Banc de Options - b...
 
Meldingen
Alles wissen

Banc de Options - bancdeoptions.com alweer een piramidespel scam oplichting

251 Berichten
15 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
196.9 K Bekeken
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

beste Henk en vrienden,

Hoe kan iemand U nu serieus nemen als U pertinent weigert antwoord te geven op simpele vragen als:

– Is banc de options een broker of een trader bank?
– hoe kan het dat er geen commissie is?
– waaruit haalt de “bank” haar inkomsten?
– waarin wordt gehandeld en op welke beurzen?
– Hoe wordt een maandelijks rendement van 100% gerechtvaardigd?

Het enige wat ik hierop krijg zijn vage antwoorden, en stromannen (Gezien uw fervent gebruik van de techniek neem ik aan dat U bekend bent met "het stroman argument" het is 1 van de eerste technieken die besproken worden bij de opleiding zakelijke communicatie en debatteren.) om de aandacht af te leiden van de inhoudelijke vraag: Waar tovert deze "financiële instelling" haar financiën toch vandaan, en op welke markt is deze actief?

bij deze daag ik U uit om inhoudelijk te reageren zonder gebruik te maken van de volgende technieken:

- het stroman argument
- ad hominem argumentatie
- ad absurdum argumenten

mvg

 
Geplaatst : 09/03/2015 5:52 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Ah, Bancde Options gebruikt ook de debit kaart vertragingsmethode? Weinig origineel.

Voor de leken; Elk ponzischema/piramidespel bouwt uiteindelijk zo veel mogelijk vertraging bij het uitbetalen in. Een veelgebruikte methode is de introductie van een debit kaart. Met de introductie van zo'n debit kaart kan van alles mis gaan. Passen verkeerd geleverd, systeem is nog niet klaar, systeem is overbelast, passen zijn geblokkeerd, betaalprovider doet moeilijk enz. enz. Met de introductie van zo'n pas komt heel scala aan smoesjes om het uitbetalen van echte euro's nog even lekker uit te stellen. Frauduleuze zaken zoals banners broker, flexkom en ik geloof ook PlanB4You kwamen al eens ook met zo'n kaart.
Zoals faq al terecht opmerkte; een simpele bankoverboeking is natuurlijk veel goedkoper, sneller en efficienter. In de echte wereld dan. In de ponziwereld houden ze niet van snel en efficient.

Ohja, en henk, je negeert mijn opmerking over het demo account. Doe je natuurlijk per ongeluk. In je ijver om alle vragen zo netjes en volledig mogelijk te beantwoorden, heb je er vast overheen gelezen. Tip: Hij staat bovenaan deze pagina. Reageer daar nog even op door dat account aan te maken en hier te demonstreren! En pak gelijk even de andere vragen van belisarius en van mij mee, als je toch zo goed bezig bent.

 
Geplaatst : 09/03/2015 8:18 pm
 faq
(@faq)
Berichten: 17
Active Member
 

waar ik ook wel benieuwd naar ben is Hoe je de belasting dienst straks uit gaat leggen dat het eventuele geld dat je op je rekening stort afkomstig is van inversteringen dat je van je annonieme debietcard gestort hebt en op jou card ook waarschijnlijk vanaf een anonieme card werd gestort. Veel plezier bij de fiod alvast mocht je uitbetaald gaan worden.

 
Geplaatst : 09/03/2015 9:29 pm
(@bart_b)
Berichten: 55
Trusted Member
 

Wat is bancdeoptions toch een internationaal bedrijf! Australië, Hong Kong, Nieuw zeeland, ... Wereldleider in de binaire opties!

Ondertussen komt 70% van de bezoekers van de site uit België en Nederland. zo goed als 100% uit Europa.
http://www.alexa.com/siteinfo/www.bancdeoptions.com

Wellicht zitten hier gewoon Nederlandse/Belgische oplichters achter. Trouwens die optionsrider draait ook gewoon op een .nl domein www.thepowerofmoney.nl

 
Geplaatst : 09/03/2015 9:36 pm
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Dat van Alexa.com had ik ook gezien....zo raar. Daarentegen is het ip adres van Holly Skype gevestigd in drie landen waaronder ook Sydney Australie. Dit was haar ip adres .203.177.170.2 103.13.101.147 112.198.77.25. Dit is een trace over 3 nodes.
IP-adres 203.177.170.2 in (de buurt van) Mandaluyong. IP-adres 112.198.77.25 in (de buurt van) San Juan. IP-adres 103.13.101.147 in (de buurt van) Sydney..

 
Geplaatst : 09/03/2015 9:56 pm
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Ik krijg ook veel info van een Amerikaanse site....afgelopen week stond daar ook een melding over Bancde Options en OptionRider

 
Geplaatst : 09/03/2015 10:07 pm
(@kalochawo)
Berichten: 13
Active Member
 

Ik krijg ook info van een Amerikaanse site. Er kwam ook een melding voorbij over Bancde options en Optionsrider...

 
Geplaatst : 09/03/2015 10:10 pm
 Piet
(@piet)
Berichten: 4
New Member
 

als ik het goed begrijp moet je dit soort programma s alleen beginnen als het net uitkomt, dan is er nog wel geld uit te krijgen (helaas voor de mensen die te laat instappen, maarja je kan niet altijd geluk hebben he) Is option rider gewoon de opvolger van bdo ? Dan lijkt het me slim om er snel in te stappen en er na 2-3 maanden de winst op te nemen. wacht je te lang is er nix meer te halen.... zie ik dit goed ??

 
Geplaatst : 09/03/2015 10:46 pm
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

waar ik ook wel benieuwd naar ben is Hoe je de belasting dienst straks uit gaat leggen dat het eventuele geld dat je op je rekening stort afkomstig is van inversteringen dat je van je annonieme debietcard gestort hebt en op jou card ook waarschijnlijk vanaf een anonieme card werd gestort. Veel plezier bij de fiod alvast mocht je uitbetaald gaan worden.

Dat is nog zo iets raars, bij iedere belegging wordt automatisch een deel afgehouden voor de belastingdienst en voor de commissie voor de bank/broker.

Iedere zichzelf respecterende financiële instelling geeft dit ergens op haar website aan of op zijn minst in de communicatie naar de klant toe.

Een redelijk mens zou verwachten dat wanneer een "bank" goochelt met 100% rendementen en op het eerste zicht geen commissie vraagt en ook niks afhoud voor de belastingdienst, deze bank in het groot en breed zou adverteren met het fameuze businessmodel dat dit toe laat, en grondig uit de doeken zou doen waarom het legaal is en dat de klanten zich geen zorgen moeten maken over eventuele belastingontduiking.

Het is bedroevend dat niemand zich daar vragen bij lijkt te stellen, en dat de "believers" iedere kritische vraag bedelven onder een berg onzin.

Als het hier om aandelen ging, dan had ik Henk en zijn alter ego (ze hebben exact dezelfde spraakstijl) afgedaan als ordinaire "pumpers".

mvg

 
Geplaatst : 09/03/2015 10:52 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Piet, los van het feit dat ik het verwerpelijk vind dat jij meent dat het een goed idee is om ten koste van heel veel andere mensen bewust mee te doen met een ponzischema, dat zie je niet goed. Omdat OptionsRider een exacte kopie van Bancde Options is, is de vijver met mensen die naief genoeg zijn om er in te trappen, een stuk kleiner. Iedereen nu in BDO zit en zijn vingers daar aan brandt, die zal niet nog een keer in een identiek schema trappen. Daarnaast zijn er mensen zoals, naar ik vermoed, henkvermeer die stug blijven geloven in ´het origineel` en die het dus afkeuren dat mensen overstappen naar een copycat. De kans dat zo´n copycat dus genoeg mensen krijgt om voor de mensen die in het begin instappen een winst te genereren, is nihil. Alleen de bedenker van Optionsrider zal er aan verdienen.

Traditioneel moet een schema net iets anders zijn om de naïeve massa nog een keer te foppen. Kijk bijvoorbeeld naar de transitie van Telexfree naar PlanB4You. Van het zogenaamd plaatsen van advertenties naar het zogenaamd klikken op advertenties. De mensen die hun geld kwijt waren geraakt aan Telexfree liepen laaiend enthousiast over PlanB4You. Om daar nog een keer hun geld kwijt te raken. Nu zitten veel van die mensen in BDO.. om hun geld nog een keer kwijt te raken.

 
Geplaatst : 09/03/2015 11:04 pm
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

@Piet

Onlangs heb ik ergens gelezen (misschien zelfs op deze site), dat de winsten van diegenen die aan de ponzi verdiend hebben, verbeurd verklaard kunnen worden om de gedupeerden te vergoeden.

Opgepast dus indien U hoopt een slimmerik te zijn. Gemakkelijk en legaal geld verdienen bestaat niet.

Johnatan Lebed die ik eerder vernoemde is de enige die bij mijn weten op een legale manier geld verdiende dankzij de hebberigheid/domheid van anderen.

Voor wie nieuwsgierig is naar Lebed in het kort:

Lebed was een 14 jarige Amerikaan wiens vader een online traders account had geopend voor de jongen en hem 3.000 dollar had gegeven. Lebed is toen massaal pennystocks (centjes aandelen) beginnen kopen die niemand wou, vervolgens heeft hij verschillende financiële fora en yahoo finance vol gespamd met de belofte dat die aandelen 20 dollar per aandeel zouden waard worden. 's ochtends kocht hij zijn pennystocks dan verzond hij zijn spam, en wanneer hij terug thuis kwam van school verkocht hij zijn aandelen die in waarde gestegen waren. (Deze techniek wordt pump & dump genoemd en balanceert op het randje van de illegaliteit) De jongen werd uiteindelijk verhoord door de beurswaakhond, en hij heeft de helft van zijn winsten moeten afstaan (in enkele maanden ongeveer 800.000 dollar).

Het unieke aan dit verhaal echter, is niet dat de jongen 14 was, maar dat hij de allereerste was die het internet ge(mis)bruikte om zijn pump & dumps te organiseren.

Vandaag de dag werkt dit niet meer omdat te veel mensen hem hebben willen kopiëren. En omdat de mensen niet meer zo naïef zijn op het internet.

Alleen al het feit dat zelfs hij geen rendement van 100% zou kunnen bieden in zijn beste maanden, maakt BDO verdacht.

mvg

 
Geplaatst : 09/03/2015 11:26 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Winsten uit een ponzischema zijn op zich illegaal verkregen geld. Het kan prima zijn dat als een ponzischema aangepakt wordt door de overheid, dat de winsten van de deelnemers in beslag genomen worden.
Los daarvan heb je als gedupeerde van een ponzischema de mogelijkheid je verlies te claimen bij mensen die winst gemaakt hebben in dat ponzischema. Dat valt onder andere terug te lezen in de uitspraak omtrent oplichter René van der B. De Hoge Raad oordeelde daar dat verrijking verkregen uit een ponzi schema onrechtmatig is omdat het geld rechtstreeks afkomstig is van gedupeerden van dat ponzischema.

 
Geplaatst : 10/03/2015 9:12 am
 reno
(@reno)
Berichten: 20
Eminent Member
 

Gaat al beter. Maar nog geen bewijs. Mooi woorden dat wel.
Kom nou gewoon met hard bewijs en niet met speculaties.
Dan neem ik jullie serieus.

 
Geplaatst : 10/03/2015 12:48 pm
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Lees het blog over Bancdeoptions eens.

Daar staan 10 bevindingen over Bancde Options, met onderbouwing. Tel die tien eens bij elkaar op en vraag je dan af of je met een professioneel bedrijf te maken hebt of met een fraudeur. Voor jouw gemak zal ik de tien punten hier ook nog even neerzetten:

1. De site van Bancde Options is halfbakken.
2. Bancde Options is volledig anoniem.
3. Bancde Options liegt over zogenaamde accreditatie door financiële instellingen.
4. Bancde Options maakt geen verlies.
5. De promotors doen alsof er een nihil risico is.
6. Leg meer in, krijg meer geld uitgekeerd.
7. De voorspelde winsten zijn belachelijk hoog.
8. Je moet een maand wachten als je je geld op wilt nemen.
9. De promotors zijn veelal afkomstig uit andere ponzischema’s.
10. Promotors gaan niet inhoudelijk in op vragen.

 
Geplaatst : 10/03/2015 9:15 pm
(@belisarius)
Berichten: 10
Active Member
 

Beste Reno,

Als U met een bevredigend antwoord op de volgende vragen komt:

– Is banc de options een broker of een trader bank?
– hoe kan het dat er geen commissie is?
– waaruit haalt de “bank” haar inkomsten?
– waarin wordt gehandeld en op welke beurzen?
– Hoe wordt een maandelijks rendement van 100% gerechtvaardigd?

Dan zal ik overwegen om U serieus te nemen.

mvg

 
Geplaatst : 10/03/2015 10:29 pm
Pagina 10 / 17
Deel: