Banc de Options - b...
 
Meldingen
Alles wissen

Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting

251 Berichten
15 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
190.2 K Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Gratis geld bestaat niet, Skynet. Als ik jou en de vele andere bancdeoptions promotors goed begrijp, dan is er geen mogelijkheid dat iemand zijn geld verliest als ze hun geld inzetten bij bancdeoptions. Het rendement dat bancdeoptions belooft is extreem hoog. We hoeven hier geen hele lessen economie uit te leggen, maar laten we het er over eens zijn dat met een hoog rendement altijd een hoog risico komt. Een hoog rendement een een laag risico bestaat niet.

Bedrijven die dat wel beloven zijn steevast fraudeurs. In de regel is het ponzifraude dat gepleegd wordt in zo'n geval. Ik ga er van uit dat je weet wat ponzifraude is. Toch zal ik nog even kort vertellen wat dat is, om het punt duidelijker te maken. Bij ponzifraude krijgt men een hoog rendement tegen een laag of nihil risico. Dat komt omdat diegene die de ponzifraude pleegt, de winst finaniciert met de inleg van nieuwe leden. Persoon A gelooft het verhaal van hoog rendement en laag risico en geeft zijn geld aan de fraudeur. A vertelt het ook aan zijn vrienden, meneer B en C. A wordt in het geval van bancdeoptions zelfs aangemoedigd om zijn vrienden dit te vertellen, omdat A dan meer winst krijgt. B en C doen ook mee. A krijgt winst uitbetaald, dat betaald is door de inleg van B en C. B en C vertellen het weer aan D, E, F, en G, enzovoort.

Er zit verder geen model achter om winst te genereren, anders dan de winst te betalen met inleg van nieuwe leden. Op het moment dat we bij persoon K, L, M, N, O, P, Q, R, S, T, U, V, W, X, Y en Z, zijn, komen er te weinig nieuwe leden bij om de beloofde winst van hen uit te betalen. Op gegeven moment doet iedereen die het gelooft al mee. Het schema stort dan ineen en het overgrote deel van de mensen die hun geld ingelegd hebben, zijn hun geld kwijt.

Je verlangt van ons bewijzen het het geen oplichting is. Dat terwijl jij diegene bent die verlangt dat wij of anderen hun geld af staan. Dan is het aan jou om te bewijzen dat het geen ponzifraude is, niet aan ons. Jij wilt immers ons geld hebben.

Tot nu toe heb je een belachelijk slechte prestatie neergezet om aan te tonen dat bancdeoptions legitiem is. Je getuigt slechts dat ze jou altijd uitbetalen en dat jij er rijk van wordt, waarmee je nog helemaal niet hebt aangetoond dat het géén ponzifraude is. Zulke dingen gebeuren namelijk juist in ponzifraude. Daar krijgen de mensen die snel genoeg mee doen uitbetaald. Als je de moeite had genomen om de startpost te lezen, dan had je al geweten dat wij helemaal niet betwisten dat ze nu nog uit betalen. Dat doen ze zolang er genoeg nieuwe leden bij komen.
Daarnaast wat persoonlijke aanvallen en pogingen om de discussie op en ander pad te zetten.. Weinig indrukwekkend.

Stel nou dat bancdeoptions inderdaad legitiem is. Dan had jij dat kinderlijk eenvoudig, open en eerlijk, uit kunnen leggen. Dat heb je niet gedaan.
Stel nou dat bancdeoptions inderdaad illegaal is en fraude betreft. Dan had je niet uit kunnen leggen dat ze legitiem zijn, want dat zijn ze dan immers niet. Wellicht had je in de plaats daarvan jezelf voorgedaan als iemand anders om ook te liegen over dat ze legitiem zijn, zoals je onder je pseudoniem "Henk Vermeer" gedaan hebt. Of je had gezegd dat jij er rijk van wordt, wat, als dat al waar is, prima past in het plaatje van ponzifraude. Of misschien had je dan geprobeerd om de bewijslast bij ons neer te leggen. Zoals je gedaan hebt. Of misschien typte je in je frustratie een bericht zoals het vorige, waarin je opeens over een ontploffende maan en aliens praat.

 
Geplaatst : 31/01/2015 4:44 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Hoe gaat het nu verder met bancdeoptions?

Nu ze nog relatief kort bestaan is er nog genoeg aanwas van mensen die er in geloven en die dus hun geld afstaan aan bancdeoptions. Zo lang dat gebeurd, betaalt bancdeoptions nog uit aan mensen die er op tijd mee begonnen zijn. Op korte termijn, gezien het rendement dat nu uitbetaald wordt vermoeden wij binnen een half jaar, gaan de volgende dingen gebeuren;

1. Het beloofde rendement wordt al maar lager. Dat komt omdat, door te weinig aanwas van nieuwe leden, er steeds minder geld binnen stroomt. Met een lager rendement kan bancdeoptions het langer uitzingen.
2. Er wordt trager of niet meer uitbetaald. Hier worden smoesjes voor verzonnen zoals technische problemen, tegenwerking van autoriteiten, tegenvallende resultaten, wat dan ook.
3. Vanwege bovenstaande gebeurtenissen nemen steeds meer mensen steeds meer geld op uit het ponzischema. Hierdoor zal het versneld afbreken.
4. Het ponzischema klapt en het merendeel van de mensen is hun geld kwijt. De oprichter van het ponzischema zal al dan niet met een grote som geld met de noorderzon vertrekken.

Zo is het gegaan met Telexfree, Banners Broker, PlanB4You, Zeek Rewards, en alle andere voorlopers van bancdeoptions.
Dit zal skynet niet uit maken. Hij zit dan allang weer bij het volgende ponzischema.

 
Geplaatst : 31/01/2015 5:28 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Vriend skynet is onder weer een andere naam (j.breur) gaan spammen op tweakers.net
http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1622243/1

Spammerdespam, overal moet bancdeoptions.com verdedigd worden.

Bekijk trouwens dit "persbericht" even http://www.pr.com/press-release/593238 (dat is trouwens een site waar je je eigen persberichten op kan publiceren, dus absoluut geen betrouwbare of onafhankelijke bron)

We krijgen twee namen: Sam Perkins en Bob Roberts die zogezegd belangrijke functies uitoefenen bij bancdeoptions. Googlen we die namen samen met bancdeoptions, dan krijgen we enkel resultaten die weer verwijzen naar dat persbericht. Geen linkedin profielen, geen andere pers- of nieuwsberichten, helemaal niets. Die mensen bestaan enkel in dat valse persbericht.

 
Geplaatst : 31/01/2015 5:58 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Henk Vermeer, Skynet1967, J.Breur.. deze meneer heeft heel veel aliassen. Waarom zou hij zich telkens onder een andere naam voordoen? Vast omdat hij eerlijk en oprecht is en omdat het bedrijf dat hij promoot echt een betrouwbaar en legitiem bedrijf is. Dat doen mensen van goede bedrijven namelijk altijd, zichzelf voordoen als iemand anders.

Onee wacht! Dat waren de oplichters. Die doen zich altijd voor als iemand anders in de hoop niet gepakt te worden.

 
Geplaatst : 31/01/2015 6:20 pm
(@skynet1967)
Berichten: 9
Active Member
 

Ja en in Amerika ben ik Dirty Harry en in Amsterdam ben ik Rob de Nijs... oh ja op tv ben ik superman. Wat een zielige zieltjes zijn jullie zeg. Ik ben benieuwd hoe je vrouw eraan toe is mocht je die hebben. Wat een ellende...!!!

 
Geplaatst : 31/01/2015 6:23 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Je gefrustreerde berichten helpen niet echt om Bancde Options een goede naam te bezorgen. Op Tweakers gaat het ook al lekker zie ik, waar je compleet afgeserveerd wordt.

Doe nou eens een keer je best. Grijp die moed bij elkaar. Zet die hersencelletjes aan het werk. Doe eens gek. En kom eens met een inhoudelijk bericht met gestaafde argumenten waarom Bancde Options geen scam kan zijn.

...Of kan je dat niet?

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:00 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Hohoho zijn jullie nu zomaar zonder ikku begonnu? Wat een uitzoekerij hier zeg. Ik zit me hier werkelijk kostelijk te vermaken, echt waar. De een is detective de Vries en de ander superman. Wat doet 't er nog allemaal toe? De makers van deze site denken een waar detective bureau te runnen door een beetje te googelen op google. De ander probeert teveel zijn best te doen dat het wel werkt. Over een half jaar zullen we het weten volgens crew van deze site. Ik zie hier een spannende bedoeling gaande. Zullen we erop gaan traden bahaha? Ik zag call, wat zeggen jullie? Zijn er hier nog sukkels die zich in willen schrijven?

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:04 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Zijn jullie nu echt allemaal beginnen zonder mij?

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:17 pm
(@goudenkoets)
Berichten: 5
Active Member
 

Ik heb heel wat gemist zie ik. Volgens mij moet ik uitkijke hoe ik mezelf gaat noem. Straks denken ze nog dat ik Dagobert Duck ben. Mijn zus en partner doen ook die opties. Ze varen er wel bij zie ik bij hunnie. Ik kan er niet aan mee doen want ik zit in een sanering. Arme ik

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:31 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Waar komt die postkoets nou ineens vandaan?

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:34 pm
(@goudenkoets)
Berichten: 5
Active Member
 

Weet u mijn naam niet zegt u dan maar meneer

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:38 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Dagobert Duck volstaat wel.

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:41 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

5 berichten weggehaald ivm. onzinnige inhoud en flooding (het overspoelen van een forum met (onzinnige) berichten, spam en dergelijke).

Ik snap dat jullie van bancde options misschien niet de allerslimste mensen zijn, anders had je de ponzifraude direct door gehad. Maar jullie begrijpen vast wel dat een discussie alleen werkt als er inhoudelijk gedebatteerd wordt. Niet inhoudelijke berichten halen we weg.

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:48 pm
(@goudenkoets)
Berichten: 5
Active Member
 

Oh zijn jullie zulke figuren. Jullie posten alleen wat jullie willen zien.

 
Geplaatst : 31/01/2015 8:56 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Alleen de onzinnige berichten over dat je Dagobert Duck zou zijn, zijn weggehaald. Inhoudelijke berichten blijven gewoon staan. Niet dat jullie inhoudelijk kunnen formuleren, maar dat is wat anders.

 
Geplaatst : 31/01/2015 9:04 pm
Pagina 2 / 17
Deel: