Banc de Options - b...
 
Meldingen
Alles wissen

Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting

251 Berichten
15 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
190.2 K Bekeken
(@gideon)
Berichten: 2
New Member
 

Vanmorgen een zeer duidelijk direct contact gehad met de Banc de option gehad. Alle suggesties die jullie hier debiteren zijn gebakken lucht. Voor alle duidelijkheid: ik ben onderzoeker en geen deelnemer. De kantoren in Australië en Hong Kong zijn materieel aanwezig, net als de accountmanagers. Maar weten jullie wat het probleem is: kijk naar het journaal en je weet dat negatieve berichtgeving pas nieuws is. Zo is het ook met jullie. Zoeken naar negativiteit, zonder een werkelijk hard bewijs. Een link naar een zogenaamde Duitse onderzoeker beweert dat deze bank niets anders is dan een spam meneer in Majorca. Geld opnemen moeilijk? Wat dacht je van een debetcard van Visa en Mastercard waarmee je via elke pinautomaat over je beschikbare saldo kunt beschikken?
Doe eerst eens gedegen onderzoek, voor je jezelf van de straat houdt met dit soort zwartmakerij zonder steekhoudende argumentatie. Ik heb de chat van het volledige gesprek beschikbaar. Doe ermee wat je wilt, maar wees wat meer wetenschappelijk als je van betekenis wilt zijn voor de samenleving. Anders verzand je in een hobby van een black-molly.
Prof. Drs. Gideon Benavraham

 
Geplaatst : 09/04/2015 1:18 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

Grapjas, ons beschuldigen van gebakken lucht en dan kom jij als "wetenschapper" met een gebakken lucht verhaal XD.
Helaas zijn er bij mij in de FB groep van 150 man enkelen geweest die de kaart hebben besteld en betaald, en je raad het al, nog niemand heeft hem binnen.
Dus ga met je zogenaamde onderzoek iemand anders verhaaltjes op zijn mouw spelden of kom met harde traceerbare bewijzen Prof. Drs. Gebakken stinklucht.

 
Geplaatst : 09/04/2015 1:44 pm
(@gideon)
Berichten: 2
New Member
 

dak voor uw hoogstaande wijze van communiceren. Dat maakt u er echt betrouwbaarder op.
Schrijf mij maar weer uit. Er hoeft nl. niet te worden betaald voor een debetkaart, meneer. Dus ga je voordeel doen met je grote woorden.
Stop contact.

 
Geplaatst : 09/04/2015 1:48 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

Zoals ik al zei, zelf een gebakken lucht verhaal.
De 1000,-- euro die je moet overmaken voor de kaart krijg je natuurlijk echt terug gestort op je kaart en kan je weer opnemen.
A) moet je natuurlijk wel de kaart echt krijgen, want zoals hier al aangegeven zullen er natuurlijk weer vertragingen komen.
B) En als je hem al krijgt moet het er ook nog op staan en niet geblokkerd zijn oid.

En ik grote woorden ??? Jij bent alleen maar grote woorden meneer de wetenschapper, komt u maar eens met uw onderzoeksrapport met harde bewijzen anders dan ja maar hun zeggen het en hebben zulke mooie blauwe ogen XD.
Maar oke, stop contact.
Dat was een ballon vol lucht die snel was doorgeprikt,
Henkvermeer, volgende zelfbenoemde wetenschapper graag.

 
Geplaatst : 09/04/2015 2:21 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Wij wachten vol ongeduld op jouw verifieerbare bewijzen, Gideon. Je kan ze hier gewoon neerpennen en dan zullen wij ze natrekken.

 
Geplaatst : 09/04/2015 2:34 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Voor iemand die hier heel pretentieus al zijn titels neerkwakt als hij een verhaaltje neerzet, vind ik het heel opmerkelijk dat hij alle bronvermelding en bewijzen voor zijn betoog volledig achterwege laat.
Ik hoef jou als professor doctorandus toch helemaal niet uit te leggen dat als je wat roept, je dat ook moet kunnen staven?

Zoals je gelezen hebt staven wij alles wat wij hier vermelden aan de hand van screenshots, citaten en andere, verifieerbare, bronnen. Zo ook bijvoorbeeld dat de debet kaart 1000 euro kost, wat gewoon terug te lezen is op de verschillende pagina's van BDO vertegenwoordigers.

Een bijzonder zwakke vertoning tot nu toe, Gideon Benavraham. Durf je een herkansing aan of vlucht je liever weg van de feiten?

 
Geplaatst : 09/04/2015 6:13 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

Ja sommige mensen doen een pretopleiding waar ze een titel mee krijgen en denken dan dat als ze die titel maar neerplempen dat wat ze zeggen voor waarheid wordt genomen ondanks dat die titel inhoudelijk niets maar dan ook niets met het onderwerp te maken heeft, verbaasd me ook eigenljjk niets dat dit persoon bdo op hun blauwe ogen gelooft.
Maar nog 1 tip, dit forum kan mooi omschreven door een zin van Gideon zelf

 
Geplaatst : 09/04/2015 9:07 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

Stom tablet geval, maar hier de zin XD
Er wachten velen op ons in deze cultuur waarin velen verdwaald zijn en om gidsen roepen die hen thuisbrengen.

 
Geplaatst : 09/04/2015 9:09 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Ik heb heel wat gemist hier zie ik. Maaruh leuk bedacht trouwens Admin om die wetenschapper in het leven te roepen.

 
Geplaatst : 10/04/2015 5:40 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Het debetkaartverhaaltje heeft de leden een hele tijd stilgehouden, maar dat blijft natuurlijk niet eeuwig zo als er geen uitbetalingen volgen. Hier flauwe, sussende verhaaltjes om nog een hele maand tijd te kopen. http://ymlp.com/z6oIE4

Er staat geen 1 enkel te controleren feit in. Wat gaat het excuus volgende maand zijn?

 
Geplaatst : 14/04/2015 5:37 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

http://behindmlm.com/mlm-reviews/options-rider-review-managed-binary-options-investment/#comments

optionsrider / BDO op behindmlm

 
Geplaatst : 17/04/2015 12:43 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

De wetenschapper heeft dit weekend gemaild vanaf een domein dat hoort bij de naam die hij hier plaatste op forum, waardoor het zeker is dat we niet met nog een karakter uit de truckendoos van henkvermeer te maken hebben.

Gideon mailde met de opmerking dat hij geen mail meer wilt ontvangen en dat hij het forum benedenmaats vind omdat hij professor stinklucht genoemd is. Hij heeft duidelijk niet de moeite genomen om de bijdragen van de aanhangers van BDO te lezen. Jammer.

 
Geplaatst : 19/04/2015 9:32 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

https://www.facebook.com/pages/Bancde-Options/623137861056672?fref=nf

Niet de officiële pagina, maar aangezien er volgens mij geen officiële account is, plaatsen mensen hun frustraties daar. Ook tekenend dat, waar er enkele maanden geleden elke dag updates waren op die pagina, de laatste post nu dateert van een maand geleden.

Wie kan mij helpen om geld op te vragen op de gewone manier. Ik heb 4 maart een opvraging gedaan en niets ontvangen. Op mijn mails krijg ik geen antwoord. Wat doe ik fout??
Caution Do not pay out !!!!!!!!!
be careful... lots of promises... No one will help you.. They are friendly when you deposit.. when you want to take some $$ out... You wont get it
Warum zahlen Sie mir mein Geld nicht aus ?
has anyone been able to withdraw funds from their account since the first of the year and has the debit/credit card been effective ?
Es wäre schön , wenn denn mal Geld ausgezahlt würde
i think i got SCAMMED!!!! No one responds and i have not received ANY $$...i WAS PROMISED A RETURN... All support has VANISHED

 
Geplaatst : 22/04/2015 10:06 am
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Ja dat wel ja. Het is zo dat 50% van de mensen de aanvraag niet goed doen. Invullen formulier zoals het echt MOET met bijbehorende documenten. Vergeet niet het juiste hoofdkantoor van je eigen bank op te geven!!! Stuur een kopie met bewijs van adres en een kopie van je ID mee enz. Werkt dat allemaal niet stuur dan een bombrief geintje natuurlijk. Even alle gekheid op een stokje! De agenten van MLM weten het zogenaamde adres van BancdeOptions, toch? Nou... als je dat nu weet dan zoek je via welke media dan ook iemand die daar in de omgeving zit. Zo moeilijk kan dat niet zijn in ons digitale tijdperk. Leg desnoods het verhaal uit en vraag of de persoon in kwestie een foto maakt van het betreffende adres van BDO. Er zullen ongetwijfeld ook mensen in je omgeving zitten die daar misschien familie hebben. Wie is trouwens die Bob Roberts? Bestaat daar al een foto van en de nodige info? Zoek een expert om hun netwerk open te pulken totop de binnenkern van de kabel. Nou... aan het werk jongens en snel, we verwachten veel van jullie!!!

 
Geplaatst : 22/04/2015 11:13 am
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Ook al weet je zelf goed genoeg dat je aan het liegen bent, voor de achtentwintigste keer:
- er is geen enkel fysiek adres van BDO bekend, enkel virtuele postbusadressen
- BDO betaalt niet uit, ook al vul je alles perfect in. Hoe verklaar je anders deze recente uitstelmailing van een BDO promotor http://ymlp.com/z6oIE4

 
Geplaatst : 22/04/2015 12:47 pm
Pagina 15 / 17
Deel: