Traffic Expressway ...
 
Meldingen
Alles wissen

Traffic Expressway is ws een scam

6 Berichten
4 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
6,692 Bekeken
(@jaapk)
Berichten: 27
Eminent Member
Topic starter
 

Een waarschuwing voor het pas opgerichte 'bedrijf' Traffic Expressway. Dit is een MLM die iets vaags pretendeert te doen met klikjes en online advertenties. Het doet er in feite ook helemaal niet toe wat hun officiële verhaal is, het is hoogstwaarschijnlijk gewoon oplichting. Achter Traffic Expressway zit een bekende oplichter uit de paarden wereld, Hein Vermanen. Ook de van PlanB4you oplichting bekende Pieter Beuzenberg is er bij betrokken en loopt het te promoten. Dit is hun website https://www.trafficexpressway.com en dit hun Facebook site: https://www.facebook.com/massivewebtrafficcompany/timeline?ref=page_internal
Ver van wegblijven dus.

 
Geplaatst : 27/02/2016 1:42 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Wanneer gaat justitie eens eindelijk achter alle MLM promotors aan. Die maken de slachtoffers door keer op keer oplichting te promoten. Niet alleen Pieter Beuzenberg licht nog altijd mensen op.
Sandra Bos promoot tegenwoordig dit http://behindmlm.com/mlm-reviews/gti-net-review-recruitment-unregistered-forex-investment/
Rob Noordergraaf promoot LikesXL

Allemaal doen ze gewoon voort.

 
Geplaatst : 28/02/2016 1:40 am
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

We waren er nog niet.
Willy Van Berkom promoot Clickintensity
Kris Denayer promoot Traffic Epressway
Rein De Preter promoot FAN
Fatih Senel is zo slim om niet publiek te verkondigen welk oplichtprogramma hij nu promoot als "jobs voor zzp'ers - zelfstandige verkopers"

 
Geplaatst : 28/02/2016 1:58 am
(@jaapk)
Berichten: 27
Eminent Member
Topic starter
 

Justitie kan hier niet zoveel aan doen. Omdat het al heel moeilijk te bewijzen is dat al die MLM'tjes oplichting zijn. Daardoor is het nog moeilijker om het promoten van een niet juridisch bewezen oplichting te veroordelen. Wat wij hier doen is ws veel succesvoller. Ze aan de schandpaal nagelen. Want internet vergeet niks, en de namen van bovengenoemde personen zullen voor altijd gekoppeld zijn aan oplichting. Ove honderd jaar is nog te zien dat Pieter Beuzenberg werkte bij de scam PlanB4you en dat Sandra Bos zich als leugenaar inzette voor tal van scams.
Helaas is dat ook een van de redenen dat ze er mee doorgaan. Ze zitten er al zo diep in, ze kunnen niet meer terug. Eigenlijk zou er een rehabiliterings mogeljkheid voor dit soort oplichters moeten zijn. Zodat een terugweg uit de wereld van leugens en bedrog mogelijk wordt

 
Geplaatst : 28/02/2016 3:41 pm
(@justkarin1976)
Berichten: 1
New Member
 

Alleen klopt die review van GTI-NET voor geen meter. Je moet dan ook niet alles geloven wat je leest 🙂 Je betaalt namelijk voor een licentie van software die gebruikt wordt door brokers. Zelf doen ze niet aan trading, dus hebben ze daar ook geen licentie voor nodig. Er is dus wel degelijk een product.Er staat zoveel onzin in die makkelijk te weerleggen is dat ik de hele review niet serieus kan nemen.

 
Geplaatst : 01/11/2017 2:35 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
 

Je lijkt te suggereren dat als er een product zou zijn, dat het dan geen scam kan zijn. Niets is minder waar.

Verder zeg je dat er zaken zijn die makkelijk te weerleggen zijn, maar je weerlegt niets.. Dat zegt al genoeg lijkt mij zo.

 
Geplaatst : 05/11/2017 8:03 pm
Deel: