij mlm krijg je betaald naar inzet, niet naar uren. Bekijk de constructie eens van een “normaal” bedrijf. Wie staat er bovenaan in de boom (en ook gelijk diegene die het meeste geld verdient) en wie staat er onderin (diegene die nooit zover komt als de directeur)? Welke is er nou piramide? Daarmee wil ik niet zeggen dat er legio bedrijven zijn waarbij je alleen maar je geld inlegt en er nooit meer iets van terug ziet. Onder het mom “Compounden”.

Admin · april 17, 2019 op 11:30

Cashback World is van Lyoness. Lyoness is een piramidespel en dat weet jij best. Je maakt namelijk uit jezelf al de ultiem domme opmerking over een piramidespel met een gewone werkgever. Deze nonsens is allang ontkracht.
Stop met het oplichten van mensen met Cashback World!!

robertico Jansen · mei 15, 2019 op 03:05

Mijn naam is Robertico Jansen en ben aantal jaren bezig om een goeie MLM te vinden.
Neem een kijkje voor u zelf door u gegeven door te sturen naaar mij toe.

Er is nieuwe MLM bedrijft en als u informatie wil over deze bedrijft wil stuur mij u emailadres en naam en telefoonnummer en zal ik u alles vrijblijven naar u toe sturen.

Admin · mei 15, 2019 op 15:41

Dat je niet eens hier neer durft te zetten wat voor MLM bedrijf het is, zegt al genoeg! Je probeert mensen via schimmige achterafkamertjes geld af te troggelen met je oplichting. Ga je schamen.

Rein · december 7, 2021 op 14:25

Isagenix is als MLM bedrijf zeer goed bezig met hun beauty paketten van de collageen https://isacollageen.nl
Komen veel nieuwe producten aan in Europa (momenteel maar de helft beschikbaar tov USA)

Admin · december 19, 2021 op 01:39

Hoi Rein Corselis,

Op je site ontbreken alle wettelijk noodzakelijke informatie zoals contactgegevens, bedrijfsgegevens en dergelijk. Niet gek, gezien je probeert mensen op te lichten. Jammer, maar niet vreemd, gezien Isa Collageen via MLM verkocht wordt en dus bedoelt is om naieve mensen op te lichten zodat oplichters zoals jij er beter van worden.

Succes met je scam!

Jan · mei 4, 2022 op 16:47

1,5 jaar geleden heb ik een netwerk marketing bedrijf gevonden waarbij er een éénmalige inleg nodig is van minimaal $ 300,-.
Dit bedrijf groeit erg hard.
ik ben begonnen met $ 1000,- en zit nu op $ 10.000,-
Natuurlijk kan het bedrijf weg gaan. Daarom zeg ik ook dat je moet inleggen met geld dat je kunt missen.
Dit is zo’n fijn en transparant bedrijf.
Mocht je verder niets doen en alleen die inleg gebruiken om te groeien dan kan dat ook. 🙂

Het bedrijf heet CFX.

Mocht je meer informatie willen dan mag je mij mailen:
(Email weggehaald)

Heel veel succes allemaal!

Groeten,

Jan

Admin · mei 12, 2022 op 08:17

Hoi Jan,

Wat leuk dat je hier een frauduleus bedrijf komt promoten. Je email adres is uiteraard weggehaald, want dat is niet de bedoeling.

CFX is pure oplichting. Jammer dat jij het fijn vind om mensen van hun geld te beroven. We hopen dat je snel beterschap toont en stopt met het oplichten van mensen!

https://behindmlm.com/mlm-reviews/cash-fx-group-review-200-to-400-roi-trading-bot-securities-fraud/

Mvg,
Admin

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *