Conligus social med...
 
Meldingen
Alles wissen

Conligus social media scam & penny auctions

2 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
7,933 Bekeken
(@alperila)
Berichten: 1
New Member
Topic starter
 

CONGILUS IS OPLICHTING EN KAN NOOIT WERKEN.
Meer info: http://behindmlm.com/companies/conligus-review-kicking-the-mlm-penny-auction-bucket/
Net als Zeek Rewards, Wenyard en talloze anderen gaat dit schema net zo lang door als dat er mensen in blijven trappen en er geld voor betalen. Houdt de aanwas van nieuwe slachtoffers op, dan stort dit schema in elkaar.

Hieronder het bericht zoals dat door de auteur, die zieltjes wilde komen winnen, geplaatst is
----
Het idee achter Conligus is heel simpel: het creëren van een nieuw sociaal netwerk met het grote verschil dat Conligus haar actieve en gekwalificeerde leden uitbetaalt. Facebook is ook een sociaal netwerk maar naast Mark Zuckerberg zijn er maar een paar mensen die eraan verdienen. Bij Conligus krijgt iedereen de kans om te verdienen op basis van loon naar werken.

Conligus is op 4 oktober 2014 officieel van start gegaan. Op het moment benaderen we de 400.000 leden. Eind 2015 willen we 10 miljoen leden hebben en gedurende 2016 willen we naar de 100 miljoen. Op het moment zijn er wereldwijd ongeveer 3 miljard internetgebruikers. Onze potentiële markt is dan ook 40% van de wereldbevolking. Wereldwijd is er in de laatste 12 maanden voor ongeveer 1,5 biljoen dollar omgezet in verkopen via internet. Conligus wil hier een flink aandeel van hebben en daar kunnen we met zijn allen aan werken.

Op dit moment ben ik op zoek naar mensen met visie. Mensen derhalve die begrijpen dat je met een groot netwerk goud in handen hebt. Conligus zal ervoor zorgen dat er interessante producten en diensten door het netwerk gedistribueerd worden. Op dit moment zijn dat alleen de hybride veilingen op spamlink. Binnenkort komen daar producten en diensten bij. Simpelweg producten en diensten waar mensen geen ¨nee¨ tegen kunnen zeggen. En u zult begrijpen: hoe meer er verkocht wordt, hoe meer er te verdelen valt en hoe meer we met zijn allen verdienen.

Wilt u hard werken om dit nieuwe sociale netwerk ook voor u een succes te maken? Begrijpt u dat er geïnvesteerd zal moeten worden in geld (maximaal 699 Euro, een schijntje voor het potentieel dat erachter zit)? Ziet u in dat u de eerste maanden ook in tijd zult moeten investeren maar dat de opbrengsten daarna dusdanig hoog kunnen zijn dat u steeds meer vrije tijd zult krijgen? Dan is Conligus zeker wat voor u!!

U kunt beginnen met een gratis inschrijving op spamlink. U behoort nog steeds tot de pioniers/early adoptors! Als u eenmaal ingeschreven bent, kiest u dan een starterspakket van 699, 249 of 49 Euro. Vaak vragen mensen mij advies over dit starterspakket. Mijn advies is simpel:
1. Wilt u vrijwel direct geld beginnen te verdienen met Conligus, kies dan het pakket van 699 Euro;

2. Heeft u nog andere werkzaamheden en beoogt u Conligus ¨erbij¨ te doen, kies dan het pakket van 249 Euro;

3. Heeft u twijfels, neem dan het pakket van 49 Euro en leer deze business van binnenuit kennen.

Nog meer info nodig?

Privegegevens weggehaald.

 
Geplaatst : 18/01/2015 3:06 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
 

Penny auctions en een dertien in een dozijn social media scam zoals Bonofa, Neurs en talloze anderen zijn. Overduidelijk oplichting van a tot z.

Je bent je geld kwijt als je dat hier in stopt en dit hele platform zal net als zijn talloze voorgangers nooit operationeel worden. Alleen de bedenker en een paar mensen die op tijd er mee begonnen zijn houden hier geld aan over.

 
Geplaatst : 20/01/2015 12:35 am
Deel: