Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Algemene Forumregels

1 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,882 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Welkom op het MLM forum. Op dit forum worden diverse vormen van Multi Level Marketing besproken. Op dit forum gelden enkele simpele regels. Een ieder dient deze regels na te leven.

1. Wij zijn volwassenen onder elkaar. Gedraag je daar ook naar en gebruik normale omgangsvormen. Kan je je niet als volwassen en beschaafde persoon gedragen, dan kan je de toegang tot deze website worden ontnomen.
2. Privé-informatie van derden vermelden, zoals bijvoorbeeld mobiele nummers, adresgegevens van personen e.d. is niet toegestaan zonder toestemming van het beheer. Plaats je prive informatie zonder toestemming vooraf, dan wordt deze informatie geanonimiseerd als het beheer dat nodig acht.
3. Meen je dat er iets op dit forum staat wat niet juist is, dan kan je inhoudelijk reageren op het betreffende topic. Op deze manier kan er een inhoudelijke, volwassen discussie plaats vinden.
4. Spam is niet toegestaan en zal worden verwijderd. Onder spam wordt onder andere verstaan;
- Referral en affiliate links.
- Reclame en aanbiedingen.

Voor de verschillende afdelingen op dit forum kunnen additionele regels gelden. Deze regels vind je steeds bovenaan elke afdeling.

 
Geplaatst : 23/12/2013 11:47 am
Deel: