Meldingen
Alles wissen

Discussie over anonimiteit

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
5,908 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Op dit forum is het toegestaan om al dan niet anoniem te reageren. Bij sommige mensen roept dat blijkbaar vraagtekens op. Zodoende is er dit topic, om daarover te discussieren.

Stof om over na te denken;
- Bij veel MLM bedrijven wordt het je niet in dank afgenomen als je uit de school klapt. Uit angst voor represailles kiezen veel klokkenluiders voor anonimiteit.
- Het is voor ons onmogelijk om de ware identiteit van iemand te controleren. Ga er dus van uit dat alle gebruikte namen bijnamen zijn.
- Bij een discussie gaat het om de feitelijke inhoud van de argumenten. Wie een argument ter tafel brengt is feitelijk niet relevant. Een anoniem iemand kan net zo goed een goed punt maken als iemand die onder zijn echte naam reageert.

Deze site is anoniem omdat veel oplichters het ons niet in dank afnemen als wij de feiten blootstellen. Ook mensen die in een MLM scam geloven zijn vaak zeer wanhopig. Zulke mensen willen wel eens gekke ideeën krijgen en bijvoorbeeld terugvallen op geweld, intimidatie of afpersing. Daarom hebben wij er voor gekozen om anoniem te zijn.
Dit wordt wel eens aangevoerd in een discussie. Mensen trekken onze geloofwaardigheid in twijfel omdat wij anoniem zijn. Hierboven werd al aangegeven waarom die ballon niet op gaat.

Andersom trekken wij wel anonieme bedrijven in twijfel. Echter is dat anders; die bedrijven willen jou verleiden om mee te doen aan hun programma. Zij willen dus jouw geld hebben. Voor een oplichter kan het dan heel handig zijn als ze anoniem zijn. De slachtoffers weten dan niet wie ze aan moeten geven bij de politie.

 
Geplaatst : 23/12/2013 1:03 pm
Deel: