Donald Trump  

  RSS
Admin
(@admin)
Admin

Donald Trump wordt vaak aangehaald als lichtend voorbeeld voor MLM. Dat allemaal naar aanleiding van 1 enkele quote van hem waarin hij zei dat als hij zijn fortuin kwijt zou raken, dat hij dat via MLM weer terug zou verdienen.

De grap is dat Trump zelf nooit iets met MLM gedaan heeft.

Zie ook hier: http://www.mlmmyth.org/topics/mlm-fake-supporters/

Het enige dat Trump gedaan heeft is een bedrijf het recht gegeven om zijn naam te gebruiken bij promotie van hun producten. Trump heeft toen ook wat commercials opgenomen. Toen Trump naderhand gevraagd werd om zijn mening over dat bedrijf, zei hij dat hij het bedrijf verder niet kende en dat hij alleen tegen betaling toestond dat zijn naam gebruikt werd. Bron.

Zelf als zou je bovenstaand niet geloven en denken dat het ene filmpje van Trump bij The Tonight Show (of was het toch David Letterman??) aantoont dat MLM echt een goed idee is; In welk opzicht is de mening van een miljardair relevant voor iemand zoals jou met slechts een paar honderd of duizend euro? En waarom stopt Trump niet zelf zijn geld in MLM bedrijven als hij zou vinden dat het een goed idee is?

Trump is dan misschien wel een beetje dom getuige zijn gedrag als president, maar dom genoeg om aan MLM te doen is hij in elk geval niet.

Citaat
Geplaatst : 17/11/2014 2:33 pm
JaapK
(@jaapk)
Nieuw lid

Het laat vooral zien hoe desperate MLM'ers alles aangrijpen om hun verslavende ziekte mee te legitimeren. En weer heeft het geen enkele kracht als argument. Iemand zegt iets wat hij in een hypothetische situatie denk te zullen gaan doen. Wat heeft dat nou voor waarde? Stel dat Obama zegt dat als hij het allemaal over mocht doen, hij toch liever een rockband was begonnen. Is dat dan een reden dat we dat meteen maar allemaal moeten doen? Het is kennelijk erg moeilijk om echte goede argumenten voor MLM te vinden.

ReageerCitaat
Geplaatst : 17/11/2014 4:49 pm
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub