Banc de Options - b...
 
Meldingen
Alles wissen

Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting

251 Berichten
15 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
190.1 K Bekeken
(@jaapk)
Berichten: 27
Eminent Member
 

Het probleem is niet dat Henk te dom is om dit te snappen, het probleem is dat Henk te kwader trouw is. Hij wil de oplichting graag promoten omdat hij daar zelf ws belang in heeft. Henk Vermeer, een verzonnen identiteit natuurlijk, wil gewoon liever niet dat mensen gewaarschuwd worden voor deze scam

 
Geplaatst : 20/03/2015 9:56 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Hier http://wvtrading.jimdo.com/about-bancdeoptions/ meer uitleg over de kaart. De 1.000,- EUR is om kaart, bankrekening en trade account aan elkaar te verbinden. Dat is blijkbaar heel erg complex en duur.

Maar ondanks dat het zo duur is, kan je de kost wel recupereren want die 1.000 EUR kan je daarna weer opvragen. Logisch toch.

Edward Peterson is naar goede gewoonte ook weer nergens op internet te vinden als medewerker van BDO. Het Engels stikt trouwens weer van de fouten en de rare (voor een native speaker) zinsconstructies.

Als er in totaal 10.000 mensen zo stom zijn geweest om eerst 500 en dan 1000 EUR te sturen, dan hebben de oplichters hiermee 15 miljoen euro verdiend. Niet slecht!

 
Geplaatst : 21/03/2015 1:42 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Goedemiddag Fart,

Je weet wat dat betekent he "Fart" want jouw engels is zooooo goed man... toch? Maaruuuh Fart onderbouw jij nu eens voor ons allen wat er niet klopt aan de engelse tekst, wil je dat doen voor ons? Ik ben er niet zo goed in en ik zou graag van jou een voorbeeld willen zien en graag een correcte vertaling erbij, wil je dat voor ons doen Fart? Ik wil graag bewijzen zien!!!

 
Geplaatst : 21/03/2015 2:36 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

De eerste zin en laatste zin als voorbeeld:
"and is being upgrading to be able to cope with unlimited amount of transactions in the future"
wordt
"is being upgradED to be able to cope with AN unlimited amount of transactions"

"Should you wish ... than that is fine"
wordt
"... thEn that is fine" (zelfde fout wordt in voorlaatste zin ook gemaakt).

Drie onnozele fouten van basisschoolniveau in twee voorbeeldzinnen. En dat voor een extern communicerende medewerker van een professioneel bedrijf? In de eigen moedertaal?

 
Geplaatst : 21/03/2015 3:41 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

En dat voor een extern communicerende medewerker van een professioneel bedrijf? In de eigen moedertaal?
Is dus weer een goede aanwijzing dat het wellicht gaat om oplichters wiens Engels helemaal niet zo goed is als de mensen die ze stellen te zijn (Engels klinkende namen die nooit terug te vinden zijn op Google als werkzaam bij Bancdeoptions).

BDO is trouwens offline http://bancdeoptions.com
Komt er eindelijk een professionele site ipv een prutssite op gratis software? Wordt er eindelijk beveiliging ingebouwd? Worden de ontelbare taalfouten er uitgehaald? Gaat men alle dode links verwijderen? Gaat men eindelijk de voorwaarden plaatsen? Of is de stekker er definitief uit?

 
Geplaatst : 21/03/2015 6:25 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Helaas, de site staat er terug en het is nog altijd dezelfde rotzooi.

We hebben wel een nieuwe banner gekregen!
Turbulant is helemaal geen woord, het moet turbulent zijn. En wat doen al die kapitalen midden in de zin?

Lijkt mij duidelijk waarom de site geen bezoekers trekt uit Engelstalige gebieden, daar gelooft echt niemand dat hier een professioneel beursbedrijf achter schuil gaat.

 
Geplaatst : 22/03/2015 11:54 am
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Ah, dus van 3 naar 1 zogenaamde trade. Daarmee verminderen ze de opbrengst dus ook met 66%, neem ik aan? Prima vertragingstaktiek om het ponzischema nog een maandje langer te laten draaien: Gewoon de opbrengsten decimeren. Precies zoals PlanB4You ook gedaan heeft.

 
Geplaatst : 22/03/2015 1:16 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Hé Ratmin,

Wat is het stil op de redactie, komtat? Het is zo verdacht dat als jij niet schrijft dat niemand schrijft. Het is net de muppetshow hier daar waar een persoon aan de touwtjes van alle fictieve fuguurtjes trekt... vind je niet? Ik had toch wel verwacht dat het hier inmiddels razend druk had moeten zijn, dat je inmiddels al een soort van 2e Telegraaf had moeten zijn, toch? Maargoed, dat kan ook niet anders met 1 bezoeker. Ik voel me alleen en teleurgesteld, snik, niemand om mee te praten, geen toppers, geen knallers, geen krantje van Fart meer, geen Dino Popo, waar zijn al mijn spelevriendjes gebleven? Ik begon te houden van dit aan flarden geschoten Modern Warfare level. Maar geen getreur want niet geschoten is altijd mis Bwaha. Nog ergens een knaller binnengekomen over BDO? Nou Ratmin play with me - the Ball is yours... pak maar een touwtje

Do svidaniya

 
Geplaatst : 25/03/2015 12:40 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Wat moet er volgens jou nog meer gemeld worden? Er is op elk mogelijke manier al aangetoond dat BDO oplichting is en dus van geen kant klopt. Dat jij dat niet kan snappen is een ander verhaal, maar voor alle bezoekers hier is het volgens mij allemaal al in kannen en kruiken. Dan hoeft er niet meer elke dag over gepraat te worden.

Zoals al eerder gezegd kan ik speciaal voor jouw extreem korte geheugen wel even elke dag nog een keer melden dat ook deze dag BDO nog steeds aan alle kanten de boel aan het besodemieteren is, maar het lijkt mij gewoon zo sneu voor jou dat jij zoiets simpels en eenvoudig niet snapt.

En voor wat betreft jouw insinuaties dat wij onder meerdere namen hier actief zijn kan ik helder zijn; dat is niet het geval. Dat ik jou een keer betrapt heb met het onder verschillende namen plaatsen vanaf hetzelfde IP adres (waarna jij opeens steeds vanaf een proxy deze site benaderd, heel toevallig) wilt niet zeggen dat wij dat ook doen. Maar zoals de waard is, vertrouwd hij zijn gasten, nietwaar?

Maar goed, geloof ons of niet. Voor de lezers is jouw gedrag helder; steeds maar een hoop onzin blaten, proberen de aandacht af te leiden door over zaken te reppen die niet ter zake doen en niet over BDO gaan. Verder natuurlijk nooit inhoudelijk ingaan op argumenten over BDO die wij ter tafel brengen: Dat is gedrag dat alleen een oplichter zou vertonen.
Voor ons kinderlijk eenvoudig om onze standpunten over BDO te handhaven op deze manier.

 
Geplaatst : 25/03/2015 5:43 pm
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Hoe je het ook wendt of keert...mensen die een uitbetalingsverzoek hebben gedaan in januari, zijn nog niet uitbetaald. Ze blijven wachten door alle regeltjes die 'zogenaamd' steeds veranderen.

 
Geplaatst : 25/03/2015 6:35 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Ondertussen heeft BDO verzonnen dat een storing in hun mail hebben waardoor ze niet meer hoeven te reageren op de honderden mails die ze krijgen van bezorgde mensen die graag hun geld terug willen:

------ Original message ----From: support@bancdeoptions.com
Date:
To:
Subject: Urgent Announcement

We apologize for this Urgent Announcement (12 noon March 24, 2015)
Email Server Issues for the following:

info@bancdeoptions.com
withdrawal@bancdeoptions.com
support@bancedeoptions.com
debitcard@bancdeoptions.com

Mails with our ISP (Internet Service Provider) was briefly interrupted
and is down,
from the result of the migration of our
Upgraded Servers over the weekend, to improve the new BDO platform and
importantly the
Debit Card Service linked to our TRADING ACCOUNT, Accounting and Finance
Secure servers.
If you wish to speak to any of BDO Staff, please use LiveChat at this
point in time.
This temporary interruption is only affecting our email services, NOT
our TRADING and web platform.
We are working 24/7 to make sure our services will not be affected and
back to working conditions in the next 24 - 48 hours.

We apologize for any inconvenience caused, and we thank you for your
patience.
I.T. MANAGEMENT BDO Dept.

Ze verzoeken mensen de live chat te gebruiken ..een functie die volgens diverse mensen geheel zou ontbreken op hun site.

 
Geplaatst : 26/03/2015 12:03 am
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Serieus?

 
Geplaatst : 26/03/2015 12:53 am
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Serieus?

Ja dat was ook mijn reactie toen ik die mail van BDO zag. We leven in 2015, niet in 1989.. Als je een server verhuisd of zelfs als je server compleet crashed, hoeft je mail helemaal nooit verloren te gaan en kan je de mail altijd blijven bereiken. Daar zijn heel eenvoudige oplossingen voor. Toch doet BDO net alsof ze hun mail kwijt zijn en dat je hen niet meer kan mailen. Dat is dus een leugen, want zo slecht met ICT anno 2015 kan je gewoon niet zijn. Alle oplossingen zijn er al, direct en gratis beschikbaar en zelfs voor elke flapdrol die geen bal verstand heeft voor ICT zijn die dingen begrijpbaar, laat staan voor een instelling die miljoenen euro's van goedgelovige mensen beheert..

 
Geplaatst : 26/03/2015 9:27 am
 Piet
(@piet)
Berichten: 4
New Member
 

Nog lekker wezen pinnen Henk ? hahahhahahwhoewhoewhahawawhawhoehehe

 
Geplaatst : 26/03/2015 12:50 pm
 Piet
(@piet)
Berichten: 4
New Member
 

Ik ken veel sukkels, maar dit slaat werkelijk alles !!! grinnik.....

 
Geplaatst : 26/03/2015 12:52 pm
Pagina 14 / 17
Deel: