LEO - Learn Earn Ow...
 
Meldingen
Alles wissen

LEO - Learn Earn Own

3 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,163 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Dit topic is bedoelt voor LEO.

http://www.learnearnown.com

Engelstalige review: http://www.learnearnown.com

 
Geplaatst : 30/11/2016 4:31 pm
(@williamtz)
Berichten: 2
New Member
 

Allereerst ben ik blij dat je de discussie open houdt. De link die je mee stuurt komt uit 2014. Pakket prijzen komen niet echt meer overeen. Informatie is ook niet meer up to date. (Pakket 1: 5 weken miningservice 150 pond, Pakket 2: 5 maanden miningservice 600 pond en pakket 3: 15 maanden miningservice 1500 pond)

LEO wil je stimuleren om jezelf te ontwikkelen met je eigen onderneming (Learn Earn Own). Je koopt hiervoor pakketten waarmee je LEOcoins mijnt (Own) en cursussen kan volgen (Learn). Vanaf 1000 coins krijg je een proof of stake (POS) en dus 10% rente over je coins (Earn).

Je kan zelf ook pakketten gaan verkopen en ja daar verdien je aan. Ik heb pakketten aan mensen verkocht die er verder niets mee doen, diegene doet het alleen voor de LEOcoins.
Is het een netwerkboom? Ja het is een netwerkboom, kan ik niets anders van maken. Moet je meewerken aan die boom om je investering terug te verdienen? Nee in principe niet. De coins zijn als aandelen, als deze vanmiddag of morgen naar € 5,- p.s. gaan heb je alles er weer uit.

Vanaf vandaag gaan de LEOcoins ook live op de Chinese markt het is dus een extra bewijs dat het geen scam als ONEcoin is: https://www.dabtc.com/home/Trade/index/coin/LEO.html

Als laatste gaf je nog aan dat mensen zelf extra pakketten kopen om hoger te komen in de boom, persoonlijk denk ik niet dat dat de reden is. De reden dat mensen meer pakketten kopen is omdat ze dan meer coins mijnen (max 80 per maand per pakket namelijk). Als ze het serieus voor de rang doen dan is het zonde van je geld, want bij 10k punten in beiden benen (is dus 7 pakketten in beide benen) krijg je 1000 pond bonus, het is fantastisch...

Vragen, roept u maar.

 
Geplaatst : 01/12/2016 11:38 am
(@williamtz)
Berichten: 2
New Member
 

www.welcometoleo.com ook aangesloten bij DSA`s. Nederlandse VdV is ondertussen aangevraagd. Zodra marketingplan + algm voorwaarden zijn vertaald gaat het traject voor Aspirant lid lopen. Nu ben ik wel door al mijn argumenten heen om jullie te overtuigen dat het een legitiem bedrijf is waar je ook nog wat leuks kan verdienen (als dat je doel is) Fijne dag en zal later nog eens kijken!

 
Geplaatst : 01/12/2016 11:48 am
Deel: