Dat er veel troep tussen de MLM bedrijven zit mag duidelijk zijn. Maar welke MLM bedrijven zijn nou echt goede opportunities?

Onder deze blog, in de reacties, mag jij vertellen welk MLM bedrijf je het best vindt en vooral, waarom. Welk bedrijf biedt die eenmalige, unieke kans die je met beide handen aan moet pakken? Onderbouw je bericht zo goed mogelijk. Vertel bijvoorbeeld;

  • Wat wordt er precies verkocht? Waarom is dat een goed product/dienst?
  • Wat kost het om deel te nemen?
  • Welke verplichtingen heb je nog meer?
  • Wat maakt dit bedrijf beter dan andere bedrijven?

 

Als je bericht ons aanspreekt, dan gaan wij een stukje schrijven over dat bedrijf. We zijn benieuwd!

Categorieën: Bedrijven

Admin

Ik ben de beheerder van dit forum.

179 reacties

Henri · maart 9, 2016 op 21:18

Het spijt me Bart, maar dit is een piramidespel en uit eerste hand weet ik hoe smerig het gespeeld wordt

Jaap Kries · maart 17, 2016 op 22:30

Stel het hier maar voor. Er is hier voldoende sceptisch vermogen aanwezig hoor!

Dennis · april 10, 2016 op 19:36

Dag Mensen,
Als Jullie Interesse hebben in een eerlijk MLM.
Dan heb ik iets voor jullie. Stuur mij maar gerust een e-mail.
Geef jullie graag meer info. ( niet vergeten ik doe geen magie)
Je moet ook zelf wat doem 🙂

(Email adres weggehaald)

Admin · april 11, 2016 op 11:36

Als je toelichting geeft over welk bedrijf het gaat, dan staan we wellicht toe dat je je email adres hier publiceert. Anders in ieder geval niet.

Freddy · mei 4, 2016 op 09:04

95% van alle negatieve reacties over MLM zijn gefundeerd. Iedere ontwikkelaar van een MLM systeem is uit op winst. Dit weten ze te bereiken door ondoorzichtige compensatieplannen, verborgen regels, te dure producten, nutteloze producten, maandelijkse verplichte ( dure) afnames zoals voedingssupplementen, wonderlijke genezing verhalen, life changing ervaringen en meer ….

Daarom heb ik zelf besloten het simpelste en eerlijkste compensatieplan ever te schrijven met een product dat iedereen nodig heeft of graag wil hebben. Hiermee draait het niet meer om de business, maar om het product ! 100% van de marge op het product gaat terug in het compensatieplan, geen verborgen regels, geen verplichte maandelijkse afnames, geen investeringen. Je koopt het product and “The train starts moving”…
Het is Zó simpel dat het comp. plan op één visite kaartje past en in 10 seconden duidelijk is…

interesse?

Stuur me een mail of bel me en ik leg het je in 10 seconden uit

(Nummer en mailadres weggehaald door het beheer)

Admin · mei 4, 2016 op 19:26

Als het werkelijk zo makkelijk was en op 1 visitiekaartje past, waarom leg je het hier dan niet gewoon uit?

Lianne · mei 29, 2016 op 11:41

Ik ben distributeur bij FM.
De producten die je kunt kopen/verkopen zijn parfums, cosmetica, schoonmaakartikelen…. Waarom zijn deze product goed? Ze zijn namelijk zeer betaalbaar. Kwalitatief goede producten en de geuren zijn ook van hoge kwaliteit.
Om deel te nemen zijn de kosten erg laag. € 60,- voor de samplemap met 150 geuren. Je moet immers je omgeving wel kunnen laten ruiken wat de kwaliteit is. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.
Verplichtingen heb je eigenlijk niet… 1 wellicht kun je als verplichting zien, en dat is dat je 1 keer per jaar een bestelling plaatst om member te blijven. Maar ik kan je verzekeren, wanneer je eenmaal de kwaliteit ervaren hebt zul je overstappen naar dit merk en niet meer veranderen.
Ik denk ook dat dit bedrijf beter is dan andere bedrijven, omdat het namelijk jou niets verplicht! Dat vind ik wel erg belangrijk. Wil je trainingen volgen en naar meetings e.d.. dan is dit mogelijk maar niets moet…. Wil je meer bereiken is het wel handig om regelmatig naar meetings/evenementen te gaan omdat je dan een beetje op de hoogte blijft van alle ins- en outs.

Dus ik denk dat je zeker geen verkeerde stap zet om in dit bedrijf een membership te hebben.

Jaap Kries · juni 1, 2016 op 18:37

Je wint in ieder geval de prijs voor de meest bescheiden MLM pusher die we tot nu toe hadden. Heel goed. Dus ik hoe het niet te doen om rijk te worden? Wat kosten die parfummetjes e.d. trouwens? Kun je daar een paar voorbeelden van geven? Of is dat weer geheim en moet ik daarvoor naar de ronselmeeting?

Jon · juni 15, 2016 op 00:46

https://www.youtube.com/watch?v=opHTJtMkHmQ
http://crowdrising.net/ DreamChasers

MODEDIT: Crowdrising is een piramidespel. Je bent je geld kwijt als je er aan mee doet.

Sam · juni 15, 2016 op 20:28

Hoi! Ik ben benieuwd naar FM Group. Ik las hier niks over terug. Ik neem aan dat dit ook mlm is? Ik heb zelf al gezien dat het maar een minimale winstmarge is (waarbij waarschijnlijk je verzendkosten hoger zullen zijn dan je winst…) maar ik vind het wel interessante producten, heb ze ooit 1x geroken.. Misschien een jaar of 6 geleden.. En de meeste parfum luchtjes kwamen goed overeen met het origineel.. Alleen waarschijnlijk zal de lucht niet zo lang blijven hangen.. Toch wekt dit wel enige interesse bij mij.. Omdat ik toch best wel gek ben op lekkere luchtjes en GOEDE producten voor de huid. Is er al een link naar dit “bedrijf” op het forum?
Groet!

Aranea de Jager · juni 16, 2016 op 00:28

Hallo, wat een leuk forum kom ik zo even tegen.
Zelf werk ik met verschillende MLM / Direct sales bedrijven samen, waarvan er voor mij wel 1 uitspringt wegens de goede zorgen “achter de schermen”. Het gaat om het bedrijf Forever Living, welke producten levert in de health- en beautysector, allen met als hoofdbestanddeel aloë vera, een zeer krachtige plant met zuiverende en helende krachten. Naast dat de hoge kwaliteit van de producten voor mij voor zich spreken (tegen een leuke prijs vergelijkbaar met Rituals prijzen) vind ik het erg prettig dat mijn klanten er daadwerkelijk een positieve lichamelijk reactie in vinden, welke bijdraagt aan een betere gezondheid, iets wat ik mis bij veel producten van andere bedrijven).
Maargoed, voor mij de pluspunten van achter de schermen;
– Geen verplicht duur starterspakket (je kan al bestellen vanaf € 50,-)
– Mocht je hier wel een serieuze business mee willen opstarten dan kan je wel voor een vooraf samengesteld starterspakket kiezen (of zelf samentellen mag ook) t.w.v. ongeveer € 450,- / 500,-, waarbij je een reclamepakket t.w.v. ongeveer € 75,- gratis ontvangt en je je gelijk hebt gekwalificeerd voor 30% korting op je volgende bestellingen
– Geen verplichte maandelijkse inkopen
– Als je eenmaal een bepaald niveau op het marketingplan behaald heb kan je niet meer terugvallen naar lager
– Niet goed geld terug garantie van 30 dagen voor je eindklanten (waarvoor het moederbedrijf de kosten op zich neemt, dus als ondernemer verlies je hier niets op)
– Voor de startende ondernemer een proefjaar, mocht je binnen het jaar bedenken dat de business toch niets voor je is dan koopt het bedrijf al je nog gesloten goederen van je terug voor dezelfde prijs als waar je het voor gekocht hebt
– Zeer interessante trainingen worden er georganiseerd met inspiratoren van over de hele wereld tegen zeer redelijke prijzen (€ 10,-/15,- voor een hele dag)
– Professioneel opgestelde werkboeken om je bij je start te helpen, met aanvullende persoonlijke begeleiding van kenners in het vak (mijn sponsor al meer dan 20 jaar ervaring en plezier)
– Ondernemen dus zonder risico en zonder verplichtingen, op een manier en tempo wat iedereen voor zichzelf kan bepalen
– Wekelijks zeer professionele informatieavonden om geïnteresseerden mee naartoe te nemen
– Interessant verdienmodel
– Uiteraard leuke en goed haalbare aanvullende incentives te verdienen die je motiveren
– Zeer vriendelijke en behulpzame klantenservice
– Wanneer je de pijp uit gaat is je business overdraagbaar aan je nabestaande (voor mij een zeer interessant opmerkelijk punt)

En dan ben ik er vast nog een aantal vergeten te noemen. Voor zover ik inhoudelijk bekend ben met andere bedrijven (en dus kan vergelijken) is het voor mij duidelijk dat Forever Living wel goed in elkaar zit en oprecht voor de business owner werkt. Ik ben elk geval nog geen negatieve punten bij ze tegengekomen (been vaker verbaast geweest over de goede zorgen als ik zelf weer eens iets stoms had gedaan tijdens mijn beginnersfase) en ik werk met plezier met ze samen. Overigens zijn ze enkele jaren geleden ook zeer goed uit onderzoek naar voren gekomen. Ik geloof dat ze in 2013 op plaats 7 zijn geëindigd in de lijst Beste werkgevers van Nederland.

Ik wens jullie allemaal een fijne avond en veel plezier en succes in je zoektocht naar wat wel of niet bij je past.

Met vriendelijke groetjes
Aranea de Jager

Admin · juni 16, 2016 op 07:29

Dank voor je bijdrage Aranea. Veel punten die je aandraagt worden op ons forum ook al besproken, dus daar ga ik nu even niet dieper op in. Wel wil ik deze fouten uit jouw verhaal even aanstippen;

– Ondernemen dus zonder risico en zonder verplichtingen, op een manier en tempo wat iedereen voor zichzelf kan bepalen

Dit is niet waar. Ondernemen is per definitie met risico, anders ben je geen ondernemer. Verderop maak je ook een vergelijkbare denkfout:

Ik geloof dat ze in 2013 op plaats 7 zijn geëindigd in de lijst Beste werkgevers van Nederland.

Als vertegenwoordiger van Forever Living ben je helemaal geen werknemer, dus dat ze de beste werkgever zouden zijn -daar hebben wij overigens niets over terug kunnen vinden- is voor de vertegenwoordigers zoals jij compleet irrelevant.

annemarie · juni 20, 2016 op 23:15

Voor mij is het Kyäni, ik ben eerst gebruiker van het product geworden en omdat ik na 4 jaar elke dag ziek te zijn geweest, me zoveel beter ben gaan voelen, door deze producten. Sta ik ook 100% achter dit product.

Kyäni is een van de meest veilige financiële bedrijven sinds ze in 2007 de producten in de US lanceerden, wereldwijd in meer dan 58 landen en met ruim 750 miljoen eindgebruikers.
En nu ook in Europa, dit is dus de perfecte tijd om in te stappen.
Kyäni heeft een van de meest lucratieve en royale compensatieplan en een prachtig auto programma.
Met volledige training, zakelijke documenten, mentorschap en begeleiding, zullen wij u helpen uw bedrijf te starten, zoals u dat wilt. – een product met natuurlijke ingrediënten, aantrekkelijke verpakking en gemakkelijk te gebruiken (en niet te vergeten 30 dagen niet goed geld terug garantie), de resultaten spreken voor zich.

Waarom Join Kyäni?
We hebben geconstateerd dat bestaande klanten de beste vorm van reclame zijn – gewoon via mond tot mond!
Om ons team te versterken is geen verkoop ervaring nodig – laat de producten en uw eigen getuigenissen anderen helpen om beter welzijn en welvaart met Kyäni te ervaren.

* Minimale Inbreng
* Creëer een Passief Inkomen
* Ben je eigen baas
* Meer vrije tijd
* Natuurlijke top producten die echt werken!
* Eigen webshop
* Compleet online administratie systeem
* Bonussen en Autoprogramma
* Toegewijde Team Ondersteuning
* Geen voorraad
* Geen afhandelingen met geld
* Ontvang Commissies op een wekelijkse en maandelijkse basis van uw omzet en die van uw downlines
* Bouw Pensioen op
Je ontvangt tevens de Kyäni producten met korting en we voorzien u van alles wat u nodig heeft op het gebied van productkennis, promotiemateriaal en constante updates en ondersteuning – alles ondersteunt door een lonende commissie pakket en bonussen.

ElPulga · juni 25, 2016 op 14:09

Eindelijk eens een x een systeem met een echt kantoor, dat je ook zelf kunt bezoeken in Madrid (Spanje).

QUESTRA

– Actief sinds 2009 !
– Bedrijf met hoofdkantoor in Murcia en Madrid(Spanje), dat je zelf kunt bezoeken
– Kantoren in Wenen, Bern, London, Moscow
– 158 medewerkers
– 25 succesvolle fondsmanagers (die je zelf kunt samenstellen voor jouw portefeuille)
– Handel in IPO’s
– Rendement wordt wekelijks uitbetaald (maandrendement 17.3 – 26 %)
– Samenwerking met Bloomberg !
– 88% van alle transacties succesvol
– Verzekering mogelijk voor investering, waarde verzekeringsfonds: meer dan 53 miljoen
– Audit gehad met CGS (Certificate of Good Standing)
– Volledig transparante website
– Financiering van huis of auto met 0% rente
– Investering mogelijk vanaf 90 euro
– Betaling per bankoverschrijving / Perfect Money / OK Pay

Admin · juni 25, 2016 op 16:34

Kyani is een scam; ze doen alsof ze geneesmiddelen verkopen maar zetten op hun site neer dat geen enkele geneeskrachtige werking gegarandeerd kan worden en dat niets medisch getest is.

Questra is gevestigd in een virtueel kantoor, net zoals Bancde Options was. Vreemd dat je gelijk moet melden dat een bedrijf echt te bezoeken is. Dat suggereert al dat het niet pluis is en als ze dan ook nog eens in een virtueel kantoor zitten (namelijk het Marla Center) dan zegt dat al genoeg.

Beide bedrijven zullen binnenkort iets uitgebreider toegelicht en ontmaskerd worden op ons forum.

Steven Vanden Berghe · juli 12, 2016 op 20:06

Beste,
Graag had ik ook graag geweten wat voor firma questra is. Alvast bedankt voor uw antwoorf

Marion Manders · juli 14, 2016 op 14:05

Hallo,

Nadat ik mijn bloed onder de microscoop gezien had wist ik wat ik moest doen. Ik start (persoonlijk en als therapeut) met een product van Rain. De 2 voor mij nu belangrijkste producten heten Soul en Core en het is gemaakt OP BASIS VAN ZADEN wat het uniek maakt. In een zakje zit een samenstelling van een zeer hoge dosis vitaminen, mineralen etc etc. Op zich niet zo bijzonder maar Ik probeer het kort te houden en het gaat om de zaden! Ik heb in het verleden meer gewerkt met mlm maar dat het niet gemakkelijk is zeg ik eerlijk. Waarom ik toch enthousiast ben over Soul heeft te maken met mijn klachten en het feit dat ik zelf therapeut ben. Ik vond het product en vooral de oplossing van klachten bij nederlandse mensen interessant en liet mijn bloed bij een arts onder de microscoop leggen. Mijn bloedplaatjes kleefden op elkaar als rolletjes. Best schrikken. Een uur na het drinken van een zakje Soul en het opnieuw maken van een foto waren de bloedplaatjes losgekomen. Ik was verbaasd en overtuigd. Zo komt jouw zuurstof echt tot in de cellen en in de organen waardoor een hele waslijst aan klachten, die je zelf wel op internet zult tegenkomen, kan worden verminderd of opgelost. Een inschrijving kost 15 euro. Wel rekening houden met verzendkosten. Het bedrijf is redelijk nieuw in nederland maar bestaat meer dan 15 jaar. Op facebook kun je heel veel nederlandse reacties op het product vinden. Duidelijke backoffice en het product is simpel, ziet er voor jong, oud en voor sporters snel, modern en hip uit. Zelfs mijn zoon van 17 jaar sprak het aan en dat is de toekomst. Veel bedrijven hebben naar mijn mening té veel producten. Dit bedrijf heeft er slechts 3.

Syl · juli 26, 2016 op 15:40

Kent iemand van jullie Juice Plus, ze beweren geëngageerd MLM constructie te hebben maar das natuurlijk niet waar

Jeroen · augustus 3, 2016 op 20:45

Graag wat meer uitleg over Questra indien mogelijk

Rianne · augustus 11, 2016 op 10:27

Ben benieuwd of Clear Water Systems ook een MLM is en zo ja hoe zij werken.

Groet Rianne

Helen · september 4, 2016 op 18:27

How much Wild Alaskan Blueberry is there in “Kyäni Sunrise”, 30 ml pack ?

Steven Vanden Berghe · september 5, 2016 op 08:11

Ken niemand questra

Carol · oktober 26, 2016 op 20:51

Admin, volgens mij moet je meer onderzoek doen wat nou werkelijk het verschil is tussen pyramide en mlm, ik moet alleen maar lachen om jou commentaar!
Volgens mij vind je alles pyramide!!

Admin · oktober 27, 2016 op 07:31

Bij de meeste MLM bedrijven draait het om het werven van mensen, niet om het verkopen van een product. Dan is het inderdaad een piramidespel.

Maar er zijn bijvoorbeeld ook veel MLM bedrijven die pretenteren een ‘gezond’ of zelfs ‘genezend’ product te verkopen. Daarvan valt veilig te stellen dat dat niet alleen onzin is, maar dat de meeste van die producten ook schadelijk voor je zijn. Lees hier. Omdat MLM bedrijven de producten niet laten testen -ja, alleen door hun eigen personeel- en er allemaal onzinnige claims op plakken, gaat dat ten kosten van de gezondheid van de mensen die ze gebruiken. Ik heb begrepen dat er zelfs mensen zijn die die rommel aan hun kinderen geven. Tragisch.

Peter van Hoof · oktober 27, 2016 op 17:31

Lyconet

Shoppen,besparen en verdienen
Een Shopping Community helemaal gratis voor de shoppers.

Voor degene die business wil doen is het éénmalig €49.
Wil je extra verdienen dan Shop je 50 SP met een Kortingsbon die altijd geldig blijft en die je 100% terug betaald krijgt doordat je zelf en jouw klanten shoppen.

Deze Shoppingbon wordt een gratis spaarboekje wat je op termijn €510 oplevert door het shoppingvolume.
Een uniek concept wat iedereen kan.

Groeten Peter

Chris · november 20, 2016 op 16:54

Hoi hoi, ik ben Christopher Meijer ik ben opzoek naar 8 mensen die graag extra willen verdienen voor een betere toekomst met onecoin. En met de bonus plan kunnen we ons eigen grote network bouwen.

Groeten

Admin · november 21, 2016 op 18:02

Hoi Chistopher Meijer,

Onecoin is een scam. Je bent opgelicht en je geld kwijt. Lees ook: One Coin ponzischema.

William · november 30, 2016 op 13:28

Hallo Iedereen,

Ik ben sinds vorige week begonnen bij LEO, (www.leanearnown.com) een MLM bedrijf in E-learning, E-tutoring, LEOcoin (echte digital currency niet zoals ONEcoin) https://coinmarketcap.com/currencies/leocoin/ Ik zie op dit forum nog geen kritieke mening over LEO, ben benieuwd of je er al meer over hebt gehoord. Op de site staat direct wel uitgelegd dat en waarom het geen piramide is zodat we deze discussie direct kunnen overslaan:) (degene onder mij kan meer verdienen dan ik namelijk als ik een luie verkoper ben) voor meer info mag iedereen mij mailen op (haal maar weg als e-mail verboden is)

Admin · november 30, 2016 op 13:58

De site die je geeft die komt met een placeholder met de mededeling dat het domein te koop is.

Hoe of wat er verklaard wordt dat het geen piramidespel zou zijn is dus vooralsnog onbekend. Echter, als een bedrijf al moet zeggen dat ze géén piramidespel zijn, dan zijn ze dat steevast wél. Ook jouw argument, namelijk dat iemand onder jou meer kan verdienen dan jij, slaat als een tang op een varken als je wilt verklaren dat het geen piramidspel is. Iemand lager in een piramide zou best meer kunnen verdienen dan iemand boven hem in een piramide, als het compensatieplan dat toelaat. Als dat jouw enige argument is dat het geen piramidespel is, dan kunnen we bij deze al vaststellen dat LEO niets anders dan een piramidespel is.

William · november 30, 2016 op 14:33

https://coinmarketcap.com/currencies/leocoin/ en http://www.learnearnown.com/ werken beiden bij mij hoor? Het bedrijf geeft het verschil tussen een illegale pyramide en mlm aan dat bedoelde ik meer, dus excuus daarvoor.

Je kan het marketing plan ook downloaden, kun je zelf oordelen. Om direct te zeggen als mijn enige argument is dat het geen pyramide is, het een pyramide is, laat zoals je het zelf ook zegt als een tang op een varken:)

William · november 30, 2016 op 14:35

http://www.learnearnown.com/assets/Stuff/Ponzi%20chart.pdf uitleg van het verschil, makkelijker dan dat ik het moet typen:)

en marketing plan: http://www.learnearnown.com/assets/Stuff/LEO%20Marketing%20Plan%20-%20short%20version%20(Oct2016)PRINT.pdf

Admin · november 30, 2016 op 15:32

De link in je eerste post mist een r, vandaar dat ik op een placeholder uit kwam. De nieuwe link die je geeft doet het wel.

De uitleg van het verschil maakt enkele valide, maar ook enkele invalide punten. Het marketing plan is helaas overcomplex. Gelukkig is er reeds een uiteenzetting gemaakt:
http://behindmlm.com/companies/leo-review-personal-development-dvds-recruitment/
Daar valt te lezen dat er helaas wel degelijk direct betaald wordt als je mensen rekruteert en dat de verkoop van producten feitelijk niet voor komt, omdat alleen leden van LEO zelf producten kopen teneinde op een hogere trede in de piramide te komen. Dat maakt het een uiterst dubieuze bezigheid.

Graag eventuele verdere discussie over LEO voortzetten op ons forum: http://mlmforum.nl/forums/topic/leo-learn-earn-own/

Soesman · december 17, 2016 op 08:52

Het bedrijf dat ik u kan aanbieden kan net zo groot worden als Tesla,Uber etc
Na tientallen jaren van ontwikkeling wil het bedrijf voor IPO gaan in 2017/18!
Het bedrijf is inmiddels gestart met de realisatie van een fysiek railway testpark, en zijn veel op tech beurzen te vinden.Het bedrijf biedt ook de mogelijkheid om extra aandelen te verdienen door 5 level MLM. De internationale order portefeuille
Is al enorm! Honderden miljoenen! Aandelen kosten nu rond de $0.02 cent maar worden aangeboden tijdens de IPO voor 1 britse pond! Interesse in deze nieuwe vorm van High tech transport systemen? Mail mij en ik stuur u mijn website inclusief mijn affilate link!
Research moet nu eenmaal beloond worden.mvg,

Sofiane · december 18, 2016 op 19:36

Hey
Ik ben al enkele maanden bezig met questra world. Zeer tevreden van.
Je hebt 2 opties. Ofwel enkel als investeerder lid zijn of alsook als “verkoper”
Das een bedrijf met 25 managers die met je geïnvesteerde bedrag gaan traden. Ze beloven 5 A 6 procent te halen per week. Je kan ook je investering laten verzekeren
Ikzelf heb bv 4800 euro geïnvesteerd en krijg nu elke week ongeveer 240 euro en dit een jaar lang. Elke vrijdag worden we uitbetaald.
Als er iemand zou interesse hebben mogen ze me altijd contacteren voor uitgebreide info
Grtjs

Admin · december 21, 2016 op 18:51

Soesman, over jou kan ik kort zijn. Jij bent opgelicht.

Sofiane, voor jou geldt hetzelfde. Als je 5 a 6 procent rendement per week zou krijgen, waarom zouden er dan nog financiele problemen zijn bij mensen? Met zo veel rendement zou je van 100 euro in 1 jaar al ruim 1300 euro gemaakt hebben. Na een tiental jaar zou je meer geld hebben dan een gemiddeld land in totaal heeft, namelijk ( 100*1.05^520 =) 10.000.000.000.000 euro… Waar jij mee bezig bent is een ponzischema. Het extreme rendement wordt betaald uit de inleg van andere leden. Als de aanwas van nieuwe leden opdroogt, stort het systeem in.

sofiane · december 22, 2016 op 14:58

Nee hoor. Als je bv een pakket van 90 euro koopt dan krijg je elke week ongeveer 3,5 euro. Komt op 168 euro in een jaar. Geen woekerwinsten. Die 90 euro dat je ingelegd hebt ben je kwijt op het einde van je jaar. Dus heb je precies 78 euro winst gemaakt. Hoe groter je bedrag dat je investeert hoe groter je winst natuurlijk. Dus ik weet niet hoe jij aan 10.000.000.000.000 komt 🙂
Het kan dat je gelijk hebt maar ik hoop van niet natuurlijk
Maar dan stel ik me de vraag hoe het dan komt dat men collega hun kantoor al bezocht heeft, zijn bonus van 20.000 euro daar eigenhandig in ontvangst heeft genomen, ze seminaries geven, ze met grote groepen op reis gaan zowel zomer als winter, ze nu met 3 weken in verlof gaan zoals alle andere bedrijven?
Ofwel zit hun scam zodanig goed in elkaar ofwel ben jij toch ietsje mis, zoals met je berekening alleen al.
Ik hoop echt dat jij mis bent natuurlijk, niet slecht bedoeld 😉

Admin · december 22, 2016 op 18:02

Hoe we aan de 10 biljoen komen staat als sommetje vermeld. Ik zal het even uitschrijven, omdat je het blijkbaar nog niet snapt. Je zegt dat je 5% rendement per week krijgt. In 10 jaar zitten 520 weken. Het rekensommetje wordt dan 100 euro, vermenigvuldigd met 1.05 (dat is 5% rente) tot de macht 520, voor de 520 weken. Dat resulteert in een eindbedrag van ruim 10 biljoen.

Ook jouw voorbeeld van slechts 90 euro inleg resulteert in een woekerwinst van heb ik jou daar. Na 1 jaar heb je van die 90 euro 168 euro gemaakt. Dat is een rente van 86% per jaar!!! Zulke rendementen bestaan helemaal niet in de echte wereld.

Verder kom je met het enige argument waar ponziaanhangers mee komen. Dat is een link. Klik er op een lees het.

Er zijn helemaal geen 25 managers die zogenaamd aan het traden zijn. Het geld dat jij of jouw collega gekregen heeft, is afkomstig uit het inleggeld van sukkels die na jullie mee doen met de scam. Je doet mee aan een ponzischema.

Geloof je ons niet? Geloof dan de Belgische overheid. Zij hebben reeds een waarschuwing voor dit ponzischema uitgegeven. Geloof je niet in Belgie? Dan misschien de Oostenrijkse overheid?

Hun scam zit dus helemaal niet goed in elkaar, want je kan al van mijlen ver ruiken dat dit een scam van begin tot eind is. Zelfs federale overheden hebben de scam al binnen een paar maanden nadat ze geboren is door.

Graag de discussie voortzetten in het nieuwe topic: Questra World – Ponzischema.

Murat · januari 1, 2017 op 09:34

Beste,,leden..

Mijne centjes staan al lange jaren bij de Turkse staatsbank(ziraat) wr je maandelijks 9,90 Turkse liere rendement krijgt.
Hoe hoger je bedrag hoe meer procent je krijgt op je centjes. 🙂

Marleen · januari 13, 2017 op 08:52

Wie heeft er al ervaringen met het verkoop model van Impact4Marketing? Dit bedrijf zit in Nederland en werkt o.a. met affiliates en partners volgens een MLM constructie. Is dit een model om een leuk passief inkomen te gaan verdienen? Je kunt vanaf 19 euro per maand deelnemen en dan ook de software gebruiken binnen je bedrijf.

Tineke · maart 4, 2017 op 19:24

Hallo!

Ik werk als SMART-consultant, SMART SN is een MLM-bedrijf en 100% dochteronderneming van Orange. Om in te stappen betaal je een fee van 250€ en dan ontvang je een salesmap met daarin alles wat je nodig hebt om de baan op te gaan. Opleiding krijg je op maat en zoveel als gewenst in de Orange-gebouwen. Ondersteuning kan zowel telefonisch als per mail. Ik kan de baan op met diensten van Orange, Luminus, Blue Water en sinds kort ook Securitas. Er moet nooit een voorraad aangeschaft worden aangezien het om allemaal eerlijke en kwalitatieve diensten gaat. Mijn inkomen wordt dus gegenereerd door actief de baan op te gaan als consultant. Ook bij het aanbrengen van consultants genereer je natuurlijk een inkomen.
Hier is het echt de bedoeling van verkoop te combineren met recrutering.
Voor meer info ivm de commissies en dergelijke nodig ik jullie graag uit voor een infosessie!

Jan · maart 28, 2017 op 14:06

iemand ie al bezig is met isagnix? voedingsmiddelen voor afvallen en spieropbouw in sportwereld , aging supplementen, sportsupplementen.
Ook een MLM constructie.

Stefanos · juni 11, 2017 op 09:23

Beste Admin,

Wat vind je van Dreamtrips van Worldventures?

Admin · juni 12, 2017 op 22:06

Worldventures is een piramidespel. De enige manier om een klein beetje geld er aan over te houden is andere mensen inschrijven. Volgens hun eigen statement over het inkomen van hun deelnemers verdient niemand, namelijk minder dan 99.98% van de actieve leden, er geld aan.

Gazi · juni 26, 2017 op 23:12

Beste Admin,

Ik hecht veel waarde aan jou mening.
Ik heb vraagje over LR Health & Beauty Systems.. Ik wil namelijk een poging wagen, wat denk over LR?

Alvast bedankt voor de moeite.

Gr,

GT

Admin · juni 28, 2017 op 11:50

LR lijkt in alle opzichten nogal veel op Herbalife. Er wordt gedaan alsof je producten moet verkopen, wat je op zich zou kunnen doen. Alleen zijn de producten veel te duur en verdien je pas geld op het moment dat je meerdere andere mensen (die net als jij ook producten moeten verkopen en mensen moeten werven) ingeschreven hebt. Het gevolg is dat je garage vol staat met troep, je familie je gespam met LR producten zat wordt en dat je in ieder geval geen geld zult gaan verdienen.

Jan Verwoerd · juli 9, 2017 op 11:21

Goedemorgen,
Mijn ervaring met MLM & Network Marketing is zo’n 15 jaar.
Er is een verschil in MLM en Network Marketing: MLM zegt iets over het verdienplan en Network Marketing over het concept/ Direct Sales.
Ook ik werd getriggerd door extra inkomen. Heb met FLP, Neways(heet nu Modena), Melaleuca en Energetix Bingen gewerkt.
Bij de een meer succes gehad dan bij de andere maar wel veel geleerd over de verschillende werkwijzen( veelal Amerikaans).
Nu ben ik 2 jaar met LR Health & Beauty uit ( Ahlen) Duitsland actief en redelijk succesvol mag ik wel zeggen.
Het bedrijf bestaat 32 jaar, actief in 28 landen en is in 2015 uitgeroepen( door Seldia)tot “Best Direct Sales Company” van Europa.
Zij zetten Health en Beauty producten voor Inwendig & Uitwendig gebruik op de markt. Zijn inmiddels ook Europees Aloë Vera marktleider.
Dit bedrijf is enorm transparant. Het Marketingplan is niet gebonden aan maximale levels! Ook bijzonder te noemen is het unieke autoplan.
Ze zijn grootafnemer bij Mercedes Benz. Er rijden nu ruim 5000 Mercedes-Benz, 60 Porsches en totaal 17.500 auto’s in de 28 landen.Ieder land heeft zijn eigen merk vwb kleine auto’s.
Om te starten kost het €199,- en ontvang je voor €170,- producten die jezelf mag uitkiezen. Die €29,- is een complete map met catalogussen en handige tools om te starten inclusief een tegoedbon van €25,-!
Voor dit bedrag ontvangt je ook een eigen homepage die jezelf kan samenstellen(1steeds jaar gratis daarna €48,- ). Er zijn Ook module Trainingen(18 stuks) kosten totaal €25,-. Bezoek je binnen 2 maanden een Startersmeeting dan ontvangt je op de eerste volgende bestelling die tegoedbon van €25,- retour. En je inschrijving levert ook nog bonus op van €15,- die tussen de 10-15de vd maand op je rekening wordt terug gestort. Dus maximaal kost het €185,- maar je bent niet verplicht om die trainingen te volgen( bv iemand die alleen de producten wilt aanschaffen en geen business wilt bouwen) dus kost dat ook niets.
Om de 2 maanden biedt LR nieuwe partners en klanten een bedrijfsbezoek aan. Dmv een rondleiding in de fabriek, productieproces, warehouse en logistieke afdeling krijg je een goed beeld van dit mooie bedrijf.
Als jullie meer willen weten hoor ik dat graag.
Een hartelijke LR groet,
Jan Verwoerd

Admin · juli 12, 2017 op 07:39

Jammer dat je alleen een standaard verkooppraatje komt brengen zonder inhoudelijk in te gaan op onze bevindingen, Jan. LR is een kloon van Herbalife. LR wilt helemaal niet dat er producten verkocht worden, want dat werken ze immers zelf op zo veel mogelijk manieren tegen. Je mag bijvoorbeeld geen winkel of webwinkel openen om de LR troep te verkopen. Sterker nog, grote distributeurs van LR zeggen dat de producten eigenlijk voor eigen gebruik en niet voor verkoop buiten de LR piramide zijn.

Verdere discussie over LR graag hier: LR world ervaringen

Sylvia · juli 18, 2017 op 21:44

Weet je meer over Juice Plus?

Admin · juli 19, 2017 op 17:52

De producten van Juice Plus worden over het algemeen alleen positief beschreven door de distributeurs zelf. Deze distributeurs reageren nogal agressief als je een andere mening heeft, getuige de blog van Monique.

Het businessmodel is net als dat van Herbalife; vrijwel niemand verdient er aan en al je geld gaat op aan de troep die je zou moeten verkopen maar niet kan verkopen omdat het te duur is.

We zullen binnenkort even een uitgebreidere review over Juice Plus schrijven, want het rammelt aan alle kanten bij hen.

ronald van der heijden · juli 20, 2017 op 20:02

Rain International is wereldleider in geconcentreerde voeding uit zaden en een categorie creëerder.
Of een bedrijf het beste is zal de tijd uit moeten wijzen. Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat Rain de beste producten heeft (weet ik uit eigen ervaring na 15 jaar rugklachten) een ook het beste compensatieplan heeft.
Dit is immers samengesteld door distributeurs door de beste stukken van andere compensatieplannen bij elkaar te zetten zodat iedereen, ongeacht zijn doelstelling snel geld kan verdienen.
Het is voor ons echt een geschenk waar we op zaten te wachten want we kunnen aan onze gezondheid werken en nog belangrijker aan de gezondheid van de mensen om ons heen en je kan er ook leuk aan verdienen.
Als er vragen zijn wil ik die met liefde en plezier beantwoorden.

http://www.myrainlife.com/just-do-it

Geef een reactie

Avatar plaatshouder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *