Het piramidespel va...
 

Het piramidespel van de overheid  

  RSS
Admin
(@admin)
Admin

Als er op onze site een piramidespel ontleed wordt, dan kan je de klok er op gelijk zetten dat er vroeg of laat een gekkie persoon komt die begint over "Het piramidespel van de overheid". Alsof dat zou verklaren waarom een bedrijf of persoon wel een piramidespel of ponzischema zou mogen opereren en/of promoten.

Als er over een bepaald bedrijf gesproken wordt en iemand begint over de overheid, (of over wat voor ander bedrijf dan het bedrijf in kwestie dan ook) dan is dat slechts een poging om de aandacht af te leiden van het werkelijke onderwerp van die discussie. Speciaal voor de mensen die wat over de overheid willen vertellen is er dit topic, waar je alles mag vertellen over de overheid en haar vermeende piramidespellen.

Elke andere verwijzing naar- of verhaal over een piramidespel dat door de overheid (of welke andere publieke instantie dan ook) gerund zou worden, zal met de komst van dit topic weggehaald worden en vervangen worden door een eenvoudige link naar dit topic. Zo houden we het forum schoon en de discussies scherp.

Citaat
Geplaatst : 07/09/2015 10:53 pm
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub