PlanB4You.eu ponzischema: ervaringen en feiten  

Pagina 3 / 5
  RSS
Admin
(@admin)
Admin

Ik zal even een stukje kopieren uit een mail die ik verzonden heb naar een andere promotor:

De leden zouden moeten zorgen voor omzet bij bedrijven via het marketing apparaat, maar je zegt dat je er zelf een inkomen uit haalt. Dit is ook de enige manier waarop PlanB4You aan derden gepromoot wordt; als een manier om er zelf geld aan te verdienen. Dat betekent dat er iemand al die mensen moet betalen en dat ze dus parasitair zijn op het marketing apparaat, voor zo ver er zoiets bestaat.

Dat dit marketing apparaat niet bestaat is zeer aannemelijk. Reken maar mee; 13.000 mensen zeggen geld te verdienen aan PlanB4You. Toch is er nergens iets van een financiele bijsluiter te vinden, laat staan dat er ergens cijfers gepubliceerd worden waar uit blijkt hoe de geldstroom in elkaar zit. Die financiele bijsluiter is overigens wettelijk verplicht bij financiele producten waar men rendement op kan krijgen, zoals bij PlanB4You verplicht is.

Goed, 13.000 mensen verdienen geld. Hoeveel geld? PlanB4You zelf gaat uit van een rekenmodel waar iemand 200 euro ingelegd heeft:
https://twitter.com/Planbforyou_NL/status/489653249335517186
In 107 wordt er ruim 900 euro verdient.
Aangezien PlanB4You deze getallen zelf als voorbeeld noemt en ik ook voorbeelden gezien heb waar de inleg hoger is, neem ik aan dat we er van uit kunnen gaan dat de cijfers representatief zijn en als gemiddelde genomen kunnen worden.
Laten we de getallen iets afronden, voel je vrij om de cijfers naar jouw eigen inzicht aan te passen.
Zelf ga ik uit van een periode van 3 maanden waarin er 800 euro verdient wordt. Minus de 200 euro inleg is dat een netto winst van 600 euro, oftewel 200 euro per maand.
200 euro per deelnemer maakt dat er (13.000*200=)2.600.000 euro per maand uitbetaald wordt. Jaarlijks wordt er dus (12*2600000=)31.200.000 euro aan commissies uitbetaald. En dan gaan we nog niet eens uit van de exponentiële groei die je verkrijgt als je je geld NIET opneemt. In werkelijkheid zal dat bedrag per jaar dus nog veel hoger uitkomen.

Goed, PlanB4You betaalt dus 31 miljoen euro per jaar uit aan haar promotor's. Hoeveel procent van haar totale omzet zal ze uitbetalen aan haar promotors? Gangbare percentages in affiliate business (waar PlanB4You zich graag mee vergelijkt) liggen rond de 3% met uitschieters naar 10%. Maar PlanB4You is speciaal, dus laten we uitgaan van een massieve 25% van de omzet die uitgekeerd wordt aan de promotors. Dat betekent dat PlanB4You 120 miljoen euro per jaar moet omzetten, maar waarschijnlijk nog veel, veel meer. Daarmee is ze in 1 klap een van de aller grootste marketing bureau's van de Benelux.

Vind je het niet opmerkelijk dat geen enkel 'gewoon' tijdschrift of website over marketing, geschreven heeft over PlanB4You? Met zo'n enorme omzet kunnen ze toch niet onopgemerkt blijven, denk je niet? En zeker niet als ze ook nog eens ruim tienduizend mensen van extra geld cq. inkomen verzorgt, in tijden van crisis?
Vind je het niet opmerkelijk dat een bedrijf met zo'n enorme omzet, niet eens een knappe website heeft? (laat staan beveiligd? De website is namelijk onbeveiligd..)
Vind je het niet opmerkelijk dat de banners met paint in elkaar gezet lijken te zijn, ipv. door een professioneel grafisch vormgever?
Vind je het niet raar dat je elke dag op een tiental banners moet klikken, terwijl je niet eens geinteresseerd bent in de producten (al helemaal niet op dag 3 waar, wanneer je alle banners die PlanB4You heeft al aangeklikt heb..)

Tenzij.. er helemaal geen bedrijven zijn die adverteren via PlanB4You omdat het allemaal een sprookje is, en er in werkelijkheid helemaal geen omzet over verkoop van producten plaats vindt.

Omdat PlanB4You geld van nieuwe leden aanwend om bestaande leden uit te betalen -er is immers geen andere stroom van inkomsten om die nieuwe leden te kunnen betalen- is ze per definitie een ponzischema. Dat kan niet opgeheven worden door dat er een extra stroom van inkomsten zou zijn. Alleen als er geen enkele euro van het geld dat nieuwe leden betalen om lid te worden aangewend wordt om bestaande leden uit te betalen, is het geen ponzischema.

Je zegt dat je unilever gemaild hebt. Ik hoop dat je dat inderdaad gedaan hebt en dat ze antwoord geven. Je zult zien dat unilever nog nooit van planb4you gehoord heeft.

Zelf geef je trouwens ook al aan dat planb4you niet klopt:

Tevens admin, was ik de eigenaar geweest van planB4you en het was inderdaad een gezond bedrijf had je van mij een dagvaarding gekregen voor smaad.

Dan moet planb4you voor de rechter cijfers laten zien waaruit zou blijken dat ze geen ponzischema is. Dit topic bestaat al sinds april. Mag jij raden waarom ik na maanden nog niks van hun advocaat gehoord heb. Inderdaad, ze is geen gezond bedrijf, maar een ponzischema.

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 4:05 pm
Admin
(@admin)
Admin

Even verder bordurend op dat laatste punt. Al was planb4you daadwerkelijk een gezond en legitiem bedrijf, dan had ze hier allang officieel gereageerd, al dan niet in de vorm van een dagvaarding. Al denk ik zelf dat bedrijven die gelijk met advocaten gaan smijten sowieso niet te vertrouwen zijn.

Dit forum staat inmiddels vrij hoog in google als je zoekt op planb4you. Waar blijft hun webcare om dit forum om te toveren naar 1 grote reclamezuil voor planb4you door hier glashelder uit te leggen hoe of wat ze werkt en waarom ze geen ponzi kan zijn?

Verder vind ik het zorgwekkend hoe makkelijk promotors wegrennen van kritiek. Zij zouden diegene moeten zijn die mensen moeten overhalen om ook geld te investeren in het schema, toch? Zij moeten het bewijs aanleveren, niet diegene die kritisch is. Lees ook http://mlmforum.nl/forums/topic/waarom-er-bij-mlm-omgekeerde-bewijslast-geldt/

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 4:31 pm
Daniel
(@daniel)
Nieuw lid

Is het niet vreemd dat, wanneer het doel is dat zoveel mogelijk op banners wordt geklikt (hiervoor zouden deelnemende bedrijven betalen), deelnemers aan PlanB4You eerst geld moeten inleggen? Daarmee creeer je immers en drempel? Waarom eerst 40 euro inleggen voor een ‘ klikblokje’ en na verloop van tijd 50 euro terugkrijgen, in plaats van gratis aanmelding (geen inleg) en na verloop van tijd 10 euro terugkrijgen?
Omdat je dan serieuzer zou klikken? Dat is een veelgehoord argument bij schimmige bedrijven als PlanB4You waarbij betaald moet worden voor iets dat eigenlijk geen waarde heeft.

Dat PlanB4You aanmoedigt om niet uit te laten betalen, maar automatisch je winst óók in te leggen zou toch wel een belletje moeten laten rinkelen...
Daarbij erkennen ‘doorgewinterte’ mlm-ers ook dat PlanB4You een ponzi is dat op een gegeven moment klapt. Zie:

http://www.plekkie.nl/onze-favoriet/

http://www.plekkie.nl/risico/hoog-risico/hyip/

Zodra PlanB4You klapt zijn de oprichters enorm rijk geworden, en ook de deelnemers van het eerste uur. De leden die er als laatste bij zijn gekomen en/of niet hebben laten uitkeren zijn het haasje.

Voor de deelnemers die de werking van PlanB4You niet begrijpen/vertrouwen heb ik één tip: snel cashen nu het wellicht nog kan. Het is tenslotte je eigen ingelegde plus ‘verdiende’ geld. En vergeet daarbij ook niet eventeel je vrienden/familie te waarschuwen die jijzelf aangebracht hebt...

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 5:33 pm
barito
(@barito)
Nieuw lid

Hallo Admin en Daniel,

Bedankt voor jullie supersnelle reactie. Ik heb inderdaad Unilever een bericht gestuurd. Ik krijg binnen 3 werkdagen bericht. Dit bericht post ik ook hier op het forum.

Ik wil nog wel even benadrukken dat ik nog steeds weinig lees over echt objectief onderzoeksmateriaal. Iedereen is mens en ook doorgewinterde mlm critici hebben natuurlijk wel eens een fout gemaakt.
De mens zou van nature alles in twijfel moeten trekken. Ook zichzelf. Heb je het echt niet fout? Ik geloof ook inderdaad dat het onmogelijk is dat er zulke geldbedragen uitgekeerd worden aan leden. Volgens mijn berekeningen worden er inderdaad absurd hoge bedragen uitgekeerd wanneer je bijvoorbeeld 500 bricks hebt. Zo'n explosie in inkomsten en er niks over horen, zeer vreemd. Dat trek ik ook in twijfel.
Dat zou alleen kunnen wanneer er daadwerkelijk een deal is met de genoemde bedrijven en er ook grote aankopen worden gedaan en dat planb daar provisie over krijgt.

De weg staat open, mogelijkheden genoeg waarom het geen Ponzi is. Ik hoor het spoedig van Unilever.

Nogmaals Admin en Daniel. Het is vrij negatief praten met verwijzingen naar sektes en andere bedrijven. Als ik een bedrijf begin en iemand begint daar gal over te spugen terwijl het niet klopt, hoef ik daar ook niet meteen op te willen reageren. Advocaten hoeven ook pas te reageren wanneer je ook daadwerkelijk met een dagvaarding komt. Wat ik heb begrepen van planb is dat zij op hun evenementen wel degelijk hun financiële bijsluiter openen.

Als we het hebben over voorgaande (financiële) bedrijven die echt op hun flikker hebben moeten krijgen en hebben gekregen, kunnen we dit soort fora beter aanpassen. Praatgroepjes voor gedupeerden bijvoorbeeld. Of je zet hier een forum op voor bedrijven die je in twijfel trekt waarbij je niet meteen in je eerste post je conclusie zet, maar waarin je vraagt naar relevante onderzoek of je eigen onderzoek, met berichtgevingen van partijen zoals Unilever die hun antwoord geven.

Er zijn duizenden dubieuze bedrijven. Ik geef toe: PlanB is er 1 van. Ik ben voor het onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Ik heb nu ook meerdere stappen ondernomen om bewijs te vergaren waarin onherroepelijk naar voren komt dat dit een Ponzi is.

Tevens geef ik ook meteen toe, dat mevr. Bos die garant staat voor PlanB ook meteen de support is van planb. Toe te voegen via Skype en dat dit ook niet veel zegt over de correctheid van PlanB, maar ook niets over het tegenovergestelde.

Ik hoop hier dadelijk een bericht neer te kunnen zetten dat aantoont wat het nou is. Het is jammer als het echt een Ponzi is.

Nogmaals, even inhoudelijk ingaand op jouw bericht Daniel. Je geeft geen argumenten. Het is inderdaad allemaal vreemd, het geld inleggen, de slechte banners en het ongeïnteresseerde klikken waar ik mij ook schuldig aanmaak, maar ik heb vreemdere dingen gezien en die klopten ook. Tevens ziet de webshop er wel gewoon goed uit.

Even over mijn opmerking over smaad. Het zou nog altijd kunnen. Op dit moment hebben er niet veel mensen gereageerd op dit forum. Betekent dat mensen het niet interesseert of dat het niet gelezen wordt. Ik denk het eerste. Maar als mensen inderdaad niet meer kiezen voor PlanB vanwege dit forum, dan is er wel degelijk sprake van laster. Aan de andere kant, als je zo overtuigd bent van het malafide planb, waarom klaag jij ze dan niet aan? Jij bent toch zeker van het ponzischema? Misschien help je nu wel 12995 mensen aan hun geld terug en dan kun jij met trots zeggen dat jij malafide bedrijven opdoekt net als onze Peter R. de Vries dat doet op zijn manier..... toch? Zou stoer zijn.

Ik kijk weer als ik bericht heb van Unilever.
Tot die tijd, bedankt voor het in twijfel trekken.

Gr.
Olaf

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 6:32 pm
Admin
(@admin)
Admin

Het ontmaskeren van piramidespellen en ponzi schema's gaat aan de hand van zogenaamde 'red flags'. Dat zijn zaken die vaak van toepassing zijn op een piramidespel of ponzischema. Zijn veel van die red flags van toepassing? Dan heb je hoogstwaarschijnlijk te maken met een piramidespel of ponzischema.

De Amerikaanse overheid heeft er een paar op een rijtje gezet. Hoeveel van de red flags voor ponzi's die zij noemen, kan je van toepassing verklaren op PlanB4You?
http://www.sec.gov/answers/ponzi.htm
Een andere site met nog een uitgebreidere lijst red flags:
http://www.sequenceinc.com/fraudfiles/2012/01/ponzi-scheme-investment-fraud-red-flags/

De auteur van die laatste site zegt zelfs dat als er maar een paar van die red flags van toepassing zijn op het bedrijf dat je aan het beoordelen bent om te zien of je je geld er veilig kan investeren, dat je dan al direct de andere kant op moet rennen.

Ik laat het even aan jullie over om te zien hoeveel red flags jullie bij PlanB4You kunnen vinden. Wie vindt er het meest?

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 7:11 pm
Daniel
(@daniel)
Nieuw lid

Barito,

Als je werkelijk kritisch bent, dan moet jíj toch wel een exemplaar van de verplichte financiele bijsluiter in je bezit hebben? Ook al is deze volgens jou zeggen enkel te verkrijgen op evenementen? Ik ben er zeer benieuwd naar, aangezien er volgens de AFM geen financiele bijsluiter bestaat voor PlanB4You:

http://www.afm.nl/nl/professionals/registers/alle-huidige-registers.aspx?q=planb4you&type={E0B50F07-16E2-4423-830C-755C975C1085}

ReageerCitaat
Geplaatst : 21/07/2014 1:26 am
barito
(@barito)
Nieuw lid

Hallo.
Daniel,
Wat een reactie. Ik ga niet in op welles/nietes spelletjes met jou. Ik ben niet in het bezit van een bijsluiter, ben zelf nog niet geweest op zo'n evenement, ga dat wel doen en mijn definitie van kritisch zijn is door jou volgens mij niet helemaal begrepen. Heb het van horen zeggen dat ze vrij transparant zijn door mensen die ik persoonlijk vertrouw. Welke waarde jij daaraan hecht is voor mij helemaal niet belangrijk. Ik ga hier verder ook niet op in en ik ga zeker niet met jou in discussie.

Admin, de links over de redflags waren nuttig. Heb ze bekeken en vond er inderdaad een paar. Heb er veel uit kunnen halen. Dankjewel.

Ik blijf bij wat ik eerder heb gezegd, onschuldig tot het tegendeel bewezen is. Heb reactie van Unilever dat het nog tot 10 werkdagen kan duren.

"Geachte heer ...,

Wij hebben uw vraag/ verzoek van 19-07-2014 aan Unilever over eventuele samenwerking met Plan B for you goed ontvangen en komen hier graag op terug.

Het valt voor ons goed te begrijpen dat u meer informatie hierover wenst. Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen hebben wij uw reactie doorgestuurd naar de verantwoordelijke afdeling. Zodra wij meer informatie ontvangen, of indien zij nog vragen hebben, dan laten wij u dit zo snel mogelijk weten. Houd u er rekening mee dat dit ongeveer tien werkdagen kan duren.

Wij hopen u zo vooralsnog voldoende geïnformeerd te hebben, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

Met vriendelijke groet,

A.Strooband
Unilever adviseur"

Ik hou jullie op de hoogte.
mvg,
olaf

ReageerCitaat
Geplaatst : 21/07/2014 5:27 pm
Daniel
(@daniel)
Nieuw lid

Beste Barito,

Mijn reaktie over het ontbreken over de financiele bijsluiter komt bij jou wellicht wat overtrokken over. Maar ik hou er gewoon niet van om, wellicht onbedoeld, aan het lijntje gehouden te worden. Jij verwijt Admin en mij dat we negatief zijn, en geeft vervolgens als tegenargument dat er op evenementen een financiele bijsluiter verkrijgbaar zou zijn. Dat die ontbreekt volgens het register van de AFM leek mij op zijn minst een controleerbaar feit.

Maar goed, als je bedoelingen oprecht zijn, is het voor jou ook laveren tussen mensen die jij vertrouwt en critici zoals ik.

Het is al eerder gebeurd dat een mlm-lid zich op een forum profileerde als ‘zeer kritisch’, gerichte vragen had voor het management van het betreffende piramidespel (Flexkom), en vervolgens na een week doodleuk meldde dat alles opgehelderd was zonder daar verder op in te gaan, hij heeft daarna ook niets meer van zich laten horen.

Ik ben benieuwd naar het antwoord van Unilever en ga vooralsnog uit van je oprechte bedoelingen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/07/2014 1:49 pm
Admin
(@admin)
Admin

Nog wat meer gedachten over PlanB4You.

Het verhaal van PlanB4You is dat het klikken op advertenties zinvol is, ook al wordt dat gedaan door mensen die de producten verder niet aanschaffen omdat ze betaald krijgen per klik. Op het verdien online geld forum en bij ons in de mail wordt beweerd dat het goed zou zijn voor de Alexa ranking van een website.
Allereerst is klikken op een banner niet hoe de ranking van Alexa werkt en bovendien maakt een bedrijf niet opeens winst of verlies als gevolg van zijn ranking op Alexa. Lees Wikipedia even over hoe Alexa werkt (namelijk adhv. een plugin in je browser)

Laten we toch even aannemen dat het klikken op banners door 'zombies' (mensen die de producten niet kopen, dus alle PlanB4You promotors) daadwerkelijk positieve invloed zou hebben en dat bedrijven daar voor zouden willen betalen. Let op; in werkelijkheid is dit dus niet zo.
Waarom zou een bedrijf dan 20 cent per klik betalen als je in India een klikfabriek kan inhuren? Je krijgt dan vele duizenden kliks voor een euro. Betaal een paar honderd euro en je krijgt miljoenen kliks. Tel uit je winst.

Dat het klikken van PlanB4You slechts bijzaak is en puur dient ter afleiding van het feit dat er een ponzischema bedreven wordt, blijkt ook uit het feit dat je niet extra hoeft te klikken als je meer geld inlegt. Leg je bijvoorbeeld 1000 euro in bij PlanB4You (en krijg je dus honderden euro's rendement per maand) dan hoef je nog altijd maar 10x te klikken. Klopt dus voor geen meter.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/07/2014 3:37 pm
Admin
(@admin)
Admin

Ik hou jullie op de hoogte.

Inmiddels zijn de 10 werkdagen al lang en breed voorbij. Ik constateer dat je nog niet hebt gemeld dat Unilever inderdaad aangeeft dat ze van het bestaan van PlanB4You weet, laat staan dat ze miljoenen aan omzet via PlanB4You binnen krijgt.

Kan natuurlijk zijn dat je toevallig op vakantie bent of dat ze er bij Unilever er langer over doen om te reageren, maar tot nu toe heb ik nog niets gezien dat in het voordeel van PlanB4You spreekt.

Nogmaals, als PlanB4You géén ponzischema is, dan moet ze voor vele honderden miljoenen euro's aan extra omzet zorgen bij haar adverteerders en zou ze dus een landelijk bekend platform zijn. Toch zijn het slechts de promotors van PlanB4You zelf die er van gehoord hebben, en dat moet dan via vage bijeenkomsten in hotels, flexkantoren en wegrestaurants..

Rara wat klopt daar niet.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/08/2014 11:49 pm
Admin
(@admin)
Admin

Na dik een maand nog geen reactie van barito. Wat een verrassing.

ReageerCitaat
Geplaatst : 28/08/2014 7:57 pm
abc123
(@abc123)
Nieuw lid

Via Facebook:

https://www.youtube.com/watch?v=zLYECIjmnQs

Bekijk eerst het filmpje voor u verder leest!

BELANGRIJK NIEUWS !

Dit Youtube filmpje verwoord precies wat Planb4you is.
Planb4you is anders en als je anders bent, moet je sterk zijn en tegenslagen en tegen werkingen kunnen verwerken.
Alle mensen in dit filmpje waren en zijn anders, zij hebben door hun doorzettingsvermogen, strijdlust en geloof in wat ze deden en wilden bereiken de wereld veranderd. Door hun mislukkingen lieten ze zich niet tegen houden, ze gingen door. Mislukkingen zijn vaak nodig om succes te behalen.
Planb4you is ook anders, Johny heeft 25 jaar er over gedaan om dit totaal nieuwe concept uit te werken en heeft overal rekening mee gehouden voor het concept werd gelanceerd. Ook hij heeft mislukkingen gekend.
Er is ook ingecalculeerd dat er weerstand zou komen. U merkt dat ook als u andere mensen het concept uitlegt. Mensen kennen het niet , het is anders en dat is moeilijk voor heel veel mensen.
Veel mensen plaatsen daardoor Planb4you onterecht in een hokje, waar we (bewijsbaar) niet in thuis horen.
Op alle fronten is Planb4you een eerlijk en legaal bedrijf (en niet een systeem) die aan al haar verplichtingen voldoet en gaat voldoen. Onze (internationale) groei is onvoorstelbaar en valt uiteraard op. Niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen waar we groeien.
Het klinkt misschien als grootspraak, maar het doel van Planb4you is ook de wereld te veranderen, mensen helpen om armoede achter zich te laten en meer financiële vrijheid te hebben.
Dat dit geen grootspraak is blijkt uit talloze voorbeelden.
Sommige mensen uit het filmpje hebben hun anders zijn moeten bekopen met de dood. Anders zijn betekent namelijk ook dat de gevestigde orde tegen je aan gaat schoppen. In het begin nog niet, maar als je groter wordt en op gaat vallen, gaan er hier en daar alarm bellen rinkelen en probeert men je het leven zuur te maken.
Ook wij als Planb4you krijgen te maken met de gevestigde orde. Men kent Planb4you niet en plaatst ons, zonder zich echt te verdiepen in wie we zijn en wat we doen, in een verkeerd hokje. Dit begint vaak op internet, maar kan ook verder gaan richting bepaalde instanties.
Hier hebben we op dit moment ook even last van. Wij maken nu ook mee wat de mensen in het filmpje hebben meegemaakt. Eigenlijk is het een groot compliment dat er nu enige commotie is bij de gevestigde orde, want de luis in de pels blijkt zich te gaan vermeerderen. Wij laten ons net als de mensen in het filmpje niet tegen houden. We gaan met iedereen de dialoog aan, maar bij sommige instanties krijg je daar pas later de gelegenheid voor.
We moeten daarom ook met het schrijven van dit stuk algemeen blijven, maar u kunt er van op aan dat we met alle partijen die nu ons, let wel ONS (dus ook u), bekritiseren dan wel ons werk tijdelijk onmogelijk proberen te maken de dialoog aangaan. We gaan hen niet overtuigen, maar door grondige uitleg en inzage in het bedrijf zullen ze de ogen moeten openen en erkennen dat we anders zijn, maar dat we wel alles volgens de geldende regels uitvoeren.
Wij hebben hierdoor ook vertragingen op gelopen met het beantwoorden van mails, het verwerken van opvragingen en het uitbetalen er van.
Als anders denkende hopen wij dat u begrip hebt voor deze tijdelijke vertragingen (lees goed; een vertraging is iets anders als niet door gaan) en dat u enig geduld kan hebben. Door uw geduld werkt u met ons mee en met het oplossen van de tijdelijke problemen. Daar werken we allemaal erg hard aan. Door geen geduld te hebben werkt u mee met de gevestigde orde en dus werkt u Planb4you tegen en dat is nu net wat men wil.
We hopen op ieders begrip en rekenen op uw geduld en zodra er meer nieuws of andere belangrijke zaken zijn te melden zullen we dit doen.
Planb4you gaat verder in de ingeslagen weg, de anders denken en anders zijn weg. Vele personen gingen ons voor en door hen is de wereld al veranderd.
Wij lopen door op deze weg, want deze leidt naar succes en we weten dat er nog hobbels en beren komen. De hobbels en beren maken we tot bontgenoot en dan gaan ze ons volgen op onze weg.
Wilt u niet volgen laat het ons weten, want ook daar hebben we respect voor. Niet iedereen kan de
druk van de gevestigde orde weerstaan en zal toch weer kiezen voor het” systeem”, waar de personen in de film zo tegen gestreden hebben.

Het Planb4you team
Mede namens Johny.

PS. Stuur dit bericht door naar uw ingeschreven leden , die geen facebook lid zijn.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/09/2014 12:18 am
Admin
(@admin)
Admin

De overheid zit dus al achter PlanB4You aan? Prima zaak. Dat PlanB4You dat probeert te verpakken in een vergelijking die nergens op slaat en waarmee ze om de feiten heen draaien was te verwachten.

De reacties onder het berichtje op de facebook van Ponzi4you liegen er ook niet om. Veel mensen krijgen erg veel argwaan.

PlanB4You stort in elkaar

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/09/2014 1:16 pm
Meiske
(@carodesign)
Nieuw lid

Voor degene die het wat boeit, ik heb Unilever een mail gestuurd met de vraag of ze samenwerken met Planb4you en ik kreeg geen antwoord terug met de mededeling dat ze het zouden doorsturen naar de juiste afdeling, ik kreeg de volgende tekst terug.

Hartelijk dank voor uw vraag aan Unilever.

U vraagt of wij een samenwerking hebben met het bedrijf planb4you hebben.

Wij kunnen u melden dat wij op geen enkele manier een samenwerking hebben met dit bedrijf/onderneming.

Wij hopen u zo voldoende van dienst te zijn, mocht u nog vragen of opmerkingen hebben dan horen wij dat graag.

We zijn benieuwd naar uw ervaring ten aanzien van onze dienstverlening. Wanneer u op onderstaande link klikt krijgt u vijf korte vragen gesteld. Door deel te nemen stelt u ons in staat onze dienstverlening te evalueren en verder te verbeteren.

https://docs.google.com/forms/d/1GL3-3vlLjQAepHbBn5GipX2u5RUKBFN0sDoxPaJp2BA/viewform

Alvast hartelijk dank voor het beantwoorden van de vragen.

Met vriendelijke groet,

Mevrouw S.Haast
Unilever Benelux

ReageerCitaat
Geplaatst : 10/09/2014 6:09 pm
Admin
(@admin)
Admin

PlanB4You heeft het op diverse bijeenkomsten en in sommige filmpjes en berichten op hun facebook over een zogenaamd rapport waaruit zou blijken dat ze een legaal bedrijf zijn.

Alleen is het hele rapport nergens te vinden, laat staan dat bekend is wie het rapport geschreven is of wat de inhoud van het rapport is.

Het rapport bestaat niet en is slechts een zoethoudertje voor de leden. Bestond het rapport immers wel, dan hadden ze dat overal gepubliceerd zodat iedereen kan zien hoe legaal PlanB4You is.

ReageerCitaat
Geplaatst : 22/09/2014 9:42 pm
Pagina 3 / 5
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub