Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting  

Pagina 6 / 17
  RSS
reno
 reno
(@reno)
Nieuw lid

Haha. Jonge laat je niet zo meeslepen. Te zielig voor woorden. Beheerders kwaliteiten ten top. Heerlijk.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 12:22 am
Admin
(@admin)
Admin

Jammer dat je er voor kiest om het hazenpad te nemen door niet in te gaan op de vragen en opmerkingen. Niet dat er anders te verwachten valt van een ponzifraudeur, dat is dan ook wel weer zo.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 12:31 am
reno
 reno
(@reno)
Nieuw lid

Bewijs zie ik niet. Van jou of die Bart of maxxx onze knipper en plakker.
Maar goed verwijder me maar. Niveau van niks.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 12:41 am
Admin
(@admin)
Admin

Wij verwijderen geen bijdragen. Ook jouw bijdragen die BDO nog slechter laten lijken dan ze al deed, laten we dus gewoon staan. Al is het maar omdat jullie anders gaan roepen 'zie je wel, ze verwijderen op MLMForum gewoon mensen die geloven in een ponzischema' of iets van die strekking, zoals je eerder in dit topic ook al kon lezen.

Bewijs dat BDO een ponzischema is, is er zat, zoals al meermalen gezegd. Dat hoeven we niet steeds te herhalen. En daarnaast ligt de bewijslast bij jou, jij wilt immers dat mensen geld inleggen bij BDO. Het is dan aan jou om aan te tonen dat het een bonafide partij is. En dat kan je niet, je weet niet eens wie er achter BDO zit, laat staan dat je het beloofde rentepercentage van meer dan honderdduizend procent per jaar kan verklaren.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 12:45 am
reno
 reno
(@reno)
Nieuw lid

Nogmaals. Heb niks met bdo! Lezen meneer de beheerder! Gaat om hoe het hier gaat.
Maar het zit je hoog begrijp ik, de hamvraag, waarom? Is wel duidelijk nu.
Hahaha succes met dit forum.

Aan de beheerder zal het niet liggen. Die laat zich leiden.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 6:20 am
Admin
(@admin)
Admin

Niet liegen reno. Je gedraagt je precies hetzelfde als de andere BDO aanhangers.

Als je werkelijk niets met BDO te maken had dan had je niet de moeite genomen om je hier te registreren.
Mocht je je zo stierlijk vervelen dat je dat wel deed, dan zouden jouw reacties zich niet beperken tot alleen het BDO onderwerp op deze site. Er zijn hier tientallen onderwerpen over tientallen bedrijven waar jij dan op zou reageren. Toch reageer je om een of andere mysterieuze reden alleen maar op het onderwerp over BDO. BDO moet dus om een of andere reden jouw specifieke aandacht hebben.

Op exacte vragen van ons geef je geen antwoord, precies zoals de andere BDO aanhangers (of zou ik moeten zeggen, jouw alter ego?) gedaan hebben.
Even je geheugen opfrissen. Jij zei dit:

Misschien ga ik wel investeren in bdo, ziet er goed uit en goed onderbouwt. Eigenaar was zo gevonden.

Zoals je gelezen hebt claimde een van jouw collega's ook dat hij zo de eigenaar van BDO gevonden had. Echter, op de vraag wie dat dan is, kon hij geen antwoord geven. Hij wist het namelijk zelf ook niet en loog hier dus.

En wat wil het toeval nu? Jij kan ook niet vertellen wie de eigenaar is! En dat terwijl je wel uitgebreid de moeite neemt om steeds weer te reageren met een stukje inhoudsloze tekst. Jeetje mikkie, wat een toeval.

Dus, of je laat nu je waanzinnig slechte acteerprestaties vallen en zegt gewoon eerlijk hoe de vork in de steel zit en dat jij verbonden bent aan BDO, of je gaat inhoudelijk reageren. Welnu, stel dat jij het vermogen zou hebben om inhoudelijk te reageren en ons voor joker te zetten door een samenhangend betoog te houden en antwoord te geven op onze vragen, dan had je dat allang gedaan.
Omdat je dat niet doet, ben jij verbonden aan BDO. Je kan wel roepen dat het niet zo is, maar dat verandert niets aan de feiten.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 9:23 am
Bart_B
(@bart_b)
Nieuw lid

Hoe komt dat zo, dat mensen hier zomaar toevallig terechtkomen om BDO of andere scams te "verdedigen" door wat in het rond te roepen (en niks te bewijzen). Promotors van dit soort scams verdienen veel geld op de rug van de mensen die ze inschrijven / bedriegen en dit soort sites helpt hen natuurlijk niet vooruit.

Van de Facebookpagina van Fatih S, een willekeurig BDO-promotor:
"Zojuist €3450 ontvangen van bancdeoptions" ... "dit was commissie"

Daarvoor kan je al een vals accountje of twee opzetten om op kritische fora tegengas te geven.

Trouwens net iets verder op die Facebookpagina:
"Hoe komt het Fatih S dat enkel mensen die commissies hebben geld hebben ontvangen en de grote groep die enkel trades heeft helemaal niets?"

"Ja NAAM LID je krijgt een bevestigingsmail dat het in goede orde is ontvangen van BDO, ter info. Maar dat hoor ik ook sinds vandaag van vele kanten... Fatih S dat je tradegeld niet op kunt nemen? Ik denk dat er toch snel duidelijkheid moet komen mensen zijn onrustig hoe en wat, heb jij hier een idee over? OF MEER INFO?"

"Hoe kom je aan die info? En waarom wordt er niet op gereageerd Fatih S? Wel apart dat mensen nu al onrustig zijn. Misschien komt dat door die vage manier van storten en opvragen en regeltjes die in elk document weer net ff anders zijn. Waarom zijn er nu opeens weer andere formulieren nodig? En die website van bdo! Je kan geeneens je eigen gegevens beheren of via die site je withdrawels doen. De vaagheid druipt er vanaf. Duidelijkheid is de oplossing. Fatih s informeer je mensen beter zodat wij ook geïnformeerd blijven. Anders lijkt het er op dat jouw enige belang ligt in het opstrijken van commissies. NAAM BDO LID als jij hoort dat mensen hun geld niet krijgen maak ik mij zorgen."

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 11:44 am
reno
 reno
(@reno)
Nieuw lid

Ik citeer: 5 berichten weggehaald ivm. onzinnige inhoud en flooding (het overspoelen van een forum met (onzinnige) berichten, spam en dergelijke).

Kun je het hele forum wel opdoeken incl de beheerder. NEE NIKS WORDT VERWIJDERD!! WERD MIJN VERTELT DOOR DE BEHEERDER, tenminste zo noemt hij zich.

Lachwekkend.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 3:12 pm
Admin
(@admin)
Admin

Speciaal voor onze simpele ziel Reno, gaan we even zijn geheugen opfrissen. Gisteren schreef ik dit:

Al is het maar omdat jullie anders gaan roepen ‘zie je wel, ze verwijderen op MLMForum gewoon mensen die geloven in een ponzischema’ of iets van die strekking, zoals je eerder in dit topic ook al kon lezen.

Let even op die laatste zin. Ik schrijf hem nog even dikgedrukt: zoals je eerder in dit topic ook al kon lezen.

Nu heeft onze renootje al bijna het stukje gevonden waarover dat ging! Wat knap van hem! Hij heeft net gevonden dat er 5 berichten weggehaald zijn. Zometeen zal hij verder lezen en dan komt hij op pagina 2 dit stukje tekst tegen:

Prima, ze staan weer terug.

En dan ziet hij dat er dus helemaal niets niets weggehaald is, omdat de BDO oplichters anders huilie huilie gaan doen!
Inhoudelijk reageren kan onze gefrustreerde renootje nog altijd niet. Je zou bijna medelijden met hem krijgen als hij geen oplichter zou zijn.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 3:33 pm
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Ik heb nog nooit een beheerder als deze meegemaakt. Hij is als de dood voor mensen die geld verdienen. Ook gelooft hij mensen niet die niets met Options te maken hebben. Hij raakt verstrikt in zijn eigen complottheorieën. Ik vermaak me geweldig hier. Hey admin ik heb weer geld op mijn rekening he, het duurde even maar toch wat ik wil en dat is geld verdienen. Bancdeoptions is toppieeeee

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 3:51 pm
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Ik ben benieuwd wat je nu weer gaat raskalen nu ik mijn geld binnen heb. Volgende maand krijg ik het weer en die maand daarop ook en over een half jaar ook. Hoe kan dat nou Admin? Oh natuurlijk jij begrijpt nog niet dat BancdeOptions zelf ook omzet maakt door het traden. Je snapt nog steeds niet dat BancdeOptions tradings ten uitvoer brengt met een percentage van het totaalvermoge inhuis. Ik zal alvast wat rekensommetjes voor je opschrijven zodat je het over 20 jaar een keer begrijpt. Nou hier komt ie hoor, goed opletten he: 1+1=1 1+2=3 2+2=4 2+3=5 snap je het een klein beetje? Ik weet dat het pijn doet en beangstigend kan zijn maar misschien kun je nu je terrein een beetje verbreden en verder kijken dan die palingvissers op dat toetsenbord van je... toch?

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 4:07 pm
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Ach ja

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 4:11 pm
reno
 reno
(@reno)
Nieuw lid

Oei, das een pittige voor onze beheerder Henk!!!

Maar leuk Henk, Ik zal ook eens kijken wat BancdeOtions voor mij kan betekenen. waar zo'n forum al niet goed voor is.
Dankzij door de beheerder. toppie.

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 4:14 pm
Admin
(@admin)
Admin

Hoi Henk, wat leuk dat jij na weken van zwijgen ook toevallig weer langs komt op het moment dat Reno "ik heb niets met BDO te maken!!", hier zijn betoog houdt en daar jammerlijk in faalt.

Een ponzischema betaald uit. Anders was het geen ponzi schema. Lees dit nou eens:
Het enige argument waar ponzi aanhangers mee komen.
Verder doet BDO geen tradings van enige soort. Zouden ze dat wel doen, dan zou je nooit een hoog rendement, laat staan een gegarandeerd rendement, kunnen behalen.

Ze gebruiken het geld van nieuwe leden om bestaande leden uit te betalen. Dat is de reden dat je geen risico zou lopen. Althans, dat is wat ze jou vertellen, want als de aanwas van nieuwe leden staakt dan stopt ook het uitbetalen. Dit is nu al aan de hand, zoals je kan lezen op de facebook pagina's van BDO.

Ben jij er ondertussen al uit wie er achter BDO zit of houdt je dat liever nog geheim. Vind je ons te min om dat hier te vertellen? Of wat was je excuus ook alweer?

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 4:17 pm
henkvermeer
(@henkvermeer)
Nieuw lid

Het wordt alleen maar leuker Reno. Eens kijken waar hij nu weer mee aan komt zetten. De man moet gewoon de site opdoeken en BancdeOptions gaan doen. Hij denkt werkelijk dat mensen zo knars zijn om iets te verdedigen als het niet goed zou zijn...

ReageerCitaat
Geplaatst : 02/03/2015 4:20 pm
Pagina 6 / 17
Share:
  
Bezig

Inloggen van Registreer aub