Regels MLM bedrijve...
 
Meldingen
Alles wissen

[Sticky] Regels MLM bedrijven forum

1 Berichten
2 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
4,675 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Het doel van dit forum is Multi-Level Marketing bedrijven (ook wel; Direct Selling of directe verkoop, netwerkmarkting, sneeuwbalmarkting enz. enz.) bedrijven te bespreken. Op die manier kunnen lezers van dit forum een betere afweging maken of deelname aan een dergelijk bedrijf al dan niet verstandig is.

De volgende regels dienen, naast de Algemene Regels, in acht genomen te worden;

1. Maximaal één topic per bedrijf. Gebruik de zoekfunctie van dit forum om te kijken of het bedrijf waar jij iets over wilt vertellen, al besproken wordt. De eerste post in een topic kan, naar inzicht van het beheer, aangepast worden met additionele informatie, externe links en/of verwijzingen naar inhoudelijke bijdragen van dat topic. Op die manier zou een startpost een goede indicatie moeten geven over het bedrijf dat besproken wordt en wat de inhoud van het topic is.

2. Laster (negatieve uitingen die onwaar zijn) is niet toegestaan. Smaad is in principe ook niet toegestaan. Nu is de definitie van smaad subjectief. Diegene over wie de uitspraak gaat zal altijd sneller geneigd zijn om het label smaad op die uitspraak te plaatsen dan diegene die de uitspraak bezigt. Het beheer van het forum zal besluiten of iets als smaad beschouwd kan worden en waar nodig modereren.
Een goed onderbouwde uitspraak is, in het kader van dit forum, nooit smaad. Zorg er daarom voor dat je al je uitspraken goed onderbouwd hebt.

3. Topics worden niet weggehaald. Mocht jouw bedrijf onderwerp van discussie zijn, dan kan je ter keuze deelnemen aan de discussie en jouw kant van het verhaal vertellen of de discussie negeren, net wat het best past bij de communicatiestrategie van jouw bedrijf.

 
Geplaatst : 30/12/2013 1:45 am
Deel: