Marvin Trade - Ponz...
 
Meldingen
Alles wissen

Marvin Trade - Ponzischema net als Bancde Options

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
7,753 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Bancde Options (BDO) is nog niet half uit elkaar gevallen of de schaapjes gaan alweer voor de volgende scam. Keuze om je geld kwijt te raken is er genoeg. In dit topic bespreken we 1 van de mogelijkheden om je weer eens lekker ouderwets te laten oplichten, namelijk door Marvin Trade.

Eigenlijk spreekt dit screenshot wel voor zich, denk ik:

WVTRADING on MARVIN TRADE

De auteur van die website zegt dat Marvin Trade niets te maken heeft met BancDe Options (BDO) of haar copy-cat Options Rider, beide zijn dat ponzi schema's. Hij vervolgt verder doodleuk dat Marvin Trade precies hetzelfde doet...

Goed, Marvin Trade beloofd dus blijkbaar enorm veel geld als je nu in legt. Willem V. van WVtrading heeft hier een rekenvoorbeeld staan met hoe je met 16 a 17 maanden van 1000 euro 125.000 euro kan maken! Heerlijk, Marvin Trade gaat dus net als BDO alle financiele problemen in 1 klap uit de wereld helpen. Geloof je het zelf??

Om het nog even dikker er boven op te leggen, maken de oplichters van Marvin Trade ook gebruik van het Fear of Missing Out principe. Je kan nu al mee doen vanaf slechts 1000 dollar, maar vanaf 1 juli moet je minimaal 25.000 dollar inleggen. De mensen worden dus gepushed om snel even hun geld in te leggen, want anders zijn ze te laat!!!11

SCHNELLLL je geld kwijt raken met Marvin Trade

Moeten we hier nog meer woorden aan vuil maken? Marvin Trade is 1 groot ponzischema en gaat net zoals haar talloze voorgangers binnen enkele maanden klappen. Zeg maar dag tegen je centjes!

Hierbij onze voorspelling voor deze scam.

Vanaf 1 juli kan je ook met een kleiner bedrag mee doen (anders droogt het centenpotje van Marvin Trade nogal snel op)
Vlak daarna beginnen de eerste haarscheurtjes in de vorm van vertraagde betalingen op te treden.
Vanaf augustus komen de eerste verhalen van mensen die hun geld niet (snel genoeg) krijgen maar ook van mensen die hun screenshots van betalingen overal rondstrooien ("ze betalen uit, dus het is geen scam!")
Vanaf oktober komt er een reddingsplan in de vorm van een verplichte investering die iedereen moet doen. Misschien een debit card? Een upgrade van je account? Hoe dan ook, je moet meer betalen!
Vanaf november is iedereen het er over eens dat het een ponzischema was.

Eens zien hoeveel weken we er naast zitten met onze voorspelling.
Let op nieuwe lezers van deze site, wij zaten er nooit naast, ook nu niet. De vraag is niet of, maar wanneer deze scam klapt.

 
Geplaatst : 26/05/2015 8:30 pm
Deel: