Banc de Options - b...
 
Meldingen
Alles wissen

Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting

251 Berichten
15 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
196.9 K Bekeken
 Piet
(@piet)
Berichten: 4
New Member
 

een leuk rijmpje :

Ik ben Henk Vermeer, het wordt hoog tijd dat ik eens wat leer.....
Opfokken zit in mn gen, omdat ik een echte klootzak ben....
Een baan? nix voor mij, bij de steun sta ik vooraan in de rij....
Ik heb een enorm grote bek, wat eruit komt is rotter dan kattendrek....
De laatste tijd heb ik zo n last, tja, mn hersens zijn ernstig aangetast....
Normaal antwoord geven kan ik niet, eikels zoals ik doen anderen alleen maar verdriet....
zo, nu ga ik weer aan mn kleine pikkie trekken

 
Geplaatst : 12/03/2015 10:29 pm
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

Aha, Henk is terug!

Beste,

Ik wacht nog altijd op een inhoudelijk antwoord op de volgende vragen:

– Is banc de options een broker of een trader bank?
– hoe kan het dat er geen commissie is?
– waaruit haalt de “bank” haar inkomsten?
– waarin wordt gehandeld en op welke beurzen?
– Hoe wordt een maandelijks rendement van 100% gerechtvaardigd?

mvg

 
Geplaatst : 12/03/2015 10:37 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Speciaal voor henkvermeer vermeld ik even expliciet dat er vandaag ook weer geen enkel inhoudelijk bericht van Bancde Options volgers gekomen is. Uiteraard.

 
Geplaatst : 13/03/2015 9:34 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Man mAn maN (ja je ziet het goed)--- Wat heb ik jullie gemist. Piet Hein kan zo mooi rijmen dat ik helemaal van mij stuk raak. Heb je toch nog iets kunnen bereiken in je leven Piet. Alleen wel heel erg jammer dat je qua werkgever niet verder komt dan MLM. Ok Piet omdat je het zo lief vraagt. MLM MLM Pietje zit financieel gezien helemaal klem. Rat is te min dus zit 't er voor Pietje finalcieel gezien helaas niet meer in. En Ratmin ik heb naar alle tevredenheid helemaal niets te melden. Ik zou ook bij God niet weten wat ik een figuur als jij überhaupt zou moeten melden. Je enige kans om financieel gezien nog iets te bereiken in het leven heb je aan je voorbij laten gaan door een gratis account te weigeren. Ach ja dan hebben we natuurlijk nog Dinosaurius. Dino is de weg kwijt en is nog steeds op zoek naar het grote antwoord in zichzelf. Dino is kansloos en een nieuwe naam is geboren... Dino Kansloos. Ja en dan Fuck... Fuck hebben we sowieso geen last meer van. Zoals ik al kon voorspellen schrijft hij niet meer. Ook nu weet ik wat hij gaat doen. Nou we hebben alle fictieve karaktertjes wel gehad he. Ik ga in het weekend heerlijk genieten van mijn geld. Maandag laat ik jullie weer alle nieuwtjes zien van het goede leven. Als jullie je nou in het weekend helemaal leegstorten op MLM dan neem ik er in de tussentijd nog een paar

 
Geplaatst : 13/03/2015 10:26 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Henkvermeer schreef:

Je enige kans om financieel gezien nog iets te bereiken in het leven heb je aan je voorbij laten gaan door een gratis account te weigeren.

Ik zou me natuurlijk hardop kunnen afvragen waarom je steeds maar doet alsof ik het geweigerd heb, terwijl ik het juist geaccepteerd heb, zoals ik al vier keer gezegd heb, maar we weten allemaal wel waarom jij steeds niet inhoudelijk reageert en probeert om de aandacht op andere zaken dan BDO te richten. BDO is 1 groot ponzischema en jij weet dat.

 
Geplaatst : 14/03/2015 3:14 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Goedzo Ratman stort je hartje maar lekker uit en in de tussentijd neem ik er nog 1 zoals belooft. Ik neem gelijk even een heel ander schemaatje door... vind je niet erg he?

 
Geplaatst : 14/03/2015 7:59 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

Zo vanaf vandaag kan je de kaart aanvragen.
Eerst moet je een aanvraagformulier aanvragen XD en dan kan je daarmee de bdo debit kaart aanvragen.

Eenmalige setup kosten 1000,00 euro DUIZEND EURO XD maar die schijn je daarna weer op te kunnen nemen. Echt waar hoor XD. Volgens hunzelf zou het om 17000 accounts gaan, of te wel even proberen 17 miljoen te incaseren XD

Ieder normaal mens zou zijn ogen uit zijn kop schamen als die iemand zou moeten wijsmaken dat dit normaal beleid is.
En als je het niet doet dan kan je niet bij je geld XD

 
Geplaatst : 17/03/2015 12:23 am
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Dus als ik het goed begrijp, kan je pas bij je geld komen als je weer 1000 stort? Ik weet dat veel mensen denken dat dit de oplossing is en waarschijnlijk toch gaan storten, maar stel dat je die 1000 euro niet hebt.....wat dan?

 
Geplaatst : 17/03/2015 1:11 am
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

1000 euro voor een betaalpasje waarna je je geld pas kan krijgen? WTF? Heb je een link of screenshot waar dat beweerd wordt door de promotors?

Er van uitgaande dat dat klopt, moet je echt wel super dom zijn als je daar in trapt. BDO die zegt namelijk dat je heel veel geld zou hebben als je bijvoorbeeld 3 maanden geleden 500 euro ingelegd hebt. Je hebt dan nu om en nabij de 4000 euro op je BDO rekening staan, als BDO geen ponzischema is. BDO heeft dan ergens een potje met 4000 echte euro's met jouw naam daarop. Ze zouden die 1000 euro dan gewoon uit jouw potje kunnen halen.
Is BDO wel een ponzischema, dan is dat potje niet gevuld emt echt geld maar dan is het een stapeltje monopoly geld, waar BDO niet echt haar leden van uit kan betalen of een pasje van 1000 euro van kan betalen..

Nu schijnt BDO te vragen naar 1000 echte euro's aan extra inleg. Zou jou tegoed van duizenden euro's bij BDO dan echt bestaan, of wordt je eigenlijk voorgelogen en liggen die duizenden euro's niet echt daar op jou te wachten?

Zoals ik al zei, dit ponzischema is binnen een kwestie van 2 maanden in elkaar gestort, omdat ze een rendement van 85 tot 95% per maand beloven en daarmee het ledenaantal elke maand minimaal moeten verdubbelen. En dat blijkt ook wel, want ze vragen nu 1000 euro bovenop de minimale inleg van 500 euro. Dat is ook een manier om het langer uit te zingen; in plaats van het ledenaantal deze maand te verdubbelen, verlangen ze dat ze de minimale inleg verdrievoudigen. Zo kan je weer een paar van de hardst zeurende mensen hun geld betalen, zodat ze weer even stil zijn.

 
Geplaatst : 17/03/2015 9:08 am
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Ik weet niet hoe ik hier zonder een url een foto kan plaatsen van een screenshot. In die screenshot staat dat de 'fee' voor de card 1000 euro is die je daarna gewoon weer kan opnemen......Mensen beginnen nu te beseffen dat ze hun geld kwijt zijn. Ze vragen nu of die 1000 van hun geld afgehaald kan worden, maar dat is niet mogelijk.

 
Geplaatst : 17/03/2015 1:47 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Je kan de afbeelding eventueel mailen naar info@mlmforum.nl, dan plaats ik hem even.

Je kan ook zelf een afbeelding hier plaatsen met de IMG tag die boven het tekstveld waar je je reactie typt, staat. Klik op de IMG tag, plaats dan de link naar de afbeelding en klik dan op OK. De afbeelding staat dan in je reactie. Neem wel in overweging;
- Een facebook afbeelding is niet altijd zichtbaar voor anderen, afhankelijk van de privacy instellingen van diegene die de foto geplaatst heeft
- Staat de afbeelding op je eigen server, dan kan jouw privepersoon te herleiden zijn. Ik kan je melden dat niet alle BDO volgelingen even enthousiast zijn over onze bevindingen, dus misschien wil je niet dat ze weten wie je werkelijk bent.

Overigens groeit het aantal mailtjes die wij krijgen van bezorgde mensen die mee doen aan BDO met de dag, er zijn dus ook nog wel mensen die gezond verstand hebben en de bui dus al zien hangen.

 
Geplaatst : 17/03/2015 8:49 pm
(@jaapk)
Berichten: 27
Eminent Member
 

Er zullen genoeg dombo's zijn die hier in stinken hoor. Ze hebben nl het idee gekregen dat ze geld verdient hebben met deze scam en zullen de gok wagen met 1000 euro om hun bij elkaar gehandelde fortuin op te kunnen nemen. Ze zullen het zien als het uitgooien van een spiering om een kabeljauw te vangen. Best slim gedaan van deze oplichters. Psychologisch hebben de slachtoffers zich al helemaal rijk gerekend. Het zou interessant zijn om te weten hoeveel dombo's hier in gaan stinken. Maar we zullen het nooit weten.

 
Geplaatst : 18/03/2015 12:27 am
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

Ik vraag mij af waar Henk gebleven is?

 
Geplaatst : 18/03/2015 12:18 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Gokje:

"Ach wat zeuren jullie nou, gewoon 1.000 EUR storten en dan zwem je in het geld! Kost je uiteindelijk niks! Ik heb het zelf al lang gedaan en werkt gewoon perfect. Willen jullie dan niet rijk worden?" - Henk Vermeer / J. Breur

Maar dan met meer beledigingen.

Ben ook wel benieuwd naar die tekst / screenshot!

 
Geplaatst : 18/03/2015 12:29 pm
(@henkvermeer)
Berichten: 54
Trusted Member
 

Oh God nu heb jij het weer gedaan Breur. Kansloze krantenjongen Bart is er ook weer. De Ratmin blijft maar van die Prototype figuurtjes nadoen he. Maar het is natuurlijk wel een voordeel, hij is nooit alleen bwaha. Maaruuuh jongens hou eens op... ben me geld aan het tellen. Fijne dag verder

 
Geplaatst : 18/03/2015 12:54 pm
Pagina 12 / 17
Deel: