We share crowdfunding / wesharecrowdfunding piramidespel oplichting  

Pagina 2 / 2
  RSS
Admin
(@admin)
Admin

Anita, je hebt in je vergelijking wat andere termen gebruikt ("donatie" in plaats van "Investering") en ongefundeerd wat in de rondte geroepen over dat het rendement enorm zou zijn en dat iedereen zou weten hoe het werkt.

Je hebt echter niet de moeite genomen om je betoog te onderbouwen. Wij kunnen ook roepen dat iedereen die MLM forum leest knap is en dat als je onze nieuwsbrief ontvangt dat je ontzettend rijk wordt. Maar is dat wel zo?

Doe de poging nog eens, maar onderbouw je beweringen eens goed en gebruik rationele termen in plaats van een slap en inhoudsloos verkooppraatje.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/08/2015 12:29 am
Elsje
(@elsje)
Nieuw lid

Ik snap jou wel hoor Admin, alles onderuit halen hoe goed mensen het ook proberen uit te leggen. Want tja.....ongelijk toegeven is lastig en zeker als je website van ongelijk aan elkaar hangt.
Ik ga in elk geval hier geen woorden meer aan wagen. Ik heb uitleg gegeven en de waarheid verteld. WeShare betreft inderdaad donaties en de rest is ook waarheid. Jij wilt dat ik alles onderbouw? Ga naar een informatiebijeenkomst en je hoort het vanzelf. Onderbouw jij maar eens en bewijs maar eens dat alles wat jij zegt klopt. Ik geloof namelijk niks van jou omdat ik weet hoe het in elkaar zit.
Eigenlijk best zielig voor je dat jij mensen mee trekt om NIET hun dromen waar te kunnen maken.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/08/2015 10:22 am
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

-

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/08/2015 12:35 pm
Admin
(@admin)
Admin

Anita, een 'donatie' betekent dat je (geld) aan iets of iemand geeft zonder dat je er iets voor terug wilt. Bij we$hare wordt alleen betaald door mensen die er zelf rijk van hopen te worden omdat ze zich dan kwalificeren om andere mensen slachtoffer te maken door hun geld af te pakken. Er is helemaal niemand die geld geeft aan We$hare of haar dekmantel projecten zonder dat ze er iets voor terug willen of hopen te krijgen. Er is dus geen sprake van donatie.

Jij noemt ons zielig omdat je meent dat wij mensen hun droom kapot zouden maken, maar ondertussen troggel jij geld af van mensen met jouw oplichtingsprakijken.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/08/2015 8:21 pm
JaapK
(@jaapk)
Nieuw lid

Heet ze nou Elsje of Anita? Nou ja, het is ws toch een nepnaam. Ze raaskalt er lustig op los, en om onderbouwing gevraagd moeten we maar naar een info-bijeenkomst gaan. Lekker makkelijk, een beetje uit de heup schieten en niks verantwoorden. Wat een apart slag mensen is dat toch, die MLM'ers

ReageerCitaat
Geplaatst : 29/08/2015 8:16 pm
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Er is net een Nederlandse kloon van WeShareCrowdfunding live gegaan. https://www.crowdfundinginternational.eu

Veel valt er niet over te zeggen, concept is 100% gelijk: Je project doet er niet toe, het is enkel een manier om in de piramide te komen (die hier Starway heet). Promotors stellen letterlijk dat het de bedoeling is dat
- je maar TWEE mensen voor je project laat doneren
- volgende mensen moet je laten doneren voor het project van mensen onder je (om je "Starway" te vullen)
- het is de bedoeling dat je mensen rekruteert (je Starway vult), anders duurt het jaaaaren voor je enig profijt zal zien

ReageerCitaat
Geplaatst : 21/12/2015 11:04 am
Admin
(@admin)
Admin

Wij dachten, eens kijken hoe het met dit ponzischema gaat heden ten dage. En jawel, je raadt het nooit:

Iedereen wilt zijn geld terug want ze betalen al tijden niet meer uit.

I think it is about time that the top of WeShare gives us un update of the latest news according to the company, so please do

how do I get my money from this company?

It appears that the management of WeShare has mismanaged their way into a hole.
A hole they will not get out of until they hire good legal representation. It is likely that someday, the money will have to be released, but all that money will be taken out and the company is pretty much done.

ReageerCitaat
Geplaatst : 15/06/2016 11:32 pm
Pagina 2 / 2
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub