Robert Kiyosaki - o...
 
Meldingen
Alles wissen

Robert Kiyosaki - oplichter en leugenaar

4 Berichten
3 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,810 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Robert Kiyosaki is een vaak voorkomen voorbeeld als de zin en onzin van MLM besproken wordt. Is hij echter wel zo'n goed voorbeeld om het succes van MLM aan te tonen? In dit topic gaan we daar achter komen.

Begin alvast met het doorlezen van deze drie artikelen:
http://www.lazymanandmoney.com/robert-kiyosaki-and-multi-level-marketing-exposed/
http://ethanvanderbuilt.com/2014/01/20/robert-kiyosaki-scam-artist-yes-opinion/
http://www.johntreed.com/Kiyosaki.html

Deze artikelen gaan vrij diep in op Kiyosaki's werk. De conclusie is echter hetzelfde. Kiyosaki is een goede verkoper en een motiverend spreker, maar heeft geen enkel verstand van financiën en/of zaken doen. Hij wordt betaald door Amway om te vertellen dat MLM goed is en heeft zijn succes ook te danken aan datzelfde bedrijf, dat zijn boek Rich Dad Poor Dad plugde.

Kiyosaki geeft schadelijk en soms zelfs illegaal advies. Lees de twee artikelen door om te zien welke adviezen dat zijn.

Het is veilig om aan te nemen dat Kiyosaki een slecht voorbeeld is als het gaat om het succes van MLM. Hij is niets meer dan een oplichter die zijn geld verdient met het verspreiden van verkeerd advies en het geven van veel te dure seminars met extreem weinig nuttige informatie en vooral heel veel motivatie.

 
Geplaatst : 28/01/2014 12:32 pm
(@piramide27)
Berichten: 1
New Member
 

Graag ook een topic over Donald Trump, Warren Buffet, Richard Branson en Bill Gates hebben nl. ofwel hun eigen netwerkmarketingbedrijf of zijn er erg positief over !!

 
Geplaatst : 03/06/2014 8:55 am
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Be my guest en begin de topics gerust zelf. Als ik jou was zou ik dan wel even je feiten checken, want sommige van de namen die jij noemt hebben niets met MLM te maken. Waarschijnlijk heb je wat sprookjes gehoord over deze mensen.

 
Geplaatst : 03/06/2014 8:05 pm
 Ego
(@ego)
Berichten: 6
Active Member
 

Ook nog een goede link 😉

http://www.johntreed.com/Kiyosaki.html

 
Geplaatst : 04/06/2014 6:25 pm
Deel: