PlanB4You.eu ponzischema: ervaringen en feiten  

Pagina 2 / 5
  RSS
Admin
(@admin)
Admin

en als je goed leest heb ik al lang en breed inhoudelijk gereageerd op jou onzinnige beweringen… ik ga hier niet inhoudelijk op in..

Deze tegenstrijdigheid zegt denk ik wel genoeg.
Lees je eigen posts eens terug. Je reageert nergens inhoudelijk, je dramt alleen wat door over hoe wij het niet zouden snappen zonder dat je aan kan geven wat er niet zou kloppen volgens jou.

Ron, je bent al eerder genaaid met Telexfree en/of je hebt anderen genaaid door ze lid te laten worden van dat ponzischema. Daaruit blijkt dat je in elk geval geen ezel bent, want die stoot zich geen 2x aan dezelfde steen.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 1:20 pm
planb
(@planb)
Nieuw lid

Tegenstrijdigheid is wederzijds.. jij durft te beweren zonder enige kennis te vergaren uit eerste hand.. alleen maar info verzamelen via het internet dat bij velen blogs ect. helemaal uit zijn verband is getrokken en inhoudelijk geen waarde heeft.. en dat zijn mensen die alleen maar negatief schrijven, en daar een hoop geld aan verdienen... en daar ben jij er een van...

dat er (bedrijven) zijn zoals TelexFree zijn er zat.. waar mensen benadeeld worden. mensen die daar in stappen zijn zelf verantwoordelijk daarvoor.. we hebben immers met volwassen mensen te maken, en worden zij benadeeld dan is dat hun eigen keus geweest, niemand verplicht hun om mee te doen... en sta ik ik hier volledig buiten..

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 1:34 pm
Admin
(@admin)
Admin

Tegenstrijdigheid is wederzijds.. jij durft te beweren zonder enige kennis te vergaren uit eerste hand..

Beweringen opschrijven zonder kennis uit eerste hand heeft niets met tegenstrijdigheid te maken. Daar komt bij dat onafhankelijke informatie per definitie betrouwbaarder is dan informatie van mensen die graag jouw geld willen hebben.

Wat dan wel weer een tegenstrijdigheid in jouw bericht is, is dit:

en dat zijn mensen die alleen maar negatief schrijven, en daar een hoop geld aan verdienen… en daar ben jij er een van…

Je lijkt hier te willen zeggen dat informatie onbetrouwbaar is als mensen er geld aan zouden verdienen. Moet ik nou diegene zijn die jou moet vertellen dat PlanB4You geld verdient door jou te laten geloven dat zij een goed bedrijf zijn en door jou over te halen om aan hen te betalen? Kom op, zo naïef kan je toch ook weer niet zijn?

Nu we dus allebei weten dat PlanB4You geld verdient aan goedgelovige mensen, denk jij echt dat informatie die zij de wereld in helpen het meest betrouwbaar is?

we hebben immers met volwassen mensen te maken, en worden zij benadeeld dan is dat hun eigen keus geweest, niemand verplicht hun om mee te doen

Voor een gedeelte. Echter hebben die mensen wel het recht om juist geïnformeerd te worden. Daar is onder andere dit forum voor bedoelt. Mensen kunnen de berichten op dit forum lezen en dan vervolgens zelf beslissen of het verstandig is om hun geld aan PlanB4You te geven.

en sta ik ik hier volledig buiten

Dat is helaas niet waar. Jij hebt immers mensen overgehaald om lid laten worden en jij kwam met argumenten als dat een video waar een voetbalspeler voor een scherm met Telexfree er op poseerde, bewijs moest zijn dat Telexfree geen scam was. Wel, we weten allebei inmiddels wel hoe de waarheid in werkelijkheid lag, niet?

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 1:53 pm
planb
(@planb)
Nieuw lid

ik ben niet degene die de mensen overhaalt.. zij beslissen zelf, daar kun je jij geen uitspraak over doen, maar goed jij doet overal uitspraak over het betreft alleen jouw mening dus... dus niet relevant... want is bij jou ook nergens onderbouwd alleen maar aannames.. deze forum heb jezelf opgericht om daadwerkelijk alles in een zwart daglicht te plaatsen, dit haal ik op uit jouw meningen alles is bij jou negatief en alles is bij jou ponzi... daar komt ook nog bij dat jij je niet wilt openstellen aan mensen of bedrijven die wel goed zijn, maar constant alles stelmatig van tafel wilt vegen.
valt met jou gewoon niet te praten... want een of andere manier wil jij gewoon gelijk krijgen.

conclusie ! jij weet geen zak van PlanB4you af zal je ook nooit gebeuren ook alle in en outs is bij jou onbekend... dus reageer ook hier maar weer op... het zal wel weer dezelfde inhoud hebben wat jij mij steeds stuurt.. gr

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 2:09 pm
Admin
(@admin)
Admin

ik ben niet degene die de mensen overhaalt..

Toch kom je hier uit alle macht PlanB4You verdedigen, heb je een website gemaakt om het te promoten en twitter je dat mensen zich moeten inschrijven bij PlanB4You. Op welke manier zie jij dat niet als overhalen?

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 2:18 pm
planb
(@planb)
Nieuw lid

nee dat is niet overhalen,, dat is mensen gunnen om bij een goed bedrijf ook geld te kunnen verdienen.
ik verdedig niet planb4you, ik geef door dat dit een goed bedrijf is, waarvan ik zelf de eigenaar ken en spreek..

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 2:23 pm
Admin
(@admin)
Admin

nee dat is niet overhalen,, dat is mensen gunnen om bij een goed bedrijf ook geld te kunnen verdienen.
ik verdedig niet planb4you, ik geef door dat dit een goed bedrijf is, waarvan ik zelf de eigenaar ken en spreek..

Je probeert mensen dus over te halen. Je zegt dat ik dingen verdraai, maar jij laat hier doodleuk een (naar mijn mening overigens vrij zielige en kansloze) verdraaiing zien.

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 2:39 pm
planb
(@planb)
Nieuw lid

Als jij sterk wilt staat met jou verhaal, zou jij eerst maar met bewijzen moeten komen dat mensen opgelicht zijn of niet uitbetaald krijgen... en dat planb4you niet aan de wetten voldoet.. de rest wat jij denkt wat het is.. of wat het niet is... is niet relevant...niets is daarvan bewezen of onderbouwd.. Goh wat zou ik je graag willen zien tegenover de eigenaar.. wat zou jij afgaan zeg.. ik sluit hier deze discussie met jou, want ik verdoe mijn tijd aan deze belachelijke bedenkingen van een persoon die alleen maar denkt of suggereert dat het oplichterij is...

veel succes met je bedenkingen ervan.....

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 3:26 pm
Admin
(@admin)
Admin

Voor de derde maal verwijs ik je naar de startpost. Lees die eens hardop voor. Schrijf hem des noods over zoals kinderen in groep 3 ook woordjes leren, zodat je eindelijk weet wat daar staat. Omdat ik vrees dat dit je niet gaat lukken, zal ik voor jou en de lezers nog even een stukje citeren uit de startpost:

Is het erg dat PlanB4You een ponzischema is?
Ja en nee. Ja, want ponzischema’s zijn bij wet verboden. Je bent dus illegaal bezig als je mee doet aan zulke praktijken. Maar ervaring leert dat de overheid niet of nauwelijks ingrijpt in zulke gevallen.
Verder is er, totdat PlanB4You uiteindelijk klapt, op zich geld te halen bij PlanB4you. Ze betalen, voor zo ver we hebben kunnen ontdekken, namelijk wel degelijk uit. Dit zal zo doorgaan totdat de aanwas van nieuwe leden staakt. Dan klapt het hele zaakje en is iedereen zijn inleg kwijt. Als je het goed gedaan hebt dan heb je uiteindelijk minder geld vast zitten in PlanB4You dan dat je er uitgehaald hebt, voordat ze failliet gaan.

Zoals je kunt lezen en zoals ik nu voor de derde keer bevestig, twijfel ik er niet aan dat PlanB4You uitbetaalt. Dat ze niet uit zouden betalen is een verzinsel uit jouw hoofdje, niet het mijne.

Waarom PlanB4You volgens ons ponzifraude is dat is eenvoudig aan te tonen, zoals ik ook in de startpost gedaan hebt. Omdat ik niet denk dat jij inmiddels al weet wat ik in de startpost geschreven heb, zal ik dat nog een keer herhalen:

Wat maakt dat dit een ponzischema is?
Je moet geld inleggen (namelijk telkens 40 euro) en krijgt daar een rendement van 25% op in 25 dagen. Je krijgt immers 50 euro uitbetaalt, oftewel een netto rendement van 10 euro. Je krijgt dat rendement ongeacht of het bedrijf wat verdient aan jou en zonder dat jij iets doet waardoor het bedrijf geld kan verdienen. Je klikt namelijk dagelijks 10 advertenties aan en verder hoef je niets te doen. Dat maakt dat dit een ponzischema is.
Niemand wordt wijzer van het aanklikken van die advertenties. Er wordt 20 cent betaalt voor een klik van iemand die helemaal niet geïnteresseerd is in datgene wat die adverteerder aanbiedt. Er wordt namelijk alleen op de advertentie geklikt omdat diegene die klikt daar 20 cent voor krijgt. Kortom, zo’n klik is absoluut waardeloos voor de adverteerder want de bezoekers die hij krijgt zijn helemaal niet geïnteresseerd in wat er aangeboden wordt in de advertentie.

Verder roep je over dat je mij graag in discussie wilt zien met de eigenaar. Als jij de eigenaar echt kent dan weet je dat hij juist niet graag discussies aan gaat. Maar wellicht kan je hem overhalen en kan je hem hier laten reageren? Dan is alles in 1x opgelost, toch?

ReageerCitaat
Geplaatst : 07/07/2014 3:41 pm
AmyWild
(@amywild)
Nieuw lid

Beste Admin,

Ik vindt het heel wat dat jij dit soort dingen in je forum plaats zonder zelf te weten waar het om gaat. Mocht je dit echter wel weten, doordat je lid bent, dan zou ik je graag een keer willen spreken op één van de events van PlanB4You
Ook vindt ik het wel heel stoer van je dat je Ron (planb) bij naam noemt maar zelf je naam nergens gebruikt of plaatst.
Maar verder ben ik het compleet met Planb eens.

ReageerCitaat
Geplaatst : 11/07/2014 9:56 pm
Admin
(@admin)
Admin

Maar heb je ook inhoudelijk wat te melden of blijft het bij de dooddoener dat we maar eens een evenement moeten bezoeken?

Jij kan toch ook gewoon rationeel nadenken en een calculator bedienen? Dan weet jij toch ook dat het verhaal van PlanB4You van geen kant klopt?

ReageerCitaat
Geplaatst : 11/07/2014 10:03 pm
Admin
(@admin)
Admin

Om nogmaals te benadrukken hoe stupide het hele systeem van PlanB4You is: Dit is de pagina waar de banners staan. De leden moeten er elke dag 10 aanklikken.

De paint-banners van PlanB4You. Klik ze 10x per dag aan en je wordt rijk. Althans, ze willen graag dat je dat gelooft.

Merk allereerst op dat de banners absoluut lelijk gemaakt zijn. Iemand heeft met paint en een flash animator wat dingen in elkaar geflanst.

Ik ben er vrij zeker van dat géén van de A merken die vertoond worden op die pagina weet van het bestaan van PlanB4You, laat staan dat ze weten dat hun merk misbruikt wordt door hen.

En al zouden de banners van A merken echt zijn (geloof mij, dat zijn ze niet) dan nog is een pagina waar tientallen banners onder elkaar gekwakt worden en waar mensen verplicht 10x per dag op moeten klikken voor een adverteerder net zo interessant als een fruitvlieg die op een rottende appel zit; absoluut niet.

Dat de mensen die gebrainwashed zijn door PlanB4You dat zelf niet kunnen bedenken, ok, daar valt wat voor te zeggen. Ze zijn ingepakt door de presentaties geloven in de illusie dat ze ooit rijk gaan worden door PlanB4You. Op dat moment weten die mensen niet beter, mag ik aannemen. Maar dat die mensen, eenmaal geconfronteerd met het feit dat het PlanB4You verhaal van geen kant klopt, niet voor zichzelf even na willen denken en stug blijven geloven in het sprookje, dat mogen we toch wel gerust schokkend noemen.

Zouden deze mensen echt dom zijn (zoals de leden van verdienonlinegeldforum.nl menen) of willen ze gewoon te graag blijven geloven in het droomwereldje van PlanB4You? Voor veel mensen is de realiteit nou eenmaal niet zo fijn en dan kan ik het mij voorstellen dat ze liever in een illusie geloven en daarmee gelukkiger zijn, dan dat ze de waarheid accepteren en daar mee moeten leven.

ReageerCitaat
Geplaatst : 13/07/2014 2:35 am
Daniel
(@daniel)
Nieuw lid

PlanB4You vertoont alle kenmerken van een ponzischema. Dat kun je erkennen, en gokken dat je bij PlanB4You je inzet plus winst terugkrijgt. Maar hoe sociaal ben je als je bedenkt dat jouw (nu nog?) mogelijk winst wordt opgehoest door toekomstige slachtoffers die hun inleg kwijt zijn zodra het ponzischema straks klapt?

PlanB4You-fanatiekelingen hebben óf geen benul, of het interesseert ze niet dat anderen straks met de brokken zitten.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/07/2014 4:27 pm
JaapK
(@jaapk)
Nieuw lid

Ja, dat is de million dollar question: zijn de MLM'ers echt allemaal zo dom of zijn ze toch ook gemeen en berekend? Hopen ze misschien voldoende sukkels te kunnen naaien zodat ze er toch nog geld aan overhouden? Ik heb hier toch wel een aantal voorbeelden van gezien. Van MLM'ers die, eenmaal bewust geworden van het feit dat ze opgelicht waren, toch bleven proberen hun rotzooi aan andere sukkels te slijten. Er heerst een 'na ons de zondvloed' mentaliteit in dit wereldje.

ReageerCitaat
Geplaatst : 14/07/2014 9:54 pm
barito
(@barito)
Nieuw lid

Hallo allemaal,
Ik ben een gebruiker van Planb4you. Vanaf het begin heb ik mijn twijfels gehad, maar onder het mom van een aantal biertjes minder en je zou het ook kwijt kunnen zijn in het casino, toch aangemeld.
Ik vind het nogal wat als planb4you echt een ponzi zou zijn. Het lijkt mij dat een bedrijf als axe, van unilever notabene, meedoet aan een Ponzi. Pampers doet ook mee volgens de website. Dus dat is leuk voor mij, heb een kleine van 10 maand.

Wat mij tegenvalt in dit forum is dat er nergens onderbouwing gegeven wordt. Geen ponzi? Waarom dan? Wat doet het bedrijf dat het gezond is en dat het niet volgens de verklaring van admin werkt?

Aan de andere kant Admin, geloof ik ook niet meteen dat het een ponzi is. Wat voor concreet bewijs heb je? Heb je toevallig een e-mailwisseling van unilever? Dat is voor mij bewijs genoeg en zorgt dat ik er meteen mee kap. Beter zelfs, ik ga unilever zelf wel een mail sturen. Ik zet hier wel op wat de reactie is. Ik vind overigens dat het zogenaamde "flamen" van mensen op internet kapot kinderachtig is. Die hele discussie sloeg nergens op. Ik wil wel eens naar zo'n meeting gaan. Het lijkt mij geen osho praktijk.

Ik denk, dat is mijn gevoel, dat deze beste man een goed idee heeft gevonden waar hij geld voor nodig had. Ik denk dat als hem dit lukt, er geen sprake is van een ponzi, maar een marketing formule waar veel mensen baat bij hebben. Ik zal argumenten tegen en voor proberen te vinden. Nou admin en planb, ik hoop eigenlijk op een reactie waarbij jullie zeggen: ahjoh, doe toch eens normaal.. hier zijn concrete bewijzen tegen/voor planb. Ik heb dit onderzocht en dit zijn de resultaten.

Nu zie ik de reactie al voor me: bekijk de startpost of kom naar een meeting, maar dat vind ik niet goed genoeg. Kom met concrete bewijzen.

Tevens admin, was ik de eigenaar geweest van planB4you en het was inderdaad een gezond bedrijf had je van mij een dagvaarding gekregen voor smaad.
Zonder concrete bewijzen, en geen indirecte verwijzingen naar een vergaan bedrijf, heb je op dit moment niks.

Admin, ik hoop dat als jij gelijk hebt, je mij kunt helpen overtuigen. Je zult mij en iedereen die ik dan spreek ellende besparen als ik planb hoor. Maar alleen als jij gelijk hebr.

Planb, jou kijk ik met grote ogen aan en ik hoop dat je gelijk hebt. Oprecht. Ik zet mijn twijfels, maar zoals gezegd, hoop ik dat het waar is.

Je berichten over herbalife zijn trouwens wel tof en ik hoop dat je op een goede manier het kaf van het koren kunt scheiden.

Peace out,
Vanaf mijn telefoon
Gr.
Planb gebruiker

ReageerCitaat
Geplaatst : 19/07/2014 1:46 am
Pagina 2 / 5
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub