Waarom er bij MLM o...
 
Meldingen
Alles wissen

Waarom er bij MLM omgekeerde bewijslast geldt

1 Berichten
1 Gebruikers
0 Vind-ik-leuks
5,064 Bekeken
(@admin)
Berichten: 246
Estimable Member Admin
Topic starter
 

Als je kritiek uit op een MLM bedrijf dan komt er tijdens de discussie meestal het punt naar voren waar de MLMer zegt dat hij geen enkel probleem ziet met het MLM bedrijf omdat er immers geen strafzaak is geweest tegen zijn bedrijf. Dat is onzin, bespreken we ook al in dit topic.

De MLMer vindt dat het maar aan de tegenpartij is om te bewijzen dat het niet goed is wat hij doet, in plaats van dat hij moet bewijzen dat zijn MLM opportunity daadwerkelijk een goede business is. Deze vlieger gaat helaas ook al niet op.

De MLMer wilt immers jouw geld hebben. Jij hoeft helemaal geen reden te hebben om je geld in je portemonnee te houden. De MLMer moet maar aantonen dat het inderdaad geoorloofd is dat jij je portemonnee trekt en hem geld geeft. Daarom ligt de bewijslast bij de MLMer en niet bij diegene die kritiek op hem uit.

Een eerlijke MLMer zal hier nooit problemen mee hebben. Hij kan immers altijd aantonen dat de kritiek ongegrond is door feiten en heldere argumenten ter tafel te brengen. In plaats van een glad praatje heeft hij een helder en onderbouwd verhaal, gebaseerd op onafhankelijke bronnen.
Een oneerlijke MLMer zal hier ontzettend veel problemen mee hebben. Hij loopt boos weg, brengt drogredenen naar boven of probeert je voor te liegen. Van deze categorie zijn er vooralsnog de meeste actief op internet, voor zo ver wij hebben kunnen vaststellen. Helaas.

Vraag dus altijd door als iemand je probeert te werven voor een unieke kans om geld te verdienen, waarbij jij eerst je portemonnee moet trekken alvorens jij geld krijgt!

 
Geplaatst : 05/03/2014 12:30 pm
Deel: