Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting  

Pagina 4 / 17
  RSS
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Ik wil andermans geld niet hebben en ik ben geen jullie, ik ben geen bancdeoptions. Ik doe zaken met hun en hetgeen ze doen klopt gewoon. Daar kun je pas over oordelen als je weet hoe options werken, hoe handelshuizen werken. Lees jij de Telegraaf nooit? Dan had je kunnen lezen dat een optiehandelaar pasgeleden in de pauze 72.000.000 wist te maken. Oh wat is hij opgelicht door dat handelshuis zeg. Hij is zo extreem opgelicht als ik jouw theorie moet geloven dat hij wel even 72.000.000 rijker is. Dat is allemaal mogelijk in deze wereld. Hetgeen wat bancdeoptions over maakt naar mijn rekening is een zandkorrel in het geheel en toch heel veel geld.

ReageerCitaat
Geplaatst : 31/01/2015 10:48 pm
GoudenKoets
(@goudenkoets)
Nieuw lid

Sommige mensen doen inderdaad hun huiswerk niet en mauwen maar wat. Als ik investeer en uitbetaald krijg dan vind ik dat heel normaal, dan ga ik niet huilen. Zo werkt de wereld al lang of je moetje huis sinds 40-45 nog niet hebben verlaten. Je moet alleen niet zaken doen met de verkeerde

ReageerCitaat
Geplaatst : 31/01/2015 10:51 pm
Admin
(@admin)
Admin

Als jullie weten wie er achter Bancde Options zit, waarom zeggen jullie niet gewoon wie of wat dat is? Welke betere manier is er om aan te tonen dat Bancde Options een goed bedrijf is, dan door te laten zien welke gerennomeerde bedrijven en mensen er achter zitten? Nu lijkt het net alsof jullie zelf ook geen flauw idee hebben wie er achter zit. Dat kan toch niet de bedoeling zijn?

Alles waar je geld aan kunt verdienen is volgens jou oplichting.

Dat hebben we nooit gezegd.. Dat maak jij er van.

. Ik kan hier geen bewijs leveren want ik kan je alleen prive laten zien wat de overschrijvingen betreft.

Begrijp ik goed dat na deze hele discussie, je nog steeds terug blijft komen met slechts 1 argument, en dat is het feit dat ze jou uitbetalen? Heb je nu nog steeds de eerste post niet gelezen en snap je nu nog steeds niet wat een ponzi is?

Wij betwijfelen helemaal niet dat ze op dit moment uit betalen. Wanneer dringt dit bij jou door? Wanneer ga je snappen hoe een ponzi werkt?

Deze discussie is na de startpost nog geen millimeter opgeschoten. Dit is het enige dat er gebeurd is in deze discussie:

1. Wij stellen vast dat Bancde Options een ponzi is die op dit moment nog in de fase van uitbetalen zit.
2. Henk roept dat ze uitbetalen.
3. MLMforum bevestigd dat reeds bij stap 1
4. Henk roept dat ze uitbetalen.
(Terug naar stap 3 en blijf herhalen)

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/02/2015 3:29 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Je zou in ieder geval toch denken dat de "wereldleider in binaire opties", een bedrijf met zulke kolossale winsten, zou zorgen dat haar site werkt en haar communicatie klopt. Een amateuristische site boezemt immers weinig vertrouwen in, zeker toch voor die grote, professionele investeerders.

Maar druk eens op een paar opties op het menu onderaan? Minder dan de helft daarvan werkt en eentje geeft zelfs een error (Partnerships). Klik eens op "privacy policy", "terms of service" of "bonus policy". Ah nee, dat kan niet, het is gewoon tekst!

Op de voorpagina staan twee taalfouten, waarvan eentje zelfs in de banner! Derivaties? Founds? In elk stukje tekst vind je wel taalfouten en er rare grammatica en zinsbouw waardoor je kan besluiten dat de teksten NIET door iemand met Engels als moedertaal zijn geschreven. Heel onprofessioneel en toch erg raar voor een bedrijf uit Australië.

Niet zo raar, op het adres in Australië is Bancdeoptions immers niets te vinden (kijk eens op Google Street view, je vindt enkele restaurants en appartement verhuur). In het beste geval gaat het om een virtueel (postbus)adres, in het slechtste geval om een fictieve locatie. En ja, de Streetviewbeelden zijn recent (november 2014). Geef ons eens een Streetviewlocatie van dat adres waar de grote investeerders zich persoonlijk kunnen aanmelden?

De site is daarnaast niet beveiligd (geen https / SSL), wat weer wijst op een onprofessionele partij.

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/02/2015 4:42 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Ik kan me dus enkel met Admin aansluiten. Het bewijs dat het om oplichting gaat stapelt op.
- niemand weet wie er achter zit, alles is geanonimiseerd
- de site wordt gepushed door onbetrouwbare promotors die ook andere scams pushen, wellicht voor de % van de inleg die zij dan opstrijken
- adresgegevens lijken niet te kloppen
- communicatie en site zijn niet professioneel, site werkt zelfs maar half en is niet beveiligd
- er worden extreem hoge winsten beloofd
- de binaire optietrade wordt veel veiliger voorgesteld dan ze is
- persbericht blijkt erg verdacht / vals
- Googleopdrachten naar dit bedrijf wijzen nooit naar betrouwbare bronnen (vaksites, kranten, etc.)

Het enige "bewijs" dat het niet om oplichting gaat:
- er zou uitbetaald worden.

Dat is natuurlijk helemaal geen bewijs. Hier is blijkbaar iedereen het er over eens dat PlanB4you bv. oplichting is. En die scam betaalt zelfs nog steeds uit op dit moment (met veel vertraging en wellicht niet meer voor lang).

Kom dus eens met wat beters af.

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/02/2015 5:03 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Hier een zetje. Van op de site van een van de promotors van deze scam:

Deze optiebank is geregistreerd in Australië en heeft daar een AAA status. De overheid garandeert ieders geld tot en bedrag van 250.000 Dollar.

Natuurlijk verwijst de site van deze promotor niet naar verifieerbare bronnen voor deze info. Doen jullie dat dan eens. Geef ons bv. eens een webadres van de Australische overheid die de informatie bevestigt. Dan geef ik m'n ongelijk met alle plezier toe.

ReageerCitaat
Geplaatst : 01/02/2015 6:09 pm
Admin
(@admin)
Admin

Na 2 dagen nog steeds geen antwoord op wie of wat er achter Bancde Options zit. Dus zelfs mensen die hun geld er in hebben zitten, weten niet aan wie ze het geld gegeven hebben en bij wie ze dus moeten zijn als het systeem van Bancde Options op zwart gaat. En dat gaat het. Denken jullie nu echt dat die 160000 (Honderdzestigduizend) procent rente per jaar die Bancde Options belooft, echt kan en dat dat op een legale manier bewerkstelligd wordt? Zo fucking dom zijn jullie toch niet?

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/02/2015 12:36 am
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Het is idd ineens erg stil! Wellicht alle "drie" druk druk bezig met concrete, verifiëerbare info verzamelen over bancdeoptions. Dat kan even duren want die is er namelijk niet.

Hier nog een forum waar Skynet1967 / J.Breur / JohnB1967 bancdeoptions.com zo nodig moet verdedigen ...
https://forum.www.radartv.nl/viewtopic.php?f=57&t=140283&start=120

Toch raar dat iemand die zogezegd geen reden heeft om bancdeoptions te verdedigen dat toch zo toegewijd doet op zoveel verschillende fora.

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/02/2015 4:20 pm
skynet1967
(@skynet1967)
Nieuw lid

Hey Bartje_meelopertje_B en Admin, Hou op met jullie gezeik. Voor mij werkt Bancdeoptions perfect en stop met irritante emailtjes die ik telkens van jullie krijg. Ik heb mijn standpunt gemaakt. Hou echt op met mij prive in mijn mailbox lastig te vallen. Jullie een standpunt en zo ook ik. Stop nu echt met jullie gezeik... ik vraag het nu echt voor de laatste keer...!!! Het feit dat ik de eigenaar hier niet beschrijf is omdat jullie je huiswerk half hebben gedaan en een stel uitzuigers zijn. Jullie willen zoveel mogelijk informatie uit de massa trekken om aan de hand daarvan een interessant sensatieverhaal te creeeren om de kijkcijfertjes van deze site op te krikken. Ik doe daar absoluut niet in mee. Laten we hier het respect bewaren en elkaar met rust laten. In de tijd dat jullie lopen te sukkelen tel ik mijn geld wel...!!!

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/02/2015 4:58 pm
Admin
(@admin)
Admin

Als je mailtjes krijgt van MLMforum dan heb je je misschien geabonneert op dit forum, zodat je een bericht krijgt als er een nieuw bericht is. Dat kan je zelf ook weer uitzetten op dezelfde manier zoals je het aangezet hebt. Verdere mail versturen wij nooit, dus andere mail heb je opgelopen op andere sites.

Het feit dat ik de eigenaar hier niet beschrijf is omdat jullie je huiswerk half hebben gedaan en een stel uitzuigers zijn.

Laten we gewoon eerlijk tegen elkaar zijn. Je hebt gewoon geen flauw idee wie het is. Anders had je dat gewoon hier vermeld zodat alle lezers kunnen zien wat voor een betrouwbare partij er achter Bancde Options zit.

In de tijd dat jullie lopen te sukkelen tel ik mijn geld wel…!!!

Als jij werkelijk je geld aan het tellen zou zijn dan had je hier in de eerste plaats niet gereageerd. Je had ons stel sukkels gewoon in onze sop gaar laten koken terwijl jij slapend rijk werd met je 160000% rente per jaar. Of niet dan?

Ik vind het trouwens wel grappig dat jij ons uitzuigers noemt. Wij proberen mensen te behoeden om hun geld kwijt te raken door met dit ponzischema mee te doen. Dat terwijl jij juist wel deel neemt aan het ponzischema. Stel dat jij inderdaad meer geld er uit haalt dan je er in stopt, dan zuig jij de andere deelnemers leeg.

ReageerCitaat
Geplaatst : 04/02/2015 5:20 pm
faq
 faq
(@faq)
Nieuw lid

BDO is een grote scam,
De afbraak excusses vliegen al in de rondte,

SKYNET1967 jij wilt bewijzen van mensen die niet uitbetaald krijgen ??
Die kan ik je genoeg leveren !
Mensen die al 2 maanden op een uitbetaling wachten, holly miller die maar kortaf blijft doen met der patience patience. Holly miller die nu der skype adress heeft veranderd, maar slechts een klein deel van de gebruikers daarover informatie heeft gehad.
Die website van hun is een complete aanfluiting, geen https, 75% van de linken op hun pagina werkt niet, alle registratie van de website is allemaal geregeld via goedkope anonieme instellingen. Van heel het "bedrijf" is nergens ook maar 1 officieel iets terug te vinden, ook is er nergens een verantwoordelijk persoon.
Primma dat jij je eigen geld en winst eruit hebt maar onthoud wel dat dat over de rug is van anderen, in en na de oorlog hadden ze een naam voor dat soort personen. Het feit dat jij het maar blijft promoten maakt je geen haar beter.
enkele reacties op een facebook pagina met leden van BDO

Ik ontving de volgende dag de bevestiging van ontvangst. Nu, na 3 weken nog geen geld ontvangen. Ik heb vandaag maar eens bij Holly gepolst.

En wat zei Holly S***** ? Ik heb het haar al zo vaak gevraagd maar tegen mij zegt ze dat ze daar niks vanaf weet.Volgens mij is er na B*** zijn uitbetaling geen enkele uitbetaling meer door gekomen?
Heb 8 dec en 8 jan withdrawal verzoek gedaan zonder resultaat. 8 feb maar weer proberen!?

Gebruik de chat op de site wanneer het gaat om vragen over withdrawals, dat zet meer zoden aan de dijk.

A** ******* OOk vaak genoeg gedaan J****...maar heb het idee dat ze je daar blij maken met een dooie mus...lol....die zeggen gewoon dat het komt na ontvangst van je email tussen 5/10 working days.....maar helaas klopt dat niet.

ENZ ENZ ENZ

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/02/2015 12:39 pm
Maxxx
(@maxxx)
Nieuw lid

Dit komt ook heel betrouwbaar over. Een van de eigenaren van het "bedrijf" vraagt aan twee heren die het hier geintroduceerd hebben of ze een lijstje aan kunnen leveren van de mensen die nog geld moeten krijgen. Fijn georganiseerd wanneer je dit zelf niet inzichtelijk hebt:

Robert K
12 februari om 13:42 · Bewerkt
Lieve allemaal. (English below)
De meeste van jullie hebben netjes betaald gekregen maar sommige niet. Los van welk withdraw formulier jullie hebben gebruikt. Met of zonder ID, proof of address & bankstatement. Dat staat er even los van. BDO vraagt ons (Dave en ik) of wij een lijstje kunnen maken met de mensen die nog niets hebben ontvangen mbt een withdraw van VOOR 5 februari.
Dus gaarne je volledige naam / emailadres (accountnaam) / datum opvragen / bedrag - doorgeven in het volgende formaat :
Robert K / info@example.com / 20 januari / 4000 ( dit is een voorbeeld ). Liever hier in de openbaarheid, dan achterom via pm. MITS je het echt niet wilt delen, pm mij of Dave dan. Maar goed, iedereen mag weten wat voor leuke biz BDO is en wat er verdient wordt. Vind ik.

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/02/2015 4:44 pm
Maxxx
(@maxxx)
Nieuw lid

Wat ook opvallend is in de faceboekgroep dat er geen kritische vragen gesteld mogen worden. Dit wordt afgedaan als "negativiteit" en dreamstealing. Kritische vragen of comments worden meteen verwijderd. Zie hier een vb:

Duco Z Screenshot staat toch duidelijk Dave van W zijn naam uitgewist.. vreemd?
16 februari om 18:33 · Bewerkt · Vind ik leuk

Danny D' H Dave van W en Robert K werken samen en zijn dit ook samen gestart.... wat is het probleem toch met jouw... zie je nu al paar x in sommige post voorbij komen... als je negatief wil zijn en niet andersom wil denken stop er aub mee want het komt echt negatief over Duco Z
16 februari om 19:11 · Vind ik leuk · 1

Duco Z Danny D' H gezonde achterdocht, thats it
16 februari om 21:00 · Vind ik leuk

Danny D' Snap ik Maar is niet nodig !
16 februari om 21:00 · Vind ik leuk

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/02/2015 4:49 pm
Maxxx
(@maxxx)
Nieuw lid

Dit klinkt ook erg overtuigend. Geplaatst door Dave van W, een van de introduceerders in Nederland:

Dave van W
10 februari om 16:49 · Bewerkt
Dear BDO Members,
I just had a short conversation(Skype Chat) with Holly.
Bob, Holly (and assistants) are having a BIG Company meeting as we speak.
- This meeting is used to get things up and running faster and better!
- THIS is the reason that we do not get responces on our messages to them, as normal.
- Thursday, at the latest, things will get back to normal.
So Holly asks me to ask you for a little patience.
- All is good.
- No "strange" things happening!
- A LOTT of work is being done in the mean time!..
> in name of Bob and Holly. <
With the BEST Intentions,
Dave..

ReageerCitaat
Geplaatst : 18/02/2015 4:52 pm
Admin
(@admin)
Admin

Ik zie bekende namen in je bericht, Maxxx. Die kerels waren eerder al betrokken bij ponzischema Telexfree en diverse andere oplichtingspraktijken. Gezellig volk.

ReageerCitaat
Geplaatst : 20/02/2015 9:05 am
Pagina 4 / 17
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub