Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting  

Pagina 16 / 17
  RSS
kalochawo
(@kalochawo)
Nieuw lid

Vrienden van mij wachten al vanaf januari op hun geld en steeds komt er een excuus. Sommige hebben ook z'n debitcard aangevraagd en daar krijgen ze ook geen reactie op. Holly waar ze contact mee hebben (skype) blijkt vaak niet te reageren of als ze het wel doet, is ze onbeschoft. Ik begrijp niet dat de mensen nog denken dat ze hun geld krijgen....

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/04/2015 2:17 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Toch vreemd. Wordt er hier een link geplaatst naar een forum of nu Facebookpagina waar negatieve commentaar op BDO staat? BAM enkele uren later uit het niets een positieve post.

Met nieuw aangemaakt Facebookprofiel en al.

ReageerCitaat
Geplaatst : 23/04/2015 11:32 am
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

En ook professor stinklucht moet absoluut overal BDO verdedigen.

http://www.binaireopties.tips/waarschuwing-bancde-options/
en ook op eerder vermelde facebookpagina https://www.facebook.com/pages/Bancde-Options/623137861056672?fref=nf

ReageerCitaat
Geplaatst : 24/04/2015 5:24 pm
Willo
(@willo)
Nieuw lid

Ook ik ben opgelicht door deze mensen. Ik ben heel stom op aanraden van een vriend blind meegegaan, en heb daar nu spijt van natuurlijk. Is er iets wat we nu nog kunnen doen? Ik heb inmiddels veel informatie kunnen vinden. En ben er oa achtergekomen dat er 2 lafbekken veel te maken mee hebben. Moet ik hun hier nu name & shamen? Het verloren geld kan me niks schelen, maar het feit dat deze mensen door kunnen gaan met oplichten etc wel. Dus wat kunnen we doen?

gr W

ReageerCitaat
Geplaatst : 30/04/2015 12:29 pm
Admin
(@admin)
Admin

Ik heb even een artikel geschreven:
Opgelicht door een ponzi? Dit kan je doen.

Namen en shamen heeft nu nog niet heel veel zin. Wel kan je alvast zo veel mogelijk screenshots maken van bijvoorbeeld facebook pagina's en websites. Hoe groter je dossier, hoe sterker je staat!

ReageerCitaat
Geplaatst : 30/04/2015 11:13 pm
kalochawo
(@kalochawo)
Nieuw lid

Debetcard is van de baan....

ReageerCitaat
Geplaatst : 11/05/2015 12:43 pm
Admin
(@admin)
Admin

Typisch. Wij publiceren een post over dat schermen met een samenwerking met Visa eerder verdacht dan positief is, en ze smijten de debit card aan de kant.

Ik lees op een facebook pagina van een distributeur dat het geld dat mensen er voor betaald hebben vandaag teruggestort zou worden. Wij zijn heeel benieuwd of dat gaat lukken.

11 mei bancde options geld terug

ReageerCitaat
Geplaatst : 11/05/2015 11:18 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Verschillende mensen melden dat hun account totaal de andere kant uitgaat na aanvragen uitbetaling. Waar er eerst grote winsten werden geboekt, stapelen de verliezen zich dan ineens op.

oa hier melden verschillende gebruikers dat:
https://www.facebook.com/pages/Bancde-Options/623137861056672?fref=nf

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/05/2015 4:08 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

En nog eentje

"ik had zelfde, na veel hangen en wurgen 500 euro van de 1000 teruggevraagde gekregen onder het motto we hebben het druk met de debitcard, yeah right ! de volgende aanvraag zou overgemaakt worden wat gevraagd werd... toen ik de 500 gekregen had op 21 april was mijn stand 4500 euro. het slagingspercentage van de trades was 81% over de afgelopen periode. Het zou een maand duren voordat ik het geld zou krijgen dus ik denk ik vraag 4000 euro terug ervanuit gaande dat tegen die tijd met een iets lager percentage wel 8000 op account zou staan. Vanaf moment dat ik de 2e aanvraag heb gedaan is het slagingspercentage teruggegaan naar 31!!! %. mijn account staat dus momenteel op 2100 euro. Jonguh dit is een scam van jewelste. Ze kunnen heel selectief bepalen wat wel lukt en wat niet lukt. Dit duurt geen half jaar en dan heeft het dezelfde uitkomst als PlanBforyou. so fake als wat dit. Herstel nadat ik lees vandaag getraded kijk ik naar mijn account en idd 3x fout vandaag, mijn stand is nu 1600! dont step in, its a scam"

En nog eentje

"Dit gebeurd er in andere accounts, kijk en huiver. Zonder overleg 6 trades op een dag en nu de account zo snel achteruit loopt, wordt het tradebedrag niet aangepast. Als het zo doorgaat is die account, welke 18 mei nog op 20.000 euro stond, volgende week op 0."

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/05/2015 7:27 pm
Admin
(@admin)
Admin

Dat is wel een inventieve manier om het schema te laten klappen. Gewoon de tellertjes van het monopoliegeld naar 0 laten lopen, zodat de deelnemers ook door hebben dat hun geld allang weg is.

ReageerCitaat
Geplaatst : 23/05/2015 3:29 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Promotors geven het ook al op http://wvtrading.jimdo.com/bancdeoptions/

"BancdeOptions time being made ​​invisible in this website. Currently there are too many ambiguities and very poor communication with the management of BancdeOptions. In addition, the deflation of trade accounts with several participants from too much negative results we first wait for more clarity from BancdeOptions Management."

Maar geen nood, als je opgelicht wil worden, kan je er nog altijd terecht bij options rider.

ReageerCitaat
Geplaatst : 26/05/2015 5:09 pm
Admin
(@admin)
Admin

Willem heeft Options rider ook al van zijn site afgehaald zie ik. Deze genius gaat nu vol voor Marvin Trade. Hier lagen we in een scheur toen we zijn website bekeken. Dit is wat hij schrijft over Marvin Trade:

NOTE: MARVIN TRADE staat volledig op zich zelf en heeft wat management betreft niets met BDO of OR te maken! Marvin Trade biedt de zelfde mogelijkheden als BDO of OR maar dan met 100% automatische software om 5 maanden na uw start datum vrij over uw trade opbrengsten te kunnen beschikken.

Hilarisch, niet?

Er is nu een nieuw topic over het ponzischema Marvin Trade.

ReageerCitaat
Geplaatst : 26/05/2015 9:48 pm
Admin
(@admin)
Admin

Bancde Options is wel een enorm succes he? Wie had dat nou verwacht, dat ze enkele maanden nadat wij dit topic begonnen zijn betalingsproblemen kregen en dat als je de BDO facebook pagina's leest eigenlijk iedereen het er over eens is dat ze opgelicht zijn omdat ze eigenlijk meegedaan hebben aan een ponzischema.

Heel bizar allemaal. Wie had dat nou ooit zien aankomen?

ReageerCitaat
Geplaatst : 17/06/2015 9:27 am
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Waar ik met mijn verstand niet bij kan is het volgende. De hele wereld zit vol met van die zogenaamde superhackers. Hoe kan het zijn dat er nog niemand is met een foto van Holly Miller of Bob Roberts enz, of adressen. In ieder geval ben ik er wel in geslaagd om diep door te dringen in het netwerk en dat zal ik binnenkort publiceren als ik alles compleet heb...

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/06/2015 7:07 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Als je geld opneemt, dan scheld "Holly" je op de chat de huid vol. Echt absurd, die screenshots van conversaties met "haar" op Facebook.

Je moet trouwens eerst extra een fee betalen met nieuw geld voor ze je "winst" *beloven* te storten. Dat geld kan absoluut niet van je "winst" afgehouden worden.

ReageerCitaat
Geplaatst : 20/06/2015 1:56 pm
Pagina 16 / 17
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub